bu hafta kulüpte baya bi gelişme olmuş.
Trabzon deplasmanında galip gelip ya da berabere kalıp ekstra puan alabilsek çok iyi olur tabii. Ama benim şahsen bu maçtan puan beklentim yok. 6 puanlık Kasımpaşa maçı öncesinde ağır sakatımız ve cezalımız olmasın yeter. Erzurum’a puan kaybettik ve ikili averajımız tehlikeye girdi. Kasımpaşa maçı çok önemli.
başka topikten yaptığım bu başarılı alıntıda şööle demişim;
erken gol yememeliyiz çünkü süre ilerledikçe trabzonsporlu oyuncular taktik disiplinden uzaklaşarak panik futboluna döneceklerdir..
bir şey doğruysa tersi de doğrudur.. demem o ki; erken gol yersek, yada yer ve cevap veremezsek felaketimiz olur..
zuzek kaldı derken bu gün de gittiğini arkadaşlarımız yazdı.. hadi buyurun..
topu zuzek’in olmadığı bir defans bloğundan uzakta tutmalıyız.. orta sahayı kalabalıklaştırıp, sakin ve şuurlu oyunumuzu kabul ettirmeye çalışmalıyız..
onlar istediği kadar yüklensin, istediği kadar zorlasınlar..
işimize bakmalıyız..
Necdet abi sizin bu realistliğine bayılıyorum. uçuyoruz kaçıyoruz derken sizin yorumunuzla söyle bir ayağımız yere basıyor. dediğiniz çok doğru önce kasımpaşa maçı hedef olmalı. Ancak geçen yılı düşününce hocanın şansı trabzona tutuyor. insallah ligdeki trabzon serisini devam ettirir. Ayrıca Mehmet abiye de katılıyorum. ilk golu biz yersek felaket olabilir. Ben yine de umutsuz değilim ve güzel bir maç bekliyorum. İnsallah ilk golu biz buluruz ve insallah futbol şansı bizden yana olur.
İnşallah Uğur. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u yenince ekstra puanlar alıyoruz ve çok seviniyoruz. Geçen sezon kümede kalma mücadelesindeki direkt rakiplerimize karşı bizi düşürecek kadar kötü sonuçlar aldık. Ama Beşiktaş ve Trabzonspor’dan aldığımız 9 puan sayesinde ligde kaldık. Direkt rakiplerimizi yensek sekizinci olmamız engellenemez. ![]()
Geçen sezona göre tersten başladık gibi. Geçen sezonla aynı olan şeyler ise bir bizans düdükünü yendik, doğal rakibimize evimizde 2 puan kaybettik.
Trabzon kabuk değiştirecektir Fatih Tekke sonrası. Şansımız diye umut ettiğim tek şey ise geçiş dönemindeki Çimşir.
Eski yeni gelen topçumuz Tiago’dan, gidecek denilip takımda kalan Tongya ve forvet hattında tekeli biten Koita’dan bu maç özelinde çok umudum var.
Haydi Gençler! ![]()
![]()
sanırım tongya artık u23 kotasına giremiyor. elimizde 23 yaş üstü 11 yabancı oyuncu var. ne planlandığını merak ediyorum. transfer tahtası bir tek rusyada açık diye biliyorum.
hüseyin “yana yana oynayarak villa yaptırdı, dikine oynasaydı yalı yaptırırdı” çimşir hoca nasıl bir futbol oynatacak onu da merak ediyorum :d
güzel bir maç olsun.