2017-2018 Sezonu Kamp Programı

Yaz kampında yapılacak hazırlık maçlarının programı kulüp sitesinde açıklanmış. Program şöyle;

14 Temmuz: Gençlerbirliği – Panathinaikos
15 Temmuz: Gençlerbirliği – Reading
18 Temmuz: Gençlerbirliği – Nac Breda
21 Temmuz: Gençlerbirliği – Pec Zwolle
25 Temmuz: Gençlerbirliği – Real Sociedad
27 Temmuz: Gençlerbirliği – Granada

1 Beğeni

Deneme. alıntı cevaplama

Gençlerbirliği 0 - 1 Panathinaikos

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz (70.dk Orhan), Palitsevich (75.dk Mert), Luccas (67.dk Berat), Halil İbrahim (63.dk Bady), Uğur (55.dkN’Diaye),Scekic (45.dk Issah), Khalili (57.dk Milinkovic), Ahmet İlhan (45.dk Matei), Serdar (45.dk Murat), Skuletic (45.dk Vedat)

Panathinaikos: Vlachadimos (63.dk Steele), Reys (61.dk Donis), Altman,Molins(60.dk Evangelou), Zeca (86.dk Thelander), Lod, Hult,Kolovetsios, Moledo (60.dk Staikos),Chatzigiovanis (76.dk Bouzokis), Coulibaly

GOL: 6.dakika Molins
Kaynak: klasspor.com

Gençlerbirliği 2-2 Reading

Gençlerbirliği: Nihat, Ahmet Oğuz(75.dk Orhan), Palitsevich(78.dk Velikonja), Luccas(71.dk N’Diaye), Uğur(60.dk Murat), Khalili(63.dk Umut), Issah, Serdar (60.dk Bady) Özkan, Milinkovic(45.dk Ahmet İlhan), Matei(45.dk Halil İbrahim), Skuletic (45.dk Vedat)

Reading: Jaakkola, Gunter , Blackett, Ilori, Moore, Van den Berg, Evans, Kelly, Beerens, Clement (Richards 59), Popa.

GOLLER: Khalili, Ahmet İlhan / Popa, Beerens
Kaynak: klasspor.com

Gençlerbirliği 2 - 2 Nac Breda

Gençlerbirliği: Taha - Ahmet Oğuz(88.dk Scekic) - Orhan - N’Diaye(87.dk Umut) – Uğur(45.dk Halil İbrahim) - Ahmet İlhan(45.dk Milinkovic) – Zeki(45.DK Khalili) – Issah(65.dkMurat) – Bady(45.dk Matei) – Manu(57.dk Rantie) – Skuletic(45.dk Vedat)

Nac Breda: Noppert, Sporkslede, Marí, Koch, Angelino, Verschueren, Garcia, Vloet, Korte, Ambrose, El Allouchi

SARI KARTLAR: Ahmet Oğuz , Zeki Yavru

GOLLER: Halil İbrahim , Rantie / Allouchi, Ambrose
Kaynak : klasspor.com

Pec Zwolle ile olan maçımız bu akşam saat 20.00’da oynanacak.

Aldığımız adamlar arasında bir tek Manu’da umut var, gerisi yine hikaye gibi görünüyor.

Skuletiç için yorumunuz?

Bugün oynanan Zwelle maçını baştan sona izledim. İlk yarıda yedek ağırlıklı bir kadro vardı ve Zeki dışında performans veren olmadı. Ndiaye ise varlık sebebini sorgulattı. İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri biraz olsun hareket getirdi. Bady ve Skuletic ile birkaç pozisyon oldu ama sonuca gidemedik. Hakem maç boyunca bizim oyunculara kart çıkarmakta cömert davranırken, net sarı kartlık birkaç pozisyonda rakibin kartlarını es geçti. Maçın sonlarına doğru Ahmet Oğuz’un başlattığı ve Ümit Özat’ın hakemin üstüne yürüyerek zirveye çıkardığı gerginlikten sonra maç yarıda kaldı. Artık hakem mi bitirdi yoksa Ümit Özat mı çekti takımı bilinmez. Ama alt tarafı bir hazırlık maçında, verilen kararlar ne olursa olsun, önce orta hakeme, sonra sahaya dalıp yan hakeme, o da yetmez gibi sakinleştirmeye çalışan Uğur Çiftçi’ye hoş olmayan hareketler yapan bir adamın Gençlerbirliği’nin yedek kulübesinde değil hoca, malzemeci olarak bile oturmasından utanırım.

Maçı Zwolle ilk yarıda biri penaltıdan diğeri de çok güzel bir organizasyonun sonucunda attığı 2 golle 2-0 kazandı.

Heerenveen - Gençlerbirliği maçında 60. dakika, 1-0 yenik durumdayız. İzlemek isteyenler için ink:

Yine çok kötü oynuyoruz. Ndiