26/27 Süper Lig 2. Hafta Göztepe - Gençlerbirliği

İlk haftayı lider :smiley: tamamlayan takımımızdan ilk deplasmandan da 3 puan bekliyoruz.

4 Beğeni

bizden daha fazla farkla kazanan takımlar vardı.. sanıyorsam lider onlar olmalı ama bizde sezona şampiyonluk ille de şampiyonluk, başka sonuç kabul etmeyen fenerbahçeyi yenmiş takımız bu güne bu gün..
bence de maçın tartışmasız favorisiyiz..

rakibin ilk hafta samsunspor karşısındaki agresif ve sonuca hızla yönelik oyun tarzı bizim açımızdan avantajımız..
bizim gibi sakin ve ayağa isabetli oynayan takımlara sökmez o taktik anlayış.. hatta yorar onları ve gol geciktikçe sinirlerini bozar taktik diziliş diye bir şey kalmaz.. bize boş alanlar gole giden ıssız yollar açar..

kan kokusunu aldığımızda uysal kedi postumuzu kenara atıp, mırmırlarımızı bırakıp dişine kan değmiş kaplan gibi olmalıyız..
çok çevik ve bir anda kalecinin tam karşısında…
haa.. bu arada salih uçan’ı aldığımız söyleniyordu.. bu işleri organize yapmamızda önemli rol oynayacaktır umarım..
hazır bir irfan can’ın neler kazandırdığını gördük.. salih uçan’da hazır durumdaysa dadından yenmez..:slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Göztepe deplasmanından puanla dönüp, ertesi hafta 6 puanlık maçta Erzurum’u yenersek değmeyin keyfimize… Sonraki haftalarda takım oturuncaya kadar bayağı rahat oluruz.

3 Beğeni

umarım dediğiniz gibi geçer bu sezon. şimdi maçları izliyorum, takımlara bakıyorum, bu takımlar çok güçlü. normade 17-18 olmamız gerekir de metin hoca olduğu için 10-14 arasında belki daha iyi, belki çok çok daha iyi bir yerde bitirebiliriz.

2 Beğeni

Eyüp, Kasımpaşa, Konya, Rize, Gaziantep, Kocaeli, Amed, Çorum, Erzurum, Alanya… Şimdilik bu 10 takım doğrudan rakibimiz… Bu takımların her birinden iki maçta en az 3 puan alırsak başarılı sayılırız. Bazılarından 4, bazılarından 6 puan almak müthiş olur. İki maçta en az 3 puan alamadığımız maçları iki maçta 4 veya 6 puan alarak telafi edebilirsek ligi iyi sayılabilecek bir yerde bitiririz. Bu takımlardan ilki Erzurum. Kesinlikle kazanmalıyız ve inşallah kazanırız.

3 Beğeni

Ben bu maçtan puan alma konusunda umutluyum. Muhtemel top onlarda olacak bizde pozisyon bulucağız inşallah. konsantrasyonumuz fener macındaki gibi olursa puan ve puanlar gelebilir. Asıl soru Erzurum maçında top bizde kalacağı zaman ne yapacağımız.

2 Beğeni

İlk yarı fena değildik, hatta kornerlerden birinde veya son pozisyonda gol de bulabilirdik. Tam bıçak sırtı bir oyun vardı ilk yarı genelinde, ikinci yarıda ibre herhangi bir takıma dönebilir, bakalım nasıl bitecek maç..

2 Beğeni

penaltı oldu. diabate’yi artık çıkarsak mı rotasyon mu olsa yedek mi olsa bilemedim. çok kötü oynuyor. zaten sattık gerek yok yani.

2 Beğeni

aha irfancan çıkardı penaltıyı :smiley:

2 Beğeni

neler oluyor GOOOOOOOOOOOOOL OLALALALALALAL LAO IDFJSODKF SDG F GDF

1 Beğeni

Geçen yılı anımsatan bir penaltı yaptık. Adam kendi sahasından elini kolunu sallayarak geldi, bir türlü kesemedik o verkaçları ve saçma bir penaltı yaptık..

Tam bu yazıyı gönderecekken de penaltıyı kurtardık ve dönüşünde gol bulduk :heart::black_heart:

2 Beğeni

irfancan çok iyi kaleci. hava topu çizgi dağıtım refleks iletişim her şey iyi

2 Beğeni

irfan oyunu da çok iyi okuyor. inanılmaz bir dağıtım da sağlıyor. az önce traoreyi rahatça kontraya çıkardı. sanırım 20 yıldır filan böyle bir konforumuz yoktu. böyle giderse montallanın gözüne girecektir.

2 Beğeni

zuzekte çok iyi he. yeni transferlerde ilk maça göre iyi. koita zaten söylemeye gerek yok her türlü topa vurabilmesine şaşırıyorum. pereyra abdül tamım komple iyi. taktik zaten tam takımlık ve maçlık.

2 Beğeni

Son yirmi dakika gol yemek için elimizden geleni yaptık, ama kalecimiz çok iyi kurtarışlar yapınca üç puanı aldık :heart::black_heart:

2 Beğeni

İrfan’ın penaltı kurtarıp yıldızlaştığı maçta şahane bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Hocamızı ve futbolcularımızı kutluyorum. Şimdi önümüzde çok önemli bir Erzurum maçı var. İnşallah gevşemeden bu maçı da kazanıp üçte üç yaparız.

2 Beğeni

Tam 10,5 yıl sonra, Süper Lig’de yeniden dört maç üst üste kazandık. En son serimizde, 17 Ocak 2016’da Rizespor’u deplasmanda 3-2, 24 Ocak 2016’da Antalyaspor’u Ankara’da 1-0, 8 Şubat 2016’da Kasımpaşa’yı deplasmanda 1-0 ve 13 Şubat 2016’da Bursaspor’u Ankara’da 2-0 yenmiştik. Bu sefer ise 9 Mayıs 2026’da Kasımpaşa’yı Ankara’da 3-2, 17 Mayıs 2026’da Trabzonspor’u deplasmanda 3-0, 15 Ağustos 2026’da Fenerbahçe’yi Ankara’da 2-1 ve 23 Ağustos 2026’da Göztepe’yi deplasmanda 1-0 yendik..

1 Beğeni