İletişim sıkıntısı üzerine

kulüpte iletişim sıkıntısı var. neredeyse 0 iletişim diyebileceğimiz boyutta. hiçbir yönetici açıklama yapmamaktadır. niyazi aktaş iletişim kurmak istemiyorsa, yönetimde iletişim kurabilecek insanlar var mıdır?

gençlerbirliği gibi bir camia da iletişim sıkıntısı yaşamak kolay kolay görülebilecek bir durum değildir. herşey bu kadar ağırken bile rahatça iletişime geçilebilecek bir camiadır. yöneticiler iletişime geçemiyorsa bu bir başarısızlık olur. bu başarısızlık kulüp bu durumdayken pek kabul edilebilir değildir.

bilgi akışının olması şu nedenlerle önemlidir;

1. yıllardır birbirlerini tanıyan, birlikte maç izleyen insanlar artık birbirleriyle tartışmaktadır. bu da camia’nın bölünmesini hızlandırır. yönetimin görevlerinden biri de camia’yı düşünmektir. tersi düşüncesizliktir.

2. kulübün geleceği acısından ne gibi adımlar atılacağını doğal olarak taraftar bilmek ister.

3. yaşanan olağanüstü süreçlerin en büyük nedenlerinden biri iletişimsizlikti. ve kulüp büyük zararlar gördü. ve bu iletişimsizlik yönetim tarafından sağlanıyordu.

bu kadar zor bir sezonda özellikle yönetimsel olarak büyük yaralar almıştık. niyazi aktaş 3. kongre de kürsüden ‘biz de hata yaptık ancak bunlar iyi niyetli hatalardı. kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum’ gibi bir söz söylemişti. bu hata bu dönemde pek kabul edilebilir görünmüyor.

eğer bunlar yanlışsa nerelerde yanlışlar vardır. eksikse ekler misiniz? cevapları varsa nelerdir?

ne gibi çözüm önerileriniz vardır?

bi çok konuda iletişim gereklidir. bunları tek tek sıralamaya gerek var mı bilmiyorum da, o konularla ilgilenen yöneticiler vardır. bu yöneticiler bir açıklama yapacak mıdır. yoksa tek tek onlara mail mi atmamız gerek?