Bilindiği üzere yeni stickerlarımız Ankara’nın ve Türkiye’nin çeşitli köşelerine dağılmakta ve araçlarımıza yapıştırılmak üzere sticker talepleri artmakta.
Bu konuda İçten mi dıştan mı ön cam mı arka cam mı gibi sorular belirince yeni forumumuzun anket özelliğini bir deneyelim istedik.
Yapılacaksa içten yapıştırmalı olsun ama arkadaşlar ben Gençlerbirliği logosunu cama yapıştırmadım. Arkada atkım , önde ufak flama ve Gençlerbirliği süs yastıklarım var.Bu ürünleri deplasmanlarda kaldırıyorum aracı park ettiğimde. Sticker cama yapışınca deplasmanlarda sıkıntı olabilir diye düşündüğümden böyle davrandım. Bu konuda aklınızda bulunsun.
Siz yeter ki yaptırın arabama yapıştırmasam bile yapıştıracak bir cam bulurum
Düşmanımız yok o açıdan rahatım Ahmetciğim.
Ama dersen manyak çok memlekette o da doğru…
Gençlerbirliği forması ile Gecekonduda Ankaragüçlülerle (Ulus pazarında çalışmaktaydı arkadaşlar) maç izlemiş,
Aldığımız TSYD kupasına gölümce sevinememişliğim var bu arada…
Gençler taraftarına kimse zarar vermez ruh hastası olmadığı sürece sözün özü
Bildiğim kadarıyla maliyetler çok düştü. İçten yapıştırma da yaptıralım, dıştan yapıştırma da… Sadece araba camına yapıştırılacak deyu bir kaide yok ya kardeşim; evimizin, ofisimizin camına, gittiğimiz barın tuvaletinin aynası da yapıştırırız icabında. Hem de arabasının camına film çekmiş arkadaşlar da mağdur olmaz böylece! (@yavuz, aldım bir biranı)
Şimdi abi, aynı şekilde vatsap grubunda yazmıştım ben de.farklı ebat, desen ve formlarda (iç/dış) yaptırırsak, arabamızdan evimizde, ofisimizde kullandığımız eşyalara, gittiğimiz mekanların orasına burasına kadar her yere yapıştırabilme imkânımız olur.
benim arabanın ön camında tesislerden aldığım içten, arka camında da stat önünde aldığım dıştan yapıştırmalı kocaman GB logosu var. Dıştan olan geçen kış cam buzu kürerken kavladı. Yenisini yapıştırdım. Maliyeti çok düşük olursa birden fazla sayıda dıştan yapıştırmalı sticker koyabiliriz paketlere.
bu arada, memnuniyetle sevgili @Abreg hocam.
Dostlarımın diledikleri her zaman benden alabilecek biraları vardır. ^^
Benim hacı bekir’in arka ve ön camındaki stickerlar.
Üstteki yani arka camdaki dıştan yapıştırma. Rüzgârlı çıkışında üstgeçit altında atkı satan amcadan almıştım. Ön camdaki de beştepe 'den aldığım içten yapıştırmalı. Ebat olarak arkadaki ortalama bir portakaldan daha büyük. Öndeki de limon kadar =D