Sohbet alanı

Bi de Trabzon iki sene de satıştan ne kadar para kaldırdı, resmen rekor kırcaklardı. eeee kardeşim en iyi oyuncunu satıyorsun, para sıkıntın var, koparsana güzel bir meblağ. nasıl bir politikadır bu. bari altyapılarından oyuncu getirt, yedekleri kiralat bi şey yap. bu akıl tutulmasıdır.

2 Beğeni

Akıl tutulmasından ziyade Yolunda A.Ş. :blush:

3 Beğeni

varsa öyle bi şey, o zaman yolunda aş bile akıl tutulması yaşıyor :slight_smile: takım batıyor aş batıyor bu da amatörlük sayılır

2 Beğeni

Yolunda A.Ş. yöneticileri gayet bilinçlidir, akıl tutulması yaşamaz ve Yolunda A.Ş. hiçbir zaman batmaz. Tabiatı böyledir çünkü. :blush:

2 Beğeni

Haciyatmaz gibi bir sey mi bunlar Agabey?

1 Beğeni

Evet Coşkuncuğum, hacıyatmaz gibi… Bir şekilde para giriş çıkışı olduğu ve altyapıdan satılabilecek futbolcu çıktığı sürece Yolunda A.Ş. her zaman bir “yolunu” bulur. :blush:

Bu sefer size katılmıyorum Necdet Abicim. Benzerleri önce kayseriyi bitirdiler. sonra erciyesle isim değiştirip devam ettiler. Kocaelini bitirdiler ki cocukluğumda herkesin hayran olduğu takımdır. taraftarları 3 yıl üstüsüste sampiyon buraya diye bağırmışlardıda 4. yılda ayak oyunlarıyla susturdular.Birde o bolgeden sakaryaspor vardır. 90 lı yıllarda oyuncu çıkarmada bizimle yarışırdı. yellerinde yeller esiyor. Doğudan antep vardı birde Başkanları az cesur olsa " şampiyonluga hazır değiliz" demese malum bir maçtan önce Tarih farklı seyredecekti. onu yediler yerine Antep belediye çıkardılar. doğudan bir de Malatya vardı. sansasyonel transfer nasıl yapılır istanbullulara göstermişti. statta 20000 kişi kırmızı diye bağırırdı. dışarda 40000 kişi sarı dıye . onu da yediler. sonra başına yeni diye birşey eklediler
karabük zonguldak altay sarıyer manisa karşıyaka hatırladıklarım. sonra göztepeyide yedilerde sağlam bir taraftarı ellerinden aldı. en son olarak efsanevi es es direniyor ama zor biraz . yakında ona da yenilakabı gelir. yada belediye

Bizimse tüm bunlardan bir farkımız var. hepsi şehir takımı. bağlılıklar sehre. bizde ise klube . Bizim ne başımıza “Yeni” lakabı yakışır nede sonumuza " belediye" … olmasında .
Necdet Abi Çekirge bir sıçradı 2. belki ama 3. yok.

2 Beğeni

Mesajın benim yazdıklarımı doğruluyor Uğurcuğum. Aynı düşünüyoruz aslında. Biri gider yenisi gelir ama Yolunda A.Ş. bitmez, bir şekilde yoluna devam eder. Allah korusun bu sezon düşersek önümüzdeki sezon Ömürcan ve altyapıdan çıkabilecek oyuncuların satışıyla Yolunda A.Ş. döndürülür. Ne zaman altyapıdan futbolcu çıkarılamaz hale gelir ve çark dönmez olur, işte o zaman Yolunda A.Ş. yöneticileri kulübü bir şekilde kapattırıp yaptıklarını örtmeye çalışırlar. :blush:

Örneğin Berat’ı Trabzonspor’a verdik. Bugün sağdan soldan duyduğumuz haberlere göre kulübe 2 milyon euro gelmiş ve 1 milyon euroya Önder Bey (kulüpteki sıfatı nedir bilinmez ve nasıl oluyorsa) el koymuş. Sayın başkan kulübe ne zaman ve nasıl borç vermiş, paralar hangi hesaplardan çıkıp kulübün kasa veya banka hesaplarına nasıl kaydedilmiş, bunların hepsi birer muamma. Çünkü şeffaflık yok. Ben kulübe yüklü miktarda borç vermiş olsam, banka hesabımdaki tüm hareketleri kayıtlarla anında kanıtlarım. Şeffaf bir biçimde ortaya konulup kanıtlanmadığı sürece ben sayın başkanın kulübe borç para verdiğine inanmam.

2 Beğeni

zaman ortaya çıkaracaktır her şeyi. bu para meselelerinin de dışında kulübe kast edildiğini düşünüyorum. algılar, tribün ün hali.vd ayrıca böyle bir çark kurulmuşsa dediğim gibi çok amatörce. altyapıdan kolay kolay topçu çıkmıyor artık. altyapı çok kötü durumda. ülke sıralaması yaparsak ilk 10 a giremeyiz. Konyaspor bile daha iyi bizden bu konuda. bu nedenle bu adamların altyapıdan oyuncu satarız yolumuzu buluruz diye bir mantığının olduğunu sanmıyorum. şu an altyapıya sarılmalarının nedeni ise parasızlık ve dank etmesi. ayrıca kulüpün parası biter ve borç a girerken satıştan ziyade gelen oyuncularla oldu. mert in parası nereye gitti bi o muamma. taylan meselesinde ne döndü büyük sorun işareti.

ayrıca böyle bir mantık gütseler öncelikle altyapıya önem verirler. bu kadar amatörce bakmazlar oraya. ve yine ayrıca hazır al-ver yaparken para indirmek daha kolay iş. yani neden uğraşsınlar böyle bir şeyle? kulübün itibarı(külüpler ve taraftarlar arası) çok düştü, borçlar kapıda, mülkler satılmış, bazı şubeler kapanmış, hacettepe kaderine terk edilmiş. durum budur. Bi tek tesislerimiz ve adımız var o kadar.

2 Beğeni

Ticari zihniyetle dürüstçe yapılan işlere saygımız sonsuz. Altyapıdan yetiştirdiğiniz ya da başka takımlardan transfer ettiğiniz yetenekli genç futbolcuları başka kulüplere verip güzel paralar kazanabilirsiniz. Bunda bir sorun yok.

“Yolunda A.Ş.” derken kasıtlı yapılan yolsuzlukları beceriksizlik, saflık, başarısızlık, aptallık kılıfına sokarak salağa yatmak suretiyle bir kurumun içini boşaltan bir organizasyonu kastediyoruz. Bu adamlar aslında transfer işlerinde hepimizi suya götürüp susuz getirirler. Ama uygulamada öyle şaşırtıcı işler yaparlar ki, taraftarların, “Salak bunlar ya, beceriksiz herifler!” diyerek olayları hafifletmesini sağlamaya çalışırlar. Kendilerine “hırsız” denilmesini değil, “saf, salak, aptal, beceriksiz” denilmesini isterler. Örneğin Jailton transferi… Jailton gibi bir transferi kendisine ciddi bir transfer ücreti ve imza parası da ödeyerek yapabilmek için saf, salak, aptal, beceriksiz olmak gerekirdi. Ve taraftarlar nezdinde bu algıyı kabul ettirmeyi başardılar. Diğer birçok transferin neredeyse tamamına yakını böyle…

taraftarların böyle bir algıyı kabul edeceğini sanmıyorum. Çoğu kulüp taraftarları bunun farkında zaten. burası türkiye. eğer beceriksizlik olarak kabul edilen bir şey varsa o da yapıyı sürdürememeleri. yapı onlar içinde önemli olduğundan(eğer kulübe kast yoksa) görüşünüzün aksine taraftar (grnçlerbirlikliler) yolsuzlukları en çok konuşan grup olabilir. bazı kimselerin net süpheki olduğu ortada olsa da, hiç bir şeyin net olmaması nedeniyle çoğu kişi olağan süpheki görünüyor. bu da büyük kargaşaya ve güvensizliğe ve bir ton fikre yol açıyor.

kısaca yapı göz onüne alınırsa, bu adamlar ya beceriksiz ya kast ediyorlar. çalıyorlarsa da beceriksizler, çalmıyorlarsa da. eğer kast ediyorlarsa orta halliler.

