bu hafta kulüpte baya bi gelişme olmuş.
Trabzon deplasmanında galip gelip ya da berabere kalıp ekstra puan alabilsek çok iyi olur tabii. Ama benim şahsen bu maçtan puan beklentim yok. 6 puanlık Kasımpaşa maçı öncesinde ağır sakatımız ve cezalımız olmasın yeter. Erzurum’a puan kaybettik ve ikili averajımız tehlikeye girdi. Kasımpaşa maçı çok önemli.
başka topikten yaptığım bu başarılı alıntıda şööle demişim;
erken gol yememeliyiz çünkü süre ilerledikçe trabzonsporlu oyuncular taktik disiplinden uzaklaşarak panik futboluna döneceklerdir..
bir şey doğruysa tersi de doğrudur.. demem o ki; erken gol yersek, yada yer ve cevap veremezsek felaketimiz olur..
zuzek kaldı derken bu gün de gittiğini arkadaşlarımız yazdı.. hadi buyurun..
topu zuzek’in olmadığı bir defans bloğundan uzakta tutmalıyız.. orta sahayı kalabalıklaştırıp, sakin ve şuurlu oyunumuzu kabul ettirmeye çalışmalıyız..
onlar istediği kadar yüklensin, istediği kadar zorlasınlar..
işimize bakmalıyız..
Necdet abi sizin bu realistliğine bayılıyorum. uçuyoruz kaçıyoruz derken sizin yorumunuzla söyle bir ayağımız yere basıyor. dediğiniz çok doğru önce kasımpaşa maçı hedef olmalı. Ancak geçen yılı düşününce hocanın şansı trabzona tutuyor. insallah ligdeki trabzon serisini devam ettirir. Ayrıca Mehmet abiye de katılıyorum. ilk golu biz yersek felaket olabilir. Ben yine de umutsuz değilim ve güzel bir maç bekliyorum. İnsallah ilk golu biz buluruz ve insallah futbol şansı bizden yana olur.
İnşallah Uğur. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’u yenince ekstra puanlar alıyoruz ve çok seviniyoruz. Geçen sezon kümede kalma mücadelesindeki direkt rakiplerimize karşı bizi düşürecek kadar kötü sonuçlar aldık. Ama Beşiktaş ve Trabzonspor’dan aldığımız 9 puan sayesinde ligde kaldık. Direkt rakiplerimizi yensek sekizinci olmamız engellenemez. ![]()
Geçen sezona göre tersten başladık gibi. Geçen sezonla aynı olan şeyler ise bir bizans düdükünü yendik, doğal rakibimize evimizde 2 puan kaybettik.
Trabzon kabuk değiştirecektir Fatih Tekke sonrası. Şansımız diye umut ettiğim tek şey ise geçiş dönemindeki Çimşir.
Eski yeni gelen topçumuz Tiago’dan, gidecek denilip takımda kalan Tongya ve forvet hattında tekeli biten Koita’dan bu maç özelinde çok umudum var.
Haydi Gençler! ![]()
![]()
sanırım tongya artık u23 kotasına giremiyor. elimizde 23 yaş üstü 11 yabancı oyuncu var. ne planlandığını merak ediyorum. transfer tahtası bir tek rusyada açık diye biliyorum.
hüseyin “yana yana oynayarak villa yaptırdı, dikine oynasaydı yalı yaptırırdı” çimşir hoca nasıl bir futbol oynatacak onu da merak ediyorum :d
güzel bir maç olsun.
sevgili uğur.. bi şey iç…
benden…
![]()
takımın bu zamana kadar ki defansif yıldızını neden niçin nasıl ve hangi akıl tutulmasıyla gönderdiklerini bilmesem de onsuz deplasmana hem de trabzona gidiyoruz. bakalım nasıl olacak.
hoca fıratcanı 11 e koymuş, mantıklı bir hareket yapmış. büyük ihtimal salaha karşı sağ ayak önlemi aldı. tiago ne kadar yardım a geliyor göreceğiz. diabate de defansif özellikleri çok düşüktü, kendini net gösterme şansı olacak.
2-0 yenik başlayınca tadımız kaçtı iyice..
bi gol gelse lodos yakalarız gibi bir naç
3-0 oldu kapatıyorum maçı. zuzek i gönderenler hesap versin. şu takımı bozanlar hesap versin. izlersem sinirim iyice bozulacak. her maç önü anımsatılması gereken bu büyük hatayı bu saçmalığı yapanlar hesap versin. amaç nedir olay nedir
Takımın en iyi işleyen adamını göndererek savunmanın dengesini iyice bozduk ve kaçınılmaz son ![]()
su maçta gol atamazsak cok üzülürüm.
5-0 olmuş. ayağımızın yere basması için iyi olmuş diyebiliriz.. tabii baya bi rezillik. takımn en iyi performans gösteren 2. oyuncusunu yollayarak zaten sıkıntılı olan durumuuzu daha da sıkıntıya soktuğumuz için de tam bir gençlerbirliklilik yaparak gereken adrenalin, stres ve gereksizlik takviyesi sağlayanlara da teşekkür ederim.
Kasımpaşa, Başakşehir maçına kadar toplayabildiğimiz puanı topladık evet ama takım bakalım bu 5-0’lık skora nasıl reaksiyon gösterecek.
İlk iki maçtan alınan ekstranında ekstrası puanlar ayarlarımızla oynamış olacak ki herkes kör olmuştu. Bu yenilgi iyi oldu diye düşünüyorum. Maalesef ligin en zayıf takımlarından birine sahibiz. Direkt rakiplerimize odaklanmalıyız. Geçen sene neler yaşadık, takımdaki bir çok oyuncu bu stresi yaşadı.
Sonumuz hayrolsun diyelim.
Benim zaten bir puan beklentim yoktu. Maç sonunda kart cezalısı ve sakat futbolcumuz olmaması iyi… Önümüzdeki 6 puanlık Kasımpaşa maçı çok önemli… Çok iyi hazırlanmalı, bir final maçı gibi hırslı ve iyi oynamalıyız.
trabzonspor başkanının maçtan bir gün önce reklam kutularına verdiği röportajda olay belli olmuştu da; gene de bakmak istedim.. “gençlerbirliği maçında aleyhimize hakem hataları istemiyoruz” demişti.. hoppalaa?..
ilk golün başlangıcı faul.. topla çıkan oyuncumuzun ayağına darbe çok açık.. var kimin için var..
ikinci golün sebebi penaltı pozisyonunu bir kere ileri geri yapsalar, aynı topa hamle yapan rakibin kramponunun burnu bizim oğulcan’ın ayak bileğine geliyor.. faul atmamız lazım.. onlar penaltı atıyorlar.. dk. 11..
hocamız bunu kastediyor ve ekliyor..
“trabzonsporu yenemezdik tamam ama hakemin işi bu kadar da garantiye almasını unutmayacağız”..
vay senmisin bunu diyen?. bütün kanallarda hocaya ne biçim saldırı var inanamazsınız..
bundan sonrası izlenmezdi tabii.. ilk defa takımımın maçını izlemedim kadın voleybol takımımızın final maçını izledim.. kızlarımız yetişti imdadıma..
başımızın üstünde yüceltmemize layık kadınlarımız, mini mini yavrucak kız çocuklarımıza örnek olmaya devam ediyor..
.hangi kanallarda öyle bir saldırı oldu? hocayı yemek için de baya bi saldırı yapıyordu yeni şafak ve türevleri, acaba oralardan mı geldi? metin hocanın gençlerbirliği için ne anlama geldiğini, kulüpte bulunmasının ne anlama geldiğini çok iyi biliyorlar.