İnşallah Onur kardeşim. Zevkle… ![]()
Önümüzdeki 8 maçtan kazanabileceklerimiz: Konya, Başakşehir, Kocaeli (D), Karagümrük, Kasımpaşa (D)… Bu maçları kazanabilirsek, Göztepe, Galatasaray ve Trabzon maçlarını kaybetsek bile 23 puana ulaşırız. Yendiğimiz rakipleri üçer puan aşağı çekeceğimiz için ligde kalma puanı da biraz düşük kalır. Ligin ikinci yarısında da özellikle 6 puanlık maçlarda kazanacağımız puanlarla 40 puana çıkarız. Beşiktaş’ı yenince coştuk ve umutlandık. Hadi hayırlısı… ![]()
Bundan sonra totemimdir ![]()
Erhan ısrarımız sonuç buldu. Sırada Metehan ısrarı olmalı sanki.
Maçın adamı Erhan’dır benim için. Özellikle son dakikada yapmış olduğu kurtarış fevkaladenin fevkinde. Bu da gösteriyor ki halen eksik bir şeyler var. Umarım gerekli hamleler maç başlamadan önce sahada alınır.
Zafer güzel, kutlamak hakkımız ancak pozisyonumuz gereği gerçekleri unutmamalıyız. Mali disiplini sağlamalıyız artık (bu maçın galibiyet primi futbolcu başı 1 milyona çıktı)
Yarın takım dinlensin, direkt rakiplerimize karşı kaybettiğimiz puanların telafisi için bu tarz direkt rakibimiz olmayan takımlarla önümüzdeki süreci iyi atlatmalıyız.
Dün de bugün de yarın da en büyük GENÇLER!
maçta gol atacağımızı düşünüyordum ama puan beklemiyordum açıkçası. hele golu yedikten sonra atacağımızdan da şüpheye düştüm. süper oldu güzel oldu ve mutlu oldum. maçın son saniyesinde erhanın kurtardığı topta kalbimin durduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. maçın adamı kesinlikle erhandır. hayatımda hiç sosyal medya paylasımlarına yorum yazmadım. maçtan sonra önüme erbatur ergenekonun sunduğu x firmasıyla maçın adamı paylaşımı düştü cengiz ünder i seçmişler. dayanamadım. erhanı izlemediniz mi yazdım. tamer e katılııyorum bir diğer sorunda metehan ın oynamaması. tamam franco çok iyi ama sol kanat kesinlikle metenin olmalı. bir çözüm üretilmeli. Prim konusu gerçekten bir sorun. bir milyon olacak iş değil. hayır hak etmediler demiyorum ama maaşları zor öderken böyle olmamalı. başka bir platformda bir arkadaşımız 1 milyonu verdiniz. konya maçında 100 bine nasıl konsantrasyonu sağlıyacaksınız diye sormuş. haklı. biraz seçim yatırımı gibi durmuş…
maçta bir alkışta 250 300 taraftar olarak bizi temsil eden arkadaşlara hepsine selamlar. kıskandım kendilerini
Tamamen katılıyorum. Süper Ligde bizim gibi takımlar için Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve sezonuna göre Trabzonspor’dan alınan puanlar ekstra puanlardır. Bu maçlarda aldığımız puanlar, 6 puanlık maçları kaybettiğimiz takdirde ligde kalmamıza yetmez ve yetmedi zaten. Örneğin önceki mesajımda belirttiğim gibi şu anda 2 puan üstümüzde yer alan Antalyaspor kazandığı 10 puanın 3’ünü bizden aldı. O maçı biz kazansaydık ama Beşiktaş’a yenilseydik yine 8 puanımız olacaktı ama Antalyaspor 7 puanla altımızda yer alacaktı. Sezon sonunda Antalyaspor 1 puan farkla üstümüzde yer alıp kümede kalırsa ve biz küme düşersek bunun sebebi Antalyaspor’a kendi sahamızda yenilip 3 puan kaptırmamız olacaktır. O maçı berabere bitirsek bile kümede kalan takım biz olacaktık. Yine şu anda aynı puanda bulunduğumuz Rizespor ile deplasmanda oynadığımız maçtan bir beraberlik çıkarabilseydik, 9 puanla Rizespor’un 3 puan üzerinde yer alacaktık. Bu bakımdan şimdilik puan cetvelindeki sıralamaya göre Alanya, Konya, Antalya, Kasımpaşa, Rize, Kocaeli, Başakşehir, Eyüp, Kayseri ve Karagümrük ile oynadığımız/oynayacağımız maçlar bizim için 6 puan değerinde olan maçlar olarak görünüyor. Antalya ve Rize’ye yenildik; Kayseri ve Alanya ile berabere kaldık; Eyüp’ü yendik; Konya, Başakşehir, Kocaeli (D), Karagümrük, Kasımpaşa (D) ile oynayacağız. Antalya ve Rize yenilgilerine hayıflansak da şu anda kaybettiğimiz fazla bir şey yok. Ama bu 5 maçı kazanmak için çok iyi motive ve konsantre olmamız gerekiyor. Çünkü ligdeki konumumuzu bu maçlardan alacağımız sonuçlar belirleyecek. İnşallah iyi oynarız, iyi mücadele ederiz, Beşiktaş maçında olduğu gibi futbol şansı da yanımızda olur ve bu maçları kazanırız.
Eyüp Kasımpaşa’yı 2-0 yendi ve puanını 8’e yükseltti; Kasımpaşa ise 9 puanda kaldı. 8 maçta 6 puan alan Başakşehir düşme hattında… Çarşamba günü 8 puanlı Rize ile deplasmanda erteleme maçını oynayacak. Bu maçın sonucuna göre düşme hattı puanı Rize yenerse 6, berabere biterse 7, Başakşehir yenerse 8 olabilir. Beşiktaş’tan deplasmanda aldığımız 3 puan ilaç gibi oldu. ![]()