Şahsi fikrime gelince hiç bir şey net olmadığı için çok önemli değil
bu kulüp ikinci ligdeyken çıkmamamız gerek demiştim. o takımın maliyeti, özat döneminin kasa boşaltmasından sonra ağır geldi. çıktık ne oldu? Daha da büyük bir ızdırap içine düştük. hatırlarsanız siz de 2.ligde tesislerin maliyeti karşılanmaz diyordunuz. özat döneminde boşaltılan kasa(kimler işin içinde bunlar ortaya çıkacaktır) ve ciddi hatalar silsilesi nedeniyle bu haldeyiz. şu an hala bu süpheli şeyler yapılıyor mu bilmiyorum, kimseyi de her hareketinde bu şekilde suçlayamam.

1 Beğeni

video çok iyiydi. umursamamaya çalışacaklardır da, medya ya yansıtılırsa(engeleyeceklerdir) (bunun için sosyal medya desteği alınmıştır umarım) mecburen dokunacaktır. Hala açıklama getirmeyeceklerse, futbol camiasına hem küçük düşecekler hem rezil olacaklar. (en azından dürüst insanlara) benim en çok istediğim ■■■■■■■■■ ın kesin bir şekilde yargılanması. bu adam bu işleri sadece bizde yapmadı. ayrıca kendisinin komisyoncu kukla olduğunu düşünüyorum. arkasındakiler kim ise, ağır kişiler olmalı. çünkü bu adamın gittiği yere genelde kast ediliyor. ateşlendiyse bir şeyler iyi hesaplamak lazım. sadece parlak görüntü olmasın.

bu arada vay be berat bize karşı oynadın. :smiley:

2 Beğeni

fark ettiğim bir duruma değinmek istiyorum, taraftarlar(belki de sadece alkaralar) - belki- oğlu sebebiyle ilhan cavcav a bir hafifce bir kin oluşturmaya başlamış. mesela cavcavistifa sloganı ve yayınlanan video nun resminde cavcav ın da olması bana göre saygısızlıktır. karşı taraf her ne kadar bu değeri kullanırsa kullansın, o değeri aşağı çekmeye ya da yaralamaya yönelik adım atmanızı gerektirmez. cavcav öncesinde de (ki bazıları hanedanlık diyor) gençlerbirliği vardı kulüp için hayatını paylaşanlarda vardı, bunlar gerçekler ve olgulardır. başka bir gerçek ve olguya, cavcav olmasaydı bu kulüp kapanabilirdi. tıpkı odönem başka kulüpler için uğraşan fakat kulüplerinin adı tarihe karşılanların yaşadıkları gibi. bu döneme güzelleme yapılması pek tabii olduğu gibi, cavcav a bunların denmesi, adını böyle kulanmak, resmini bu şekilde yayınlamak saygısızlık, ve gerçekleri sırf içinizde ki kini kusmak ve yön vermek için yaptığınız bir eylemdir.

örnek verecek olursam, cumhuriyet kurulmadan önce de bu ülke için çabalayan canını verenler oldu, örgütler kuruldu, bi şekilde kuvai milliye de birleşildi(hatta daha eskiye gidebiliriz yani bu topraklarda cumhuriyet öncesi vardık) fakat bir adam geldi bir eser yarattı. sizin yaptığınız, bu eseri yaratan(ve yaratanlara) kendi fikri, ideolojisi, ve kini nedeniyle saldıranlardan başka bir şey değil.

kesinlikle bu iki ismi değer bakımından karşılaitırmıyorum. icraatları ve olguları karşılaştırıyorum. insanda biraz vicdan olur. üzüntü denilen şey öfkeye yönelirse yıkıcıdır. üzüntü sevinç e yönelmelidir. bunun içinde önce kendinizi sorgulamanız gerekir.

