Yeni Sezon Kombineleri

Maratonda (NİSPETEN) çok kişi vardı gibi gelmişti bana maçta.
Toplam 2600 kişiymişiz.
Cidden yazık…
:sweat:

1 Beğeni

arkadaşlar bir sorum olacak. Bu statta kombinesi olan bilet alan arkadaşıyla aynı yerde maç izleyebiliyor mu.

1 Beğeni

İzlersin

sağolun

Benzine zam, doğal gaza zam, sigaraya zam, dolmuşa - otobüse zam
zam yağmuru altında kaldık. Eeee bu durumda kombine ve bilet fiyatlarına da zam olacak tabii ki
Ağlamayın millet, yönetim güzel takım kurdu.

2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba, benim kombineyle ilgili bir sorum olacak. Öğrenciyim, E-Devlet’ten öğrenci belgemi de aldım. %50 indirimli olarak Maraton kombinesi 210 lira. Stat gişelerinin telefon numaralarına ulaşamadım, bilen vardır belki diye buraya sormak istedim.

Ben gişeye öğrenci belgem ve Passolig kartımda 210 lirayla gitsem yeterli olur mu? Yoksa “Kombine bedelinin tamamını (420 lira) ödüyorsunuz, biz öğrenci olduğunuzu teyit edince 10-15 gün içinde paranın yarısını kartınıza iade ediyoruz” tarzı, daha fazla para gerektiren bir sürprizle karşılaşma ihtimalim var mı? Tecrübesi, öğrenci indirimli kombine almışlığı olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem?

Hayır, öyle bir sürprizle karşılaşma ihtimaliniz yok. Öğrenciler öğrenci belgesi, kadınlar da kimlik fotokopisi ile gittiklerinde indirimli ücretten kombinelerini alıyorlar.

1 Beğeni