25/26 Trendyol Süper Lig 9. Hafta
Beşiktaş - Gençlerbirliği
BEŞİKTAŞ PARK
18.10.2025 - 17:00
(H) OĞUZHAN ÇAKIR
(Y) SAMET ÇİÇEK
(Y) SUAT GÜZ
(D) ADNAN DENİZ KAYATEPE
Beşiktaş yönetimi deplasman tribünü bedelini 1250₺ olarak belirlemiş!
25/26 Trendyol Süper Lig 9. Hafta
Beşiktaş - Gençlerbirliği
BEŞİKTAŞ PARK
18.10.2025 - 17:00
(H) OĞUZHAN ÇAKIR
(Y) SAMET ÇİÇEK
(Y) SUAT GÜZ
(D) ADNAN DENİZ KAYATEPE
Beşiktaş yönetimi deplasman tribünü bedelini 1250₺ olarak belirlemiş!
Bizim için çok zorlu bir maç. İnşallah oyun ve sonuç olarak çıkışa geçtiğimiz ve sevindiğimiz bir maç olur.
Umudumuzun olduğu maçlarda yüzümüz gülmedi. Hiç umudum yok ama yine de Haydi Gençler!
Maç yarınmış. hoca kalacak mı gidecek mi derdinden. başkan gitti yenisi geldi derken futbolu unuttuk. Maçın saatini dahi şimdi ögrendim. camia olarak fazlasıyla gerildik. güzel bir sonuca ihtiyacımız var. insallah olur.
beşiktaş ligin en heycan veren futbolunu oynamaya başladı, sergen yalçın geldikten sonra. umarım güzel maç olur. göktan yerine onyekuru ya da metehan’ın oynaması daha makuldu sanki. neyse sakatlık mı var, yoksa başka bi şey mi bilemeyiz de taktiksel olarak sanki daha makullerdi.
edit: zuzek başkanda sahada yani ekstra açığı kapatacak adam var. hedef kanat tercihi yapılabilirdi. gerçi ortasaha direkt %80 savunma ağırlıklı. beşiktaş top oynamak isteyen, top oynamak istediği için açık veren bir ekip. zaaflardan yararlanılabilirdi. neyse maç sonu konuşuruz.
sergen hoca beinsport a salladı. helal olsun. beşiktaşlı hiçbir oyuncu maç önü röportaj vermedi. bu arada maç neden kanal 2 de muhabbeti nedeniyle değil, kasten istedikleri gibi özetleri yansıttıkları ve genel yayın politikasını böyle yürüttükleri için salladı. sergen hocayı çok severim. bu epl futboluna karşı bir duruş sergiliyor(son 5 senedir) adamdır. umarım yollarımız kesişir. hocam ankaranın gece hayatı da iyidir ![]()
beşiktaş gibi ligin en iyi kontra ve geçiş oyunu takımına karşı bu kadar defans yapıyorsak kontra planlarımızın olması gerekirdi. 0 plan gördüm. zaten seçilen oyuncular da yanlış. neyse bakalım ikiinci yarı ne düşünüyoruz? bu arada cengo iyi oynuyor. kendine gelse milli takıma girecek. yararlı olur milli takımda.
edit: forum yönetici ya da sahibi kardeş şu 3 mesaj kuralını kaldırsan mı napsan bilemedim
edit 2: onyekuru değişikliği bekliyoruz. onyekuru. onyekuru
edit 3: beklediim gibi cengo attı.
Yine tatsız ve yenilgiye mahkûm bir oyunla sahadayız maalesef ![]()
Şimdi Metehan oyuna girdi, bakalım değişecek mi oyunumuz…
hocanın onyekuruyu alması gerkiyordu. hala daha onyekuru değişikliği bekliyoruz.
yurasek kardeşimiz eyw
müthiş. erhan kardeşim sen bambaşka detaysın. en az 5 sene kontrat bekliyoruz erhan ile.
Bu saçma maçı kazanarak çok değerli üç puan aldığımız için çok mutluyum ![]()
![]()
Aynen abi, son anda iki puanı kurtardı ![]()
![]()
Bu maçta attığımız ikinci gol, Süper Lig tarihinde attığımız 2035. gol oldu ve bu kategoride Ankaragücü ile eşitlendik.
