25/26 Trendyol Süper Lig 34. Hafta: Trabzonspor - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 34. Hafta
:red_circle::large_blue_circle: Trabzonspor - Gençlerbirliği :red_circle::black_circle:
:stadium: Papara Park
:date: 17.05.2026 - 20:00 :clock8:

Hakem: Atilla Karaoğlan
Yardımcı Hakemler: Ceyhun Sesigüzel, Suat Güz
Dördüncü Hakem: Ömer Faruk Gültekin

Sezonun son maçında Trabzon deplasman bilet fiyatı: 79,00₺

2 Beğeni

Sezonun son maçı.
Son 90 dakika. Futbolcularımızın karakterlerini ortaya koyup oynamaları gereken maç. İlk yarı Ankara’daki maçta yaşattıkları sevinç ve gururu tekrar yaşatmaları gerekir. Sosyal medyada, yerel medyada kirli ağızların söylediklerine kulaklarınızı tıkayın.
Kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz.

Hep birlikte bu sezon son kez Haydi Gençler! diyelim. Metin Hoca gereğini yapacaktır.

3 Beğeni

Süper Lig’deki ellinci sezonumuz için sahaya çıkacağımız maç…

Yenersek, kesinlikle ligde kalıyoruz…

Yenilirsek, Antalyaspor’un sahasında Kocaelispor’u yenememesi durumunda ligde kalıyoruz…

Berabere kalırsak,

1. Antalyaspor’un sahasında Kocaelispor’u yenememesi durumunda ligde kalıyoruz.
  2. Antalyaspor’un sahasında Kocaelispor’u yenmesi durumunda ise Eyüpspor’un Fenerbahçe’ye Kadıköy’de yenilmesi ve/veya Kasımpaşa’nın Galatatasaray’a Kasımpaşa’da yenilmesi durumunda ligde kalıyoruz…

Haydi Gençler :heart::black_heart:

3 Beğeni

İşimizin son maça kalmamasını çok istedik ama maalesef olmadı. Şimdi sözün bittiği yerdeyiz. İnşallah kazanıp ligde kalırız

3 Beğeni

geçen maç sırasında eleriz ve bize as kadro ile çıkarlar diye umuyordum. trabzon rotasyonla beşiktaş ı yendi, ayrıca rotasyon oyuncuları aç ve kendini göstermek isteyecektir. çok zor bir maç olacak.

3 Beğeni

Yine de Muçi’nin eksikliği en önemli avantajımız olacak bence…

3 Beğeni

muçinin oynamasını da isterdim :d ilk maç iyi kitlemiştik hiçbir şey yapamamıştı.

3 Beğeni

İki tane istatistik totemi yapayım:

1. Bu sezon hiçbir takımı iki maçta da yenip 6 puan alamadık.

2. Bu sezon hiç üst üste iki maç kazanamadık.

Trabzonspor’u yenersek bir sezonda ilk defa bir takımı iki maçta da yenip 6 puan almış ve ilk defa üst üste iki maç kazanmış olacağız. Geçen hafta Kasımpaşa’yı yenip ilk defa bir takımdan 4 puan almıştık. Her şeyin bir ilki vardır diyelim. Hadi inşallah! :blush:

4 Beğeni

Sakatlık ve kadro dışı kalma sebebiyle oynamayacak/oynayamayacak yabancılar:

Onyekuru
Niang
Koita
Varesanoviç
Thalisson
Etebo
Kyabou

Faydasız yabancılar:

Pedro
Hanousek

Kalan yabancılar:

Velho
Goutas
Zuzek
Dele Bashiru
Tongya
Traore

Son haftalarda kadroya giren genç yabancı:

Diabate

Bu "yabancı futbolcu belası"ndan kurtulmamız lazım. Yazık kulübün paralarına… 16 yabancı futbolcu var, yeni kadroya giren Diabate’yi saymazsak sadece 6 futbolcudan yararlanabiliyoruz. Ligde kalırsak nasıl, ligden düşersek nasıl kurtulacağımızı bilemiyorum.

3 Beğeni

Abi, Trabzonspor’a hedef buldum :smiley:

Onuachu’nun gol krallığı tehlikede. Az önce Şahmuradov, golleri eşitledi. Yarın da Talisca goller atarak Onuachu’yu yakalayabilir…

Trabzonsporlu futbolcular, maç boyu Onuachu’ya gol attırmayı hedeflesinler :smiley:

3 Beğeni