Puan farkını 9’a çıkarsak iyi olacaktı ama 3’e inmemesi de bir teselli unsuru oldu. Hiç olmazsa geçen sezon evimizdeki Antalya faciasını yaşamamış olduk.
Ne zaman umutlansak o maçı yenemiyoruz. Takım 80’den sonra çok yorulmuştu. Kontraya çıkacak en uçtaki adam arkasındaki devasa boşluğu görüp vazgeçiyordu. Erk, Prince ve Fıratcan böyle maçlarda oyuna girmeyecekse ne zaman girecek? Haftaya Trabzon deplasmanından hiiiiç umutlu değilim…
güzel maç olsun gerisi benim için önemli değil. hedefin hala baya bi önündeyiz. prince den hiç umutlu değilim. fıratcan evet olabilridi ama o da ters kanatta oynayıp duruyor. erkten çok ben ayazı görmek isterdim. ayazda pozisyona girme güdüsü var. tabii böyle maçlarda, oyun böyle gelişmiş ve gelişirken o dakikalarda da almak büyük risktir. zuzek i gene çok beğendim. belkemiği olack bu gidişle. diabateyi ilk defa beğendim ama hala çok fazla eksiği var. koita hala daha her topa vuruyor. bütün oyuncuların mücadelesi iyiydi. + olarak mustafa, orhan, eren bence türk futboluna çok önemli bir iz bıraktılar bırakmaya da devam ediyorlar. erzurumsporun yolu açık olsun umarım ligde kalırlar.
deplasmandaki göztepe maçına kolay da, ligin dindeki takımla kendi evimizde oynatacağımız bu maça neden zor dedik?.. işte bunun için..
sertleşme sorunumuz var.. fenetbahçe ve göztepeye çıktığımız konsantrasyonu erzurumspora karşı gerçekleştiremiyoruz.. teknik yönetimin ve futbolcularımızın ilk iki maçı bileğimizin hakkıyla aldığımız konusunda kuşkuları var.. hiiiçç kusura bakmasınlar biz o sonuçları sonuna kadar hakedecek bir futbol oynadık..
bu maçta golü yedikten sonra oynadığımız gibi.. olabildiğince hızlı ve kalabalık şekilde yüklendik erzurumspor kalesine.. pozisyonlar bulmaya başladık.. golün geleceği belli olmuştu da; ikinci gol ekmek kadayıfı oldu.. ama lezzeti kısa sürdü.. hakem haklı olarak heketmediğimiz iki puanı geri aldı..
arkadaşlar kimse kusura bakmasın, ırkçılık falan da zannetmeyin ama siyahi oyuncular da bu var: ofsaytı öğrenemiyorlar..
atletik, çevik, güçlü, kondisyon mükemmel ama hiç bir şey öğretemiyorsun.. bizim kedi de böyle. çok çevik, hızlı ama ne dersen tersini yapıyor..
örn. isac..17 yaşında gelmişti bildiğiniz gibi.. yaşı tutmadığı için rahmetli başkan cavcav, annesini ve kabilenin ileri gelenlerini toplayıp getirmişti.. her maç 5-6 ofsaytı vardı.. göz göre göre..
32 yaşında 1. ligde bir takımın maçında gördüm.. hala ofsaytta top bekliyordu..
o 15cm. yüzünden neler kaybettiğimizi bir tek biz biliyoruz arkadaşlar.. ki; oraya kadar da çok güzel bir akınla topu taşıdık, çok ince paslarla girdik içeri.. rakip paniklemişti ama biz de paniklemiştik..
Zaten o ofsayt golü atmasaydık, sonra golü bulabilirdik, ama zaman ve enerji kaybettik o ofsayt yüzünden, bir başka fırsat daha elde edemedik ![]()
Alt ligde oynarken düşmemeye çalıştığımız bir sezonda sanırım hocamız Dalcı ydı Erzuruma çok ruhsuz isteksiz bir oyunla yenilmiştik. Hava çok soguktu ve bizim olduğumuz maratonun 401 kısımında 100 kişi ya vardık ya yoktuk. taraftarlar ogun belki topçulardan daha fazla yorulmuştu. o maçtan sonra tüm Erzurum maçlarında hafif bir gerginlik olur bende. Ancak dün tribünleri görünce o havadan hemen sıyrıldım. maratonda oturacak yer yoktu. kale arkaları da yarıya yakın doluydu. kapalıda nerdeyse doluydu. ( yayıncı 11000 küsür demiş ya onlar yanlış ya benim gözlerimde sorun var) Topçularımız da baya istekli başladı oyuna. Hiçbiri için çabalamadı diyemem. Yetersizlikleri eksikleri vardı ama maçı istedikleri belliydi.
Ancak Erzurum bizden daha iyi hazırlanmış onlar da üzerlerindeki olumsuz havayı dağıtmak istediler. Sevindiğim kısım 2 pozisyon dışında pozisyon vermedik. üzüldüğüm kısımsa saçma sapan gol yedik. Takımın nereye oynayacağına bağlı olarak yeterli olduğunu düşünüyorum. Düşmemek için oynayacaksak transfere gerek yok ancak bu durumda sakatlıklar fazla olursa sorun. Ayrıca hoca transfer olmazsa kalırmı. Orta sıralara oynayacaksak bir golcu sart. en az iki hamle oyuncusu muhakkak lazım.
Ancak ben transfere para harcamadan alınabiliyorsa bir golcu alınmasını ve diğer arkadaşlarımın da belirttiği gibi gençlerin daha fazla kullanılmasını istiyorum.
Son olarak Erzurumlular maç sonu takımlarını çağırıp alkışladılar. Onlar için başarı Nede olsa liderin deplasmanından bir puan aldılar
. Bunu Yazmak bile bana yeter.