değerler kullanılır, insanlar kendiyle zıt, hatta yan yana koyunca komik kaçan değeri hep kullanmıştır. topluluğu kontrol etmenin basit bir yoludur bu. eğer otoriteye baş kaldıracaksanız kin ve öfkenizden vazgeçin. biraz dürüst ve doğrucu yaklaşın.

cavcav sadece bu kulübe değil, ülkeye büyük hizmetleri bulunmuş çok kıymetli bir ankaralıdır. evet bi dönem ipleri elinde tutmak için bazı uygulamalara gitmiştir fakat eğer biraz tarih bilginiz varsa bu genellikle kaçınılmaz sonuçtur. ve derin bir konudur. ayrıca o dönem Türk futboluna zehirlerin salındığı dönemdir. kulüp o sırlar el dğeiştirseydi(ki böyle bir kişi varken) kısa sürede kapanan kulüpleri boylardı. Gidin tesisleri gezin, Türk futbolunda ki olan bitenleri biraz da tarih e bakın. bu kininizle hareket edecekseniz büyük zarar verirsiniz.

bunun dışında kartaca yok falan edilmemelidir. eğer hanibal in kendi el yazısıyla yazdığı tarihi romalılar tarafından yakılmasaydı, neredeyse iki bin yıl boyunca o adama barbar denmezdi ki en büyük barbarlıkları ironik bir biçimde romalılar yapmıştı. onur, gurur, şan, şöhret adı altında. yine ironik olarak hanibal yapabilecekken romayı talan etmemişti.

murat cavcav açıklayabilirse olan biteni açıklamaya ve mümkünse istifaya, ilhan cavcav ı tanıyan yanlışlarını da bilen biri varsa onu aday olmaya, sizi de vicdana davet ediyorum. kaos yaratacaksanız kendi içinizde yaratın. Ve sizin hiç bir şekilde mantıklı hareket ettiğinizi düşünmüyorum. eğer direk başa vurmaya oynayacaksanız (tepeden inmede bir taktiktir) rica ediyorum aklı selim olun, yıkıcı olmayın.

(video da, yapılan da sıkıntı yok. fakat değindiğim iki konu resim ve isim, ve ardından görüşleri dinlediğim yayında ki ortaya dökülen kin nedeniyle bunu yazıyorum)

sen kimsin ■■■ diyen varsa, kimsem kimim. az çok türk futbolu ile haşır neşir olmuş, kötülük ve çöküşe büyük tepki koymuş, nedenlerini araştırmış biriyim. burayı biliyordum da gelip yazmamıştım. başka bir forumda genel Türk futbolu (2001 de kurulan çok köklü bir forum) hakkında yazıyordum. Orda da tek gençlerbirliği bendim. kimseye sövdürtmedim :slight_smile: zaten hep sempati duyulurdu takım. Kısaca 98 de alt yapısında oynadığı takıma gönül vermiş bir ankaralıyım. öyle çok maçlara gitme fırsatım olmadı, yapım itibariyle de herhangi bir grup a ait değilim. herkesle konuşur muhabbet ederim. neden burada yazmama gelince gençlerbirliği ile alakalı tek forum burası da ondan. ve ayrıca sadece gençler değil hemen hemen her kulüp e yapılanlara karşı üzüntü ve tepki koymuşumdur. araştırmış, dinlemiş, fikrimi söylemişimdir. Türk futbolu boka battı ve şahidim.

bu ne yaptığını bilmeyenler gitse bile umarım sizin öfkeniz bu kulübe uğramaz. bundan iyi ya da kötü olacağı için değil, hiç değil. yine bir yanılgıyla vakit kaybetmemek için.

