Büyük Rekabet Yeniden: Al Takım vs Kara Takım

1. Hz. Maks
  2. Celil

Salı günü saat 8 yine değil mi? Ben de varım…

7-Galip
8-Necati

Ben de geleceğim.

9 kişi olduk. Yok mu arttıran? Gençlerbirliği maçlarından daha zevkli al-kara takım rekabeti!

1. Büyük Kutay

Yer varsa ben de gelebilirim :slight_smile:

1. Boran
  2. Aziz Tolga

13 Ahmet (Al Takım)

Eksiksek Burak’a da haber edebiliriz abi

1. İlker (yetiştim mi?)

yer varsa ben de gelirim

yine son dakika bombası nedeniyle gelemiyorum, sedef dışarı çıkacak ben çocuğa bakacağım. benden önce planlamış :frowning: burak’a haber vermiştim. yerime o gelecek ama gökhan da oynamak istiyor. bilmiyorum artık sahada karar verirsiniz

Benim çok da önemli olmayan bir işim çıktığı için kesin gelebileceksen ben gelmeyebilirim Gökhan, 17:30’a kadar net bir cevap bekliyorum, cevap gelmezse giderim :slight_smile:

ben geliyorum o zaman sabrican abi senin yerine

O zaman şimdiden ayağına sağlık :slight_smile:

Kara takım

1.Erdem
2.Özgür
3.Maksut
4.Fırat
5.Aziz Tolga

Al takım

6.Celil
7.Galip
8.Necati
9.Ahmet
10.İlker
11.Burak

alkara ortaya karışık

12.Kutay
13.Boran
14.Gökhan

Murat başgan demiş ki;
Bu akşam ki müsabakada kazanan GERÇEK GENÇLERBİRLİKLİ imiş.
Ona göre top oynayın derim!

Kaynak: http://www.klasspor.com/tr/haber/89981-Murat_Cavcav_Umit_Ozatin_arkasindayiz.html

Murat Cavcav’a göre gerçek Gençlerbirlikliler maça hiç giymeyenler :slight_smile:

Her ne kadar maçın son 15 dakikasını “saldır kara takım, yeniliyoruz” psikolojisi ile oynayıp kıçımı yırtsam da, maç bitince öğrendim ki meğer maç 3-3 berabere bitmiş :stuck_out_tongue:

Yine kıran kırana bir maç oldu. Herkesin ayağına sağlık. @Atesogul resmen kara takım defansının korkulu rüyası oldu.

Haftaya çoğu kişi şehir dışında olacak. O yüzden talepleri almaya şimdiden başlayabiliriz. Eksik kalmayalım.