26/27 Trendyol Süper Lig 7. Hafta: Gençlerbirliği - Amedspor

26/27 Trendyol Süper Lig 7. Hafta

:red_circle::black_circle: Gençlerbirliği - Amedspor :red_circle::green_circle:
:stadium: Eryaman Stadyumu
:tear_off_calendar: 10.10.2026 - 13:30 :one_thirty:

3 Beğeni

Yaşasın Gençlerbirliği!

Yaşasın Alkaralar!

Yaşasın forum!

Haydi Gençler!

3 Beğeni

necdet abinin karamsarlığı döndü dolaştı bana da çöktü :d nasıl hazırlanıyoruz kim takımın başında çıkacak bilmiyoruz bile. metin hoca giderken rapor vermiştir, taktikler buna göre ayarlanmıştır desekte bu durum en fazla bir iki maç için geçerli olur. gene de metin hoca olmadan ne kadar etkili olabilir orasını da görücez.

arda çakmak tecrübeli bir hoca istiyoruz demişte, yani, kimse metin diyadin değil. sizin bütçenizi beklemez, bu pahalı almayın demez. he bunlar yapılsa bile gene de bu kulübün başına geçmek büyük bir risktir. en fazla genç hocalar bulabilirsiniz ki sanırım olması gereken de budur.

bkaıyosun, doğa hoca da istifa etmiş. gökhan gönül kaldımı gittimi belli değil. ergin hoca zaten gitti.

%5 düşme ihtimalimiz vardı şimdi en iyimser haliyle %80’e çıktı.%20’lik bir şansımız var. (aslında iş bilene kötü bir oran değil.) (tabii işi başta yönetim bilecek)

ayrıca futbol analizi diyin ne bileyim danışmanlık diyin, transfer diyin, oyuncu izleme diyin ne derseniz diyin napıyorlarsa yapıyorlar da oradaki ekip açıkça vasat. farkında da değiller. bi de elinizin altında bu işi çok iyi yapabilecek insanlar varken böyle bir şeye giriştiler.

-----------------------------------------------------------

he yıllardır diyoruz ya “transferi kulüp yapar” diye, ilhan cavcav örneği veriyoruz -ki o zamanlar ilhan cavcav henüz ölmüş kimse de anımsamıyor bu politikaları-

eee şimdi bunlar bu politikaya en olmacak zamanda döndüler. kardeşim benim ya karşılıklı koşulluluk denen bir şey var bunu geometride bile bulabilirsiniz, pisagorda bile bulabilirsiniz, hukukta da bulursunuz aha şu bardaktaki su da bile bulursunuz. nasıl anlatabilirim basitçe, şuradan bakmak lazımdı, kulübün yarısı zaten senin teknik direktöründü. her şey her şartta geçerli değildir. yaşam bir dengedir, yaşam bir andır mı demek gerek bilmiyorum.

olması gereken oluyor ama olmaması gereken zamanda oluyor. konuşsan boşluğa düşecek öyle bir şey yani neyi nasıl anlatıcan.

hani olur ya olması gereken vardır, söylenir, yapılmaz. sonra birdenbire birilerine dank eder, çıkar olması gerekeni bir destur gibi görürler, ya yüksek sesle söylemeye devam ederler ya da yetkiyi alırlar durum ne olursa olsun bu destura göre hareket ederler. heh tam kör cahillik denen şey budur. olması gerektiğinde yaparsın ya da söylersin. bu bu kadar basittir. sen zaten bunların ne kadar farkındaydın hatta şimdi ne kadar farkındasın ki. ne detayını biliyorsun zaten bunları kullanmayı bile bilmiyorsun. geçmiş saçma sapan bir halde kurmuşsun o düzeneği, oh tıkır tıkır işliyor, 2 artı 2 dört ediyor diye takılıyorsun. ama tarlabaşının yıkıl binaları içindesin kendini saray kuruyor sanıyorsun. böyle yönetim böyle başkanlık mı olur ya.

bu adamlar olması gereken yapılması gerekendir diye düşünürler. olması gereken sadece olması gerekendir.olması gereken de her zaman yapılması gereken değildir. geometri, hukuk, yaşam ne bileyim felsefe. yaşam yav yaşam.