Kusura bakmayın, yanlış anladıysam beni bağışlayın ama bir fotoğraftan yola çıkarak Alkaralar’ı saygısızlıkla itham etmeye çalışırken, konuyu özünden uzaklaştırıp Alkaralar’a asıl haksızlığı ve saygısızlığı siz yapmış oluyorsunuz. Alkaralar ve sosyal medyada burnundan soluyan taraftarlar kin ve nefretle hareket etmiyorlar. Ayrıca özellikle Alkaralar için kendi adıma söyleyecek olursam kimsenin adamı değiliz. Gençlerbirliği’ni seviyoruz ve içimiz yanıyor. Gençlerbirliği’nin çıkarlarını savunduğumuz zamanlarda çeşitli kişi ve gruplar tarafından haksızca suçlandık, bazen şiddete varan saldırılara uğradık ama zaman bizi hep haklı çıkardı. Bahsettiğiniz resim ve videoda başkan İlhan Cavcav’a karşı en ufak bir saygısızlık olmadığı gibi zaten Alkaralar sayfası ve diğer birçok taraftarımız yaptıkları paylaşımlarda sayın Murat Cavcav’ı bizzat babasına şikayet etmektedirler. Daha birkaç gün önce merhum İlhan Cavcav sosyal medya sayfalarında rahmet, sevgi ve saygıyla anılmıştır. Sayın Murat Cavcav başkanlığa tek aday olarak seçildiğinde tüm camia kendisine açık çek ve neredeyse sonsuz kredi vermiş ancak kendisi bu açık çek ve krediyi birkaç yıl içinde kimseye hesap vermeden, bir mirasyedi gibi fütursuzca harcamıştır. Söz konusu videoda sorun açıkça ortaya konulmuştur. Merhum başkanımız İlhan Cavcav’a ve Gençlerbirliği’ne faydalı olmuş kişilere saygımız sonsuzdur ama Gençlerbirliği kimsenin malı değildir, kamuya yararlı dernek statüsünde olduğu için yöneticiler işledikleri suçlardan ötürü devlet memuru gibi ceza görürler. Başkan ve yöneticilerden beklentimiz Atilla Türker’in yazısı da dahil olmak üzere haklarındaki bütün iddialara açık ve net bir şekilde yanıt vermeleridir.

3 Beğeni

sözlerimin arkasındayım. Kimseyi ayıracak değilim gördüklerimi söylerim ben. cavcav sadece katkısı bulunmuş biri değil, çok büyük bir figürdür ve en önemli değerlerden biridir. eğer cidden samimi olunsaydı, o resim, yaratılan slogan ve söylemlerde hassas davranılırdı. burada demogoji yapmıyorum. Bi resimden yola çıkmadım. bu üç şey bu sonuçu doğurdu. cavcav ın oğluna beslenen kin ve oğlunun babasının ardına sığınması nedeniyle bu oluşmuş olabilir. hadi bu sizin fikrinizi diyip geçerim de cavcav ın ismine en azından saygı duyulmalıydı. hiç bir şekilde samimi gelmeyecek bu hata kabul edilmediği sürece. değiştirilsin ya da değiştirilmesin önemli değil, biraz yapılan ve söylenen şeylerin ardı düşünülsün. cavcav adı kulüp içini geçtim o bizim sorunumuzdur, kulüp dışında (algısal olarak) düşer bu şekilde. Saygısızlık yapmadım, eğer alındıysanız saygısızlığı düşüncesizlik ve samimiyetsizlikle değiştirebilirim. mesele anmak değil, görünen köydür.

ayrıca bu rahatsız olduğum üç şeyi bir arada görmem beni bu fikre itti.(+karşı tarafın cavcav ın adına sığınması ve oluşan tepki) cavcav ısevmeye bilirsiniz fakat Türk futboluna mal olmuş bir değer için(bizim içimizden çıkmış) dikkatli olunmak zorunda. o slogan (bi de Murat cavcav da değil direk cavcav) koymadan önce 10 saniye düşünülse yapılmazdı heralde.