Bundan sonraki ilk golümüz, bizi Süper Lig tarihinin en çok gol atan beşinci takımı yapacak ![]()
![]()
tamamen katılıyorum. hatta 10/8.8 diyorum. bu arada beşiktaşın kontra takımı olması ve kapanan takımlara karşı cevapsız olması nedeniyle şanslıydık. (bu tamamen yönetimin ve bir önceki hocanın saçmalığı nedeniyle) (sergen hoca gene baş tacıdır) bir anda goller bulduk. bunun dışında savunma oyuncularımız iyiydi.
montella hoca belki de son zamanlarda türkiye milli takımına gelmiş en iyi hocalardan biri. erhan’ı davet etmesi zor. 4 tane iyi kaleci var ama bir düşünür artık heralde.
Beklemediğm bu galibiyete çok sevindim. İnşallah bundan sonraki maçlarda alacağımız iyi sonuçların bir başlangıcı olur. Daha önce kaybettiğimiz puanlardan dolayı bu ekstra 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Antalya’ya kendi sahamızda yenildiğimiz maçın kısmen telafisi gibi oldu. “Kısmen telafisi” diyorum, çünkü sahamızda Antalya’yı yenip deplasmanda Beşiktaş’a yenildiğimizi varsaydığımızda bizim yine 8 puanımız olacaktı ama Antalya’nın 10 yerine 7 puanı olacaktı. Neyse 9 maçta 8 puanla en azından maç başına 1 puana yaklaşmış olduk. Önümüzdeki pazar günü Konya’yı da yenersek 10 maçta 11 puanla maç başına 1 puanı geçip 1,10 puan ortalaması yakalarız. Bu da aşağı yukarı ligde kalma puanı sayılır. Tüm sezonda maç başına 1,15-1,20 puan alabilirsek 34 maçta 39-40 puanla ligde kalırız diye düşünüyorum.
umarım necdet abi. bu takımın ligde kalması gerekiyor. bu galibiyet insanları yanıltmasın böyle maçlar hele ki deplasmandaki böyle maçlar çok yanıltıcıdır. (ki böyle maçları kazanıp ligden düşmüşlüğümüz var) hala daha çok büyük eksiklikler görüyorum. hüseyin hoca napar bilemem. isterse 10 da 10 yapsın benim için hiçbir zaman makul hoca olmayacak. o kadar borç +transferin içinde oldu ses etmedi, kendi ikbalini düşündü, hala unutmuyorum biz transfer yapmayın dedikçe “5 transfer daha lazım” açıklamalarını (ki çoğunu şu an oynatmıyor)
gençlerbirliği eğer böyle bir camia’ya sahip olmasaydı, yok olacaktı. o nedenle hiçbir galibiyet yani real madridi yensek bil benim için geçerli olmayacak, bu hocanın meşruluğu için. ortalama bir hocada buradan %50 galibilet ihtimaliyle dönebilirdi. neyse çok konuşmak istemiyorum diyip gene konuştum :d bu camia’ya keyfini çıkarsın bu hafta bu galibiyetin. ayrıca necdet abi bi ara kitabını alıp imzalatıcam aklımda yani.
Bu sürpriz galibiyet takımda sarhoşluk yaratmaz, önümüzdeki haftalarda da şans yanımızda olur ve ligde kalıcı oluruz umarım ![]()
![]()
Gelecek haftaki rakibimiz Konyaspor, bugün kendi sahasında Kocaelispor’a yenildi ve hafta ortasında erteleme maçında Beşiktaş’ı misafir edecek. Bizim maça yorgun ve yıpranmış olarak çıkmalarını dilerim.
Benzetmek gibi olmasın, ama son küme düşüşümüzde de Dolmabahçe ve Söğütlüçeşme deplasmanlarından galibiyetle ayrılan tek takımdık, ama ligde kalmamıza yetmemişti ![]()
Kümede kalma mücadelesindeki rakiplerimizden puan, hatta üç puan almamız önemli.
Sergen gol atan topçusunu rahatlayınca çıkardı.
Hüseyin Eroğlu ise niçin kestiği anlaşılamayan (!) Metehan ı oyuna aldı. Bu da takıma hareket ve direnç kazandırdı.
Erhan gollük en az 3 topu çıkardı.
Tebrikler takım