şu ya şu;

(p ⇔ q)

işte bizim toplumumuzdaki at gözlülük budur. her insan bir dünyadır, her zamanda böyle düşünürüm de toplumsal kümeler oluyor ya, bu kümeler kör cahilse alası oluyorlar. böyle birbirlerini de gazlıyorlar, yardımlaşıyorlar, cahilliklerine cahillik katıyorlar. zekasızlık boyutlarını, anlamsızlık ve körlük boyutlarını bir sanat seviyesine çıkarıyorlar.

diğerleriyse böyle ne bileyim, bilimsel iş yapıyoruz olması gereken bu, bu nedenle bunu yapıyoruz diyorlar ama bunlar genellikle kör cahillerden daha cahil oluyor. normalde bunun böyle olmaması gerekiyor, mantıken olmaması gerekiyor evette gerçekten öyleler. çünkü anlatamıyorsun. daha kötü. daha sıkıntı. böyle nasıl desem makineyle konuşuyor gibisin. hani ilber hoca’nın sürekli değindiği uyardığı yarı cahillik/kasaba cahili tanımları var ya işte bu. korkunç bir şey bu yarı cahillik.

yani nereye baksan manzara bu. siyasetteki manzarada bu. biri diyor ben muhalifim biri diyor iktidar çok yaşasın, hiçbir farkları da yok birbirilerinden. biri gelse sıkıntı öbürü gelse sıkıntı. değişmiyor yani. toplumlar her şekilde yaşamsal olarakta düşünsel olarakta manipüle ediliyor. insan bu, mecbur yaşamaya çalışıyor.

sonrada çok küçük bi azınlık bütün bu saçmalıklar nedeniyle bunları yaşamak zorunda kalıyor. gerçekten çok küçük bir azınlık. %3 en fazla %5lik bir azınlık. yoksa herkes bu toplumun zoraki parçasıysa başımıza gelenleri tabiiki hak ediyoruz. ama yani kardeşim ya, bizim suçumuz ne.

yazılacak söylenecek bir şeyde kalmadı. ne diyim yani.

umarım kazanırız.

3 Beğeni

Eskiden gazetelerde salı günleri Spor Toto tahminleri yayınlanırdı. Klişe cümlelerden biri şöyleydi: “Falanca takım şu kadar maçtır kazanıyor; ligde lider, fizik ve moral kondisyonu çok yüksek. Rakibi filanca takım ise lige iyi başladı ama son haftalarda çok farklı yenilgiler aldı. Dolayısıyla fizik ve moral kondiyonu çok düştü. Kendi sahasında oynamasına rağmen kazanma ihtimali düşük. Tahminimiz: 2…”

Maalesef sıkıntımız çok büyük. Her şeye rağmen inşallah kazanırız.

3 Beğeni

herkes sıkıntı abi ya. kendime bile bakıyorum böyle gereksiz sinirleniyorum. boşa takıp takip etmek lazım bir süre. napacaklar bakalım, ilk yarıya kadar vallaha, saldım artık. umarım 15-17 puan arası alabiliriz.

3 Beğeni

rakip oldukça zorlu.. ligin sürpriz ekibi.. istim tutmuş geliyor..
biz ise böylesi kritik bir maça çıkabileceğimiz en zayıf halimizle, kendi yarattığımız sorunlarla boğuşarak çıkmak durumunda kaldık..

gene de umutluyum..
bi beraberlik bekliyorum en azından.. 3’lük olursa dadından yenmez..
en çok bunu merak ediyorum..
du bakalım noolacak?..

3 Beğeni

Hocamız kim şimdi? Gündem yoğun, verilen millî arayı iyi değerlendirerek futboldan tamamen uzaklaşmıştım birkaç dakika öncesine kadar. Metin Hoca’nın istifasını bile iş whatsapp grubunda birisi paylaşınca gördüm. Üzücü bir sezon, inşallah şu hakem skandalları nedeniyle küme düşme kaldırılır da düştük zannedip düşmeyiz..

2 Beğeni