++
konuyu özünden uzaklaştırmıyorum, zaten konu dışı bi olgudan bahsediyorum. konuyla ilintisi var o kadar. o konuyu burada konuşacak durum yok zaten. Video yayınlandığında fikrimi yazdım yukarı sonra slogan ve yorumları dinleyince rahatsız oldum ve yazdım o kadar. lütfen neyden bahsettiğimi düşünün.
ben cavcav a yapılan şeyden bahsediyorum mesela, siz oğlunun yolsuzluklar hakkında cevap vermesi gerek diyorsunuz?? Mesela. iletişim bu kim öfke ve üzüntü ile bu hallere düşer bu insan doğasında vardır. garipsemiyorum fakat karşınızda kini aynı görmemelisiniz.

++

daha kendi değerine, bir şekilde - belki kızgınlıkla bile olsa - bunu reva görüyorsanız, yapılanları ve yaşananları(iyi-kötü) bir kalemde silebiliyor, düşünmeden(en önemlisi) hareket ediyorsanız kusura bakmayın, güven duyulması mümkün değil.

murat cavcav yine babasının ardına sığınacaktır. yine bu düşüncesizlik ve fikirler artar mı bilmiyorum. göreceğiz. he cavcav ı itibarsızlaştırmaya çoğu odak uğraştı, uğraşıyor bunu bile fark etmeden (etmeyebilirsiniz) düşünmeden bu yapılamaz. en ilginç kısmı yazınızın, yazdıklarımı da bak bi resimden yola çıkmış olarak görüyorsanız vicdanınızı dinlemeye (cavcav hakkında da )davet ediyorum.

diğer konu hakkında tekrar fikir belirteceksem bu gördüklerimden sonra, slogan kesinlikle değiştirilmeli.(en azından destek verebilmem için, fakat şu gördüklerim nedeniyle içim rahat etmez) bu öfke ile hareket ediliyorsa kesinlikle ilerde doğacak(olursa) sıkıntıların sorumluluğunun bilincinde olmanızı beklerim.(gerçi bundan kötü olamazda, hayal kırıklığı başkadır) seçimler, arkasına takılınack insanlar, icratler konusunda dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyorum. bu şekilde de doğru kararlar verilebilineceğine inanmıyorum.

Murat cavcav eğer yolsuzluklara karşıştıysa (ki cevap bile veremiyor) bunun utancını yaşayacaktır. Ve yargılanması(diğer bütün keneler gibi) gerekmektedir.

önceden belirttiğim gibi tepeye oynama taktiği belirlenmiş, başarılı olunabilir. fakat o ince detaylar(sürekli bahsettiğimiz) kesinlikle göz ardı edilmemelidir. tepeyi ele geçirince sorunlar bitmeyecek. hatta geçiçi kör bile olunabilir. Ve o ince detaylar mide bulandırmaya başlayabilir. öfke ile hareket etmeyin. bu slogan ve tavır ile benim desteğim yoktur. mesele kulüp olduğu için fikir belirtiyorum.

ekstra ricam şu olabilir, spor yorumcuları basına lütfen ■■■■■■■■■ ın soygunculuğu da duyurulsun. Şu saatten sonra ağır rezil oldular, baş şüpheli de rezil olmalı ve ifşalanmalı.

Murat cavcav hala açıklama yapmadı sanırım. ya gerçekten bu pis işlerin içinde ya da susması gerekiyor. ibre ilkinden yana gibi. ikincisi çok karmaşık ve karanlık konu. Bi de biraz kurmaca fikir olarak söyle bir şey var, acaba murat cavcav, gençlerbirliği nedeniyle baba sevgisi görmedi ve hıncını mı alıyor :slight_smile:

Meleke kulübün durumu hakkında yazması iyi olmuş. net bilgilendirilmesi ve mümkünse ümit öz.at için makale dizisi yazması teşfik edilmeli.

kulüp ve takım bu demoralize ile büyük ihtimal düşecek gibi. oyuncular bile kavga ediyorsa çok vahim durum.

