ilk isteğim tabii ki yönetim istifa.
kulüp içine kümelenmiş kan emicilerin def edilmesi.
altyapı içim profesyonel gözlemci ağı kurulması, eğitimin daha modern hale getirilmesi.
kadro planlamasının altyapı ve genç oyuncular öncelikli inşa edilmesi.
kulüp e oy ve menfaat için üye yapılanların üyeliklerinin sonlandırılması.
antrenör ve teknik direktör yetiştirilmesi.
kulüp ü borca sokacak transferlerin yapılmaması. kulüp tek kuruş borca dahi girecek olursa bu yolun sonu görünmeyeceği için transfer dahi yapılmaması.
yine menfaat ve çıkar için oluşturulan “taraftar” gruplarının kontrol edilmesi.
daha sayfalarca yazılabilirimde ilk çırpıda aklıma gelen bunlar.
rami ve berat oynasa daha mı az puan kazanacağız? bu çocukları kaybedeceğiz. o kadar sakatlık varken neden ilker i hiç izlemedik? altyapı gözlemcileri ilkerin potensiyelinden bahsediyorlardı ne olacak bu çocuk? Hacettepe nin hali nicedir? ne zaman lig atlayacak bu takım? ahmet oğuz artık ilk 11 e dönme zamanı gelmedi mi?
gelişim liginde takımımız 2. Ligde(b grubu) üstüne üstlük 12. sırada. bu lig süper ligden sonra en dikkat çeken ve değerlenecek lig olacak. şimdiden büyk yükselişte bile. U19 takımımızın kesinlikle 1. lige çıkıp şampiyonluğa oynaması gerekmektedir. şu an ki tabloya bakarsanız utanabilirsiniz.
altyapıdan oyuncularla birlikte, hacettepe ye ankara içi/çevresi genç oyuncular da kazandırılmalı. gelişim liginde ki takımı ihmal etmeden. yapılmalı bütün bunlar. bu iki takım bizim can damarımız, geleceğimiz, sigortamız.
mustafa denizli bi çocuk 17 18 yaşında oynamaya başlar(a takımda) derdi. 21 yaşından sonra topçumu olur?(paf ligi eleştirirken)
bunlara dikkat edilmesi gerekir, istianalar dışında, mustafa hoca haklı. bi sporcuyu pilot takımda, alt yapıda hatta kulübede köreltmeye, çürütmeye kimsenin hakkı yok. özellikle bu kulüp gençlerbirliği ise.