Emrah Yıldız ile yolların ayrılmasından sonra sportif direktörlük görevine Ali Ekber Düzgün getirildi.
Kulübümüz için hayırlı uğurlu olsun. Kulübümüzde daha önce de görev yapmış olan yeni Sportif Direktörümüz Ali Ekber Düzgün’e başarılar diliyorum.
Emrah Yıldız ile yolların ayrılmasından sonra sportif direktörlük görevine Ali Ekber Düzgün getirildi.
Kulübümüz için hayırlı uğurlu olsun. Kulübümüzde daha önce de görev yapmış olan yeni Sportif Direktörümüz Ali Ekber Düzgün’e başarılar diliyorum.
Ne kadar da doğru bir karar imiş.
Artık süper ligteyiz.
Ara ara kendi kendime bu cümleyi kuruyorum tekrar tekrar:
Artık süper ligteyiz.Artık süper ligteyiz.Artık süper ligteyiz.Artık süper ligteyiz.
Akıllı transfer ile her şey olabiliyormuş.
Aynı transfer politikasını süper ligte gelecek sene(ler) de bekliyorum.
Geçmişteki sportif direktör deneyimlerimizi anımsayacak olursak, sportif direktörümüz Ali Ekber Düzgün her anlamda fark yaratmış; bir sportif direktörün eldeki imkanlarla en iyi ve en rasyonel şekilde nasıl çalışacağını göstermiştir. Bu sezon elde ettiğimiz başarıda çok büyük payı var. Önümüzdeki dönemlerde de kulüp menfaatlerini gözeteceğine ve kulübe sürekli para harcatan değil para kazandıran güzel işler yapacağına inanıyorum.
Ve hiçbir gerçek rakibimize ezilmeden (sadece Çorum FK ve Keçiörengücü’ne iki maç toplamında ezildik, ama onlar gerçek klasman rakiplerimiz değildi) Süper Lig’deyiz, hiçbir gerçek rakibimize karşı boynumuz bükük olmadı bu sezon
Kocaelispor: 3 puan
Karagümrük: 4 puan
İstanbulspor: 3 puan
Bandırmaspor: 2 puan
Erzurumspor: 6 puan
Boluspor: 4 puan
Iğdır FK: 4 puan
Amedspor: 2 puan
Çorum FK: 0 puan
Ümraniyespor: 4 puan
Erokspor: 4 puan
Sakaryaspor: 4 puan