Mutlak kazanılması gereken bir maç.
Hoca kalsa da,
Gitse de kazanılması şart.
Artık bahanelerin kalmadığı veya değersiz kaldığı bir döneme giriyoruz.
Kendi sahamızda sıradan bir maçı da kazanamayacaksak hangi maçı kazanacağız?
En büyük bilmece kalede olacak.
Yeni kaleci mı, Rize maçında iyi oynayan Erhan mı, yoksa inadin meyvesi Gökhan mı?
Bence yeni Kaleciyi seçecek hoca.
Kazanmamızı tabii ki çok istiyorum ama bu maçtan da beklentim düşük. Bu şartlarda bu kadro yapısıyla ve oyun anlayışıyla maç kazanmamız çok zor. Takım ve kulüple ilgili endişem devam ediyor. İnşallah kazanırız ve gelecek için umutlanırız.
bugun maç var ne forumda nede başka platformlarda insanların yazası gelmiyor. sebebi yalnızca sahadaki sonuçlar değil. yapılanlar gidenler kalanlar gönderilenler söylenenler paylasılanlar hepsi kafa karıştırıcı. umut kırıcı . düşüncelerimizi burada maalesef yazamıyoruz. hukuki sorunlara yol açma ihtimalinden dolayı. daha kötü dönemlerimiz oldu ilk yarıyı 7 puanla bitirdiğimiz haftalarca puan alamadığımız. topcuların sahada oynamak istemedikleri zamanlar. transfer tahtasının kapandığı zamanlar. ancak hepsinden çıktık gerek ekonomik gerek futbol olarak. ancak son olanlar güzel bir başarının ardından çok daha güzel günlere geçme ihtimali varken olması umutları daha fazla kırıyor. yine çıkılır ama dağınıklıktan kurtulup dümende birinin olduğunu hissetmemiz hissettirilmesi lazım.
maça gelirsek. biz taraftarız bugun yine yerimizde takımın yanında olacağız. kazanmak için kendi sorumluluğumuza düşeni yapacağız. Mustafa beyin dediği gibi kişilerden bağımsız mutlaka kazanılması gereken bir maç. sonucuna göre de mutlaka tedbir alınması gereken. insallah kazanırız.
Ricardo, Kevin, Bashiru ve Onyekuru hala 11’e giremiyor. Özellikle Onyekuru, yıllık 1,4 milyon euro ücretiyle tam bir hayal kırıklığı. Ligde altıncı maçımızı oynuyoruz, puanımız yok, Onyekuru ortada yok. Bu nasıl bir kadro planlamasıdır, anlamak mümkün değil. Göztepe Ürdün liginden, Fransa 2. Liginden futbolcu getirip oynatıyor; Karabağ Portekiz 2. Liginden transfer ettiği oyuncularla Benfica’yı deplasmanda yeniyor. Bizim halimiz de bu… Endişeliyim. İnşallah bir aksilik olmaz da kazanırız.
Bence iyi değil ama yeterli oynadığımız bir ilk yarıyla kötü değil ama yetersiz ve korkak ( ilk 5 haftadaki sonuçların yarattığı travma nedeniyle) oynadığımız ikinci yarıya rağmen galip gelerek hem puanla hem de galibiyetle tanıştık. umarım devamı haftaya gelir. tribün önceki kadar dolu olmasa da bizim standartlara göre oldukça doluydu. ama ümit hocamın dediği gibi heyacan yoktu. çünkü stres fazlaydı. tezahüratlara katılım vardı ama oldukca kısaydı. yine de keyifli bir ortamdı.
futboldan çokta anlamadığımı belirterek topçulara gelirsek iyi olanlar stoperler thalisson ve gautas ı hanusek i beğendim. ogulcanı ise çok beğendim. akıllı oynadı. hucum hattında ise francoyu beğendim . attığı gol bence biraz şans olsada gerçekten güzeldi. golu attıktan sonra kariyerini fark ettim. burada olmasına çok şaşırdığımı belirtmem lazım. birde metehanla aynı bölgede oynamasına üzüldüğümü. Niang iyi mi kötümü karar veremedim. ama duruşu ve bazı pozisyonlardaki düşüncesi iyiydi. kötü oynayanları yazmayı pek istemesem de defansın sağı oldukça sıkıntılı olduğunu söylemeden geçemiyeceğim. muhakkak bir onlem alınmalı
Erhanı ise ayrı yazmak istedim. ilk yarıda kurtardığı şut muhteşemdi. gol olsa maçı çevirecek durumda olduğumuzu zannetmiyorum. geçen yılda böyle kurtarışları olmuştu ve bu sebeple çok sevilen bir oyuncumuzdu. yaşadıklarının konsantrasyonunu bozmamasına çok sevindim. kayseri maçında da umarım kalede olur
hocamıza gelirsek bu galibiyet takımdaki sorunların üzerine ince bir sünger çekti. değişiklikleri bence yerindeydi takım kurgusuda fena değildi. defansif olarak başarılıydık. ancak hucum varyasyonları zayıf kaldı. tüm konusulanlara rağmen kendisinin başarılı olmasını çok istiyorum. bence bize yakısan ve uzun süreli çalışılabilecek bir hoca olabilir. ancak üzerinden geçtiğimiz sıkıntılı süreci çok iyi yönetmesi gerekiyor.
önümüzde kayseri maçı var. zor olacak ancak bu oyunun üzerine bir tık çıkabilirsek muhtemelen puan hatta galibiyetle dönebiliriz
Alanya maçından sonra bir de millî maç arası olacak, Beşiktaş maçında Onyekuru’yu sahada görmek isteriz, artık hazırlansın lütfen, neredeyse dört hafta var Beşiktaş maçına.