güzel maç olur umarım
dk15 metin hoca bir şekilde tongyayı göbeğe çekebilse güzel olacak.
Maçı, dışarıda ve hemen önümdeki masada yan yana dizilip tabletten izleyen üç Fenerli’nin tabletinden ara ara izledim. Maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturduk ![]()
![]()
yönetim sosyal medya hem de twitır algısıyla genlerbirliğine ve tribünlerine yöneltilen saldırılara neden su taşımaktadır? ve neden kendi taraftarını korumamaktadır? en kötü susarsın söz etmezsin. senin taraftarın yapılması gerekeni yaptığı için (çocuga bağırdığı filan yok tamamen algı, orada ne yaptığını bilmeyen aptal babasına kızıyor) tehdit ediliyor, belki de işinden olacak, belki de fiziksel saldırıya uğrayacak. yediği psikolojik saldırıları saymıyorum. size ne oluyor yönetim? bu güvenliklerin parasını vermiyor musunuz? bu suç sizin değil mi? bu adam tanıdık olsa, nereye oturması gerektiğini bilse belki de ailecek fener forması giyer gelirlerdi ama bellki daha baba olamayacak bir adam, daha çocugunu koruyamayacak hiç yetiştiremeyecek hatta o zekasıyla tehlikeye atabilecek bir adam naptığını bilmeden rastgene, sanki orası kadıköymüş gibi o şekilde gitmişler. diğer çocugun üstündeki de fener formasından hallice. burası ankara ve siz de gençlerbirliği yönetimisiniz, kendi taraftarını koruyacaksın. yem etmeyeceksin. he fenerliyseniz söyleyin bilelim. alakasız saçma salak hem de tviter trolleri ergenleri ve lağımıyla yok çocuga bağrılmış yok çocuga tepki bilmem ne dönüyor, ne alakası var? adam orada babasına haklı olarak hem de yasal hakkını kullnarak tepki veriyor. nasıl yönetmsiniz siz? napcaksınız? özür niyetine daha kötü karar alıp herkes istediği formayla mı gelsin diyeceksiniz? gelemezlwer kardeşim burayı efes pilsene çevirtmeyiz. önce kendi taraftarını koru koruyamıyorsan en azından sus yem etme
(gönderi yazarı tarafından silindi)