25/26 Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Sakaryaspor - Gençlerbirliği

25/26 Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur
Sakaryaspor - Gençlerbirliği
Sakarya Atatürk Stadyumu
2 Aralık 2025 - 20:30

3 Beğeni

Maça birkaç saat kaldığı ve genel olarak can sıkıntısından yapacak başka iş bulamadığım için maç başlığını bugün müsaadenizle ben açtım.

Elim uğurlu gelirse, gelecek sezonki Şampiyonlar Ligi maçlarımız için de başlıkları seve seve açarım…

3 Beğeni

Dakika 12, Koita penaltı kaçırdı…

3 Beğeni

ben de açtım maçı izliyorum. volkan hoca defanstan -hem de- "kısa pas"la çıkmaya çalışıyordu. şu takımın en son yapması gereken şey bu sanırım

4 Beğeni

Koita ve bugün sahada olmayan Onyekuru kulüp için sırf zarar. Çorum FK sıkıntılı durumda. Özelikle kaleci Sehiç’ten çok şikayet ediyorlar. Hüseyin Eroğlu, ara transferde Gökhan, Abdurrahim, Koita ve Onyekuru’yu transfer etse ne güzel olur. 1. Ligde iyi iş yaparlar.

3 Beğeni

dilhan neler yapıyor

4 Beğeni

Tam ben de sağ kanattan ceza sahasına girişini görüp bunu diyordum ki rakibin kornere attığı topa çizgi üstünde dokunarak aut olmasını sağladı, rahatlattı hepimizi…

4 Beğeni

sonraki pozisyonu gördün mü. bu çocukta kumaş var

4 Beğeni

Abi, su içiyordum, Koita’nın şutunda çevirmiştim kafamı ekrana, o yüzden kaçırmışım. Şimdi geriye sarıp izledim, hakikaten güzel geçmiş iki rakibin arasından…

4 Beğeni

Fıratcan’ın az önceki müdahalesini Kayserispor maçında yapabilseydik, iki puanımız daha olacaktı ve şu anda küme düşme hattının dışında olacaktık…

3 Beğeni

güzel. dilhan + koita iyi iş yaptı.

4 Beğeni

Nihayet Metehan penaltıdan attı.

3 Beğeni

necdet abi onyekuru ve koitanın maaşından (koitanın artı bonservisi de çok sıkıntı) devre arası kurtulamayacaksak üstüne oyuncu getirmeye gerek yok. özellikle koita çok kaliteli oyuncu. böyle atmosferde + olarak taktiksel istikrarsızlıkta bir şey yapamaz koita gibi oyuncular. -psikoloji yetmediği gibi fiziğini toparlayacak motivasyonu da bulamaz. onyekuru yerine emre mor gelecekte futbola dönecekte muhabbeti yerine onyekuru devre arası gönderilmiyorsa onyekuru futbola döndürülsün. koitada istikrarlı oynatılsın net katkı verir. ama oyuncuyla iyi bi konuşmak gerek.

(tabii bu oyuncular gönderilip yerlerine potansiyel alınırsa çok güzel olur/ potansiyel alamayacaklar ya da ucua oyuncu bulamayacaklar, emre mor filan getirecekler)

4 Beğeni

Bizim aleyhimize Samsunspor maçında çalınan penaltıyı anımsattı bana, sanki penaltı değil diye düşünüyorum, ama Sakaryasporlular da hiç itiraz etmedi. Ya da ben yanlış yorumluyorum o düşüş sırasındaki destek kolu konusunu…

3 Beğeni

bizim genco golü attı :d

4 Beğeni

Gruplara kaldık galiba :black_heart::heart:

3 Beğeni

Furkan Ayaz ve Prince Martor’u bekliyorum. Csoboth’da denenebilir artık

3 Beğeni

Dilhan coştu :black_heart::heart::soccer::soccer:

3 Beğeni

Ben de maliyetlerinden kurtulmak kaydıyla demek istemiştim Onur. :blush:

4 Beğeni

5 dakika yeter oyuncunun kalitesinden anlamaya :stuck_out_tongue: ilk oynadığı maçta göstermişti zaten kendisini. şimdi burada yorum okuyunca saygı duydum, acaba ben mi yanlış izledim dedim sonra sosyal medyaya baktım dilhan’ı asmışlar carmıha germişler yerden yere vurup benzin döküp zipoyla yakmışlar. twitterın etkisine kapılmamak gerek.

hala son maçımızı izleyemedim onu da ekleyeyim

3 Beğeni