25/26 Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı: Galatasaray Anonim Şirketi - Natura Dünyası Gençlerbirliği

25/26 Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçı :trophy:

:yellow_circle::red_circle: Galatasaray Anonim Şirketi - Natura Dünyası Gençlerbirliği :red_circle::black_circle:

:stadium: Rams Park

:spiral_calendar: 22.04.2026 - 20:30 :clock830:

Bilet 700,00₺ olarak belirlenmiş.

1 Beğeni

İsim değişikliğinden sonra başlık açılışlarını hep Natura Dünyası olarak yaptım. Kocaeli maçından itibaren isim sponsorunu yazmayacağım. Bakalım döner mi talihimiz.
Haydi Gençler!

2 Beğeni

Volkan Reis, yanlışlıkla oyuna almamak için Niang’ı hiç almamış kadroya galiba…

2 Beğeni

Bu sezon iyice en son küme düştüğümüz sezona benzemeye başladı :frowning:

Sevinemedim galibiyete ve tura :frowning:

2 Beğeni

Yarı final maçını Ankara’da, yarınki Samsunspor-Trabzonspor maçının galibiyle oynayacağız.

2 Beğeni

Bu galibiyete sevinmeyi ligde kalmamız kesinleşene kadar erteledim. Ligde kalırsak sevineceğim. :blush:

Camia olarak bu maçı hemen unutup, günlerce sürecek galibiyet ve tur atlama muhabbetlerini derhal bırakıp Kocaeli maçına odaklanmamız ve yoğunlaşmamız gerekiyor. Puan kaybetmemeliyiz. Yoksa işimiz çok zor.

4 Beğeni

Necdet Ağabey,

Yarı final maçları 12-13-14 Mayıs günlerinden birisinde oynanacak, Trabzonspor maçımızdan hemen önce. Eğer yarın Trabzonspor tur atlarsa, tıpkı bu haftaki Galatasaray maçları gibi üç gün arayla iki maç da onlarla yapacağız. Antalyaspor’la da benzer bir kısa aralıklı çift maçımız olmuştu ikinci yarının başında.

Dediğiniz gibi hemen kutlama havasından çıkmalıyız ve Kocaelispor maçına odaklanmalıyız. Kadromuz nasıl olmalı? Fıratcan ilk 11’de olmalı mı? Kafamda deli sorular…

3 Beğeni

Gol atmayı ve sevinmeyi özlemişiz. Umarım bu galibiyet takıma inanç, güven, hırs ve aidiyet aşılar ve sırasıyla Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarından üçer puanla ayrılıp kupa yarı finalini gönül rahatlığıyla oynarız…

3 Beğeni

Bu maçın ve galibiyetin havasından bir an önce kurtulmamız lazım. Bize iyi gelmiyor. Ligdeki kötü durumumuz yüzünden kupada yarı finale kalmamızın sevincini bile yaşayamadım. Allah korusun, düşersek kupada yarı final ya da final oynamanın ne anlamı var.

Beşiktaş’ı ligde deplasmanda yendik. Bir hafta bu maçın muhabetini yaptık. Ertesi hafta Konya’ya sahamızda yenildik ve Hüseyin Eroğlu gitti.

Trabzon’u yendik. Günlerce bu maçın ve galibiyetin muhabbetini yaptık. Metin hocayı ve futbolcuları öve öve bitiremedik. Ligin 2. yarısının ilk maçında eksik Samsun’la sahamızda zar zor berabere kaldık. Deplasmanda Antalya’yı kupada yendik, ama hemen sonrasında 6 puanlık maçta yenildik.

Şimdi de Galatasaray galibiyetinin coşkusu ve muhabbeti… Sevinçten ayağımız yerden kesildi, uçuyoruz. Kupada deplasmanda yenip elediğimiz Galatasaray’a daha birkaç gün önce ligde sahamızda yenildiğimizi hemen unuttuk. Futbolcuları ve Volkan Demirel’i öve öve bitiremiyoruz ama ligde bu futbolcu topluluğu ve bu hoca yüzünden düşme hattındayız. Çünkü lig maçlarının havası ve motivasyonu çok farklı. Keşke Antalya ve Galatasaray’ı ligde yenseydik de kupada yenilseydik. Kocaeli maçında aynı sıkıntıyı yaşamaktan korkuyorum. Bu hafta Eyüp ve Kayseri kazanırsa, biz de puan kaybedersek, ertesi hafta Kayseri-Eyüp maçının berabere bitmeyip birinin galip gelmesi halinde düşme hattı 3 puan daha yükseleceği için Karagümrük’ü yensek bile kümede kalmamıza yetmeyebilir. Çok kritik bir noktadayız ve lig maçlarında hiç iyi değiliz. Kocaeli maçını mutlaka kazanmalıyız ve bunun için çalışmalıyız. Takımı teşvik etmek için prim verilmesi düşünülüyorsa, tek maç değil 3 maçlık paket prim belirlenmeli. Hatta ligde kalma şartına bağlanmalı.

4 Beğeni

1-0 öne geçtikten sonra centilmen takımımız 1-1 olsun diye elinden geleni yaptı…
fakat hiç beklemediğimiz şekilde cimboşun kalecisi günay delikanlı çıktı ve bu maçın hakkı 2-0 dedi…
günaya çok şey borçluyuz…
skor olarak değil…

3 Beğeni

bu gün 23 Nisan… hayret ediyor insan…
sabahtan beri reklam kutusuna bakıyorum; bütün kanallarda “galatasarayın gençlerbirliğine yenilmesinin sebebi ne?.” falan…
cevap sorunun içinde:
gençlerbirliği…

4 Beğeni

Arkadaşlar sevinelim bence. bende sizin gibi düşünüyordum ama mutlu oldum dün güzel bitti bugün güzel başladı. Yağmurlu Ankara havası bile güzel geldi bugün.
Sevinelim arkadaşlar. Bu maç ya bu yıl sevinç yaşayacağımız son maç. yada güzel sevinçler yaşayacağımız maçların ilki. matamatiksel olarak çok zor olsada içimden bir ses karagümrük maçının sonunda ligde kalmayı garantileyeceğiz diyor. Sebebi de dünkü maç değil. bugun 23 Nisan umut doluyor insan

3 Beğeni

Yani sevindik tabii Uğurcuğum, galibiyete ve tur atlamaya sevinilmez mi? Sevinemedik derken, şöyle hakkını vererek gereği gibi sevinemedik demek istedim. Galatasaray’ı şöyle bir 35 puanımız varken yenip eleseydik, arabayla tur bile atardım, lig bittikten sonra bile konuşurdum bu maçı… Ama şu ligdeki durumumuz, ah ah! Kabus gibi çöktü tepemize, o büküyor belimizi, o engelliyor sevinmemizi… :blush:

3 Beğeni

Bu oyuncular (veya rotasyon nedeniyle yerlerine oynayacak olanlar) bakalım Kocaelispor maçında ne kadar koşacaklar? Yine böyle koşsunlar, mücadele etsinler, yenilsek de ses etmem; ama yine aynı tutukluk, aynı donukluk, aynı saçmalamalar yüzünden kaybedersek de sinirleneceğim maalesef :frowning:

73 saat sonra vaziyetimiz nasıl olacak bakalım, inşallah Uğur Bey’in seçeneklerden ikincisi (güzel sevinçler yaşayacağımız maçların ilki) gerçekleşir…

3 Beğeni

Bu arada, kupadaki son yarı finailimiz 2011’deymiş, tam 15 yıl geçmiş, bana niyeyse biraz daha uzun (~18 yıl) gibi geliyordu. Şimdiki adı Başakşehir olan İBB’ye yenilmiştik…

“Kupayı alacaksınız ama küme düşeceksiniz” deseler, galiba kabul ederdim; Avrupa Ligi’ne doğrudan gruplardan katılmak ve en az sekiz Avrupa maçı oynamak demek bu; ama kimse bu seçimi yapın demiyor işte :slight_smile:

2 Beğeni

Yarı finaldeki rakibimiz Trabzonspor oldu.

Mayıs’ın ortasında, Trabzonspor ile ilki Ankara’da ve ikincisi Trabzon’da iki maç yapacağız.

2 Beğeni