Yeni Gelenler Buraya!

Furkan Hocam hoşgeldiniz

3 Beğeni

Hoş geldin Furkan

3 Beğeni

sevgili furkan hoş geldin… bi hoş geldin çayı iç bizden…

3 Beğeni

Hoşgeldin Furkan,
Kombine fiyatları yüksek ama dış saha maçlarını genelde toplanıp izliyoruz. Onlarda tanışır muhabbet ederiz☺️

2 Beğeni

Nerede izlediğinizden benide haberdar ederseniz seve seve gelitim tabiiki :blush:

1 Beğeni

Merhaba.

5 yıldır Ankara’da yaşıyorum. Türk Futbolunun büyük bir çınarı olan Gençlerbirliği ve onun centilmen taraftarı hakkında duyduğum güzellikleri yerinde görebilmek ve bir futbolsever olarak katkıda bulunmak için bu foruma takıldım.

Eryaman’da oturan da biri olarak Gençlerbirliğini takip etmek istiyorum. Kombinemi aldım, heyecanla bekliyorum :blush:

7 Beğeni

Merhabalar herkese. Hoş gelmişsiniz.
Çaya şeker isteyenlere şekerler de benden olsun :smiley:

Merhabalar,
Hoş geldiniz :smiley:

1 Beğeni

Hoş geldin.:slightly_smiling_face::raised_hand_with_fingers_splayed: Kombineyi hangi tribünden aldın?

Sayın Kadir Barış Bakioğlu hoş geldiniz.

1 Beğeni

Merhaba Yavuz Bey.

Maraton 303’ten aldım.

Hoşbulduk Necdet Bey : )

Foruma hoş geldiniz Kadir bey, maratondan iyi seyirler.
Biz alkaralar olarak “elit” bir taraftar grubu olduğumuz için
geçtiğimiz sezonu sağ kapalıdan izledik.

2 Beğeni

Teşekkür ederim Ozan Bey. 19 Mayıs’a çok fazla gidemedim. Taraftarlar Eryaman’a sıcak bakıyorlar mı yoksa eski günlerin hatırı olduğu için 19 Mayıs’a özlem var mıdır?

Tabi ki 19 Mayıs’ın yeri bir başkaydı. Herkesin unutamadığı günleri, yüzlerce anısı oldu.

Eryaman’a da bizi “Yenikent Stadı’ndan ve şehir dışında maç izlemekten” kurtardığı için sıcak bakmaya çalışıyoruz diyebilirim.

Yalnız 19 Mayıs’tan ayrılmak zorunda kaldığımızda Maraton C Blok idi yerimiz.
Grup olarak kombine fiyatlarına verilecek tepkiyi kararlaştırdıktan sonra, geçen yılki gibi sağ kapalıda mı, yoksa eskisi gibi maratonda mı yer alacağımıza karar vereceğiz.

1 Beğeni

Erhaba herkese

Bilet alabilen var mı yahu passo sitesi çalışmıyor gibi

Hoşgeldiniz, isim de oturaklı ha, Yavuz Bülent Bakiler gibi.

Siz çayları için, Çubuk turşusu da benden.

1 Beğeni

sevgili bakioğlu ve özgür oytun hoş gelmişsiniz, size birer çay ikram edelim ve mesajlarınızın devamını bekleyelim deriz…

1 Beğeni

Teşekkürler Mehmet Bey. Aynı temenni içindeyim.

Teşekkür Coşkun Bey. Sizlerle diğer konularda da bu şekilde güzel iletişim içinde olmak dileğiyle.