son transfer inanılmaz. yeni genel menejerin bilgisi dahilinde mi bu transfer? neden yani. Diego ve ya zargo gidecek sanırım. bana kalsa ikisini de gönderirim. belki zargo toparlanırsa dersin de çok gereksiz. arda çok iyi oldu. Salih sakat olmasa şu performanslardan kötüsünü vermezdi. hem arda ile çok uyumlu olurdu.

umarım sio ve ayite gönderilir. para konacak transfere gerek yok, şu ortam da bayağı düştük gibi bir şey. genç transfer edip ya da mevcut gençlere bakıp hareket etmek gerek. bunun bi sonra ki senesi var. o borçlar çok kötü can yakacaktır. yönetimin ne yaptığı belli değil, taraftarın kinden ve öfkeden bir şey gördüğü yok.

burada sizi de yönetimi de eleştirdim. Aranızda ki görüşmede iki tarafında bu kulübü düşünmediğini söyledim. şu an yapılan şey de iki tarafında kulübe düşünmeden zarar vermesi. ben orada taraftardan daha mantıklı hareket etmesini beklerdim. adam anlamıyor… Vs geçin bunları, anlatıracak şeyler ve kullanılacak güçler her zaman bulunur. eğer gidip öfke kusmak dışında düşünceniz olsaydı. biz bunu sorduk cevap vermedi. eee kardeşm biliyormusunun o sorulardan büyük ihtimal cevap anlamayacaksın? bu gibi durumlarda her şeyin yeri ve zamanı vardır. şu an kulüp yıkılışa sürükleniyor, tamam yapıyı çökertip yükseltmekte bi nevi anarşidir. Bunun şu mantıkla başarılabileceğine inanmadığım gibi, çökmese bile umudum pek kalmadı. etrafta görünen adaylar iyinin kötüsü gibi. sizin düşündüğünüz şeyleri yapacak biri yok görünüyor. bu kulübü satışa ya da basit her şeyiyle heycansızlığa sürükleyen “sistem futbol” una sürükleyecekler.

bu kulüp mahallede oynasa gider destekleriz muhabbeti güzelde ben istemiyorum kardeşim böyle bi şey. heycansızlık ve satış istemediğim gibi.
siz öfkeniz den sonra ki adımı kestirebiliyormusunuz acaba?

kulüplerin batışında, kapanışında taraftarın da payı olur. bu hep böyle olmuştur.

eğer bu kulübe bir şey olursa bilinmesini istiyorum bu yönetimi, keneler suçladığım gibi sizi de suçlayacağım. güzel bir organizasyon yapıyor olabilirsiniz fakat derin bakışı geçtim, düşünmüyorsunuz bile.

biz farklıyız havalarını geçin. her taraftar grubu farklıdır ve kendi içinde özellikleri vardır. bu özelliklerini seversin, sayarsın. sizin öfkenizi Ankara gücü taraftarı ile bile manasız tam algı odaklarının istediği gibi, twittır muhabbetinin ortasından kavga ettiğiniz de fark etmiş söylemiştim. yıkıcılıkta, zarar vermekte, düşüncesizlik te hiç bir farkınız yok. meşgal yaratmışsınız devam ediyorsunuz. değerleri bile düşünmüyorsunuz.

İki tarafta bu kulübe zarar vermeyi, itibarımızı, değerlerimizi, kulübün konumunu düşürmekten, geleceğini(güya iki tarafta"düşünüp" hayıflanılıyor ya, laf) tehlikeye atmaktan vazgeçmeniz gerek.

attığınız adımdan geri dönmek olmaz, demek istediğim hiç bir adımınızı düşünmediğiniz gibi, zaten çook önceden hatalar yapıyordunuz. Bi daha ki adımlarınızı düşünerek yapmanız dileği ile. biliyorum uslubum serttir, direk söylerim, kırabilirim, hiç eleştirilmeyen şeyleri çıkar söylerim, ne alaka dersiniz. birinin bunu yapması gerek. çılgın korsan Jack de vicdanla alakalı bir bölüm vardı. ah işte tam da vicdanımın rahat etmesi için yazıyorum.

1 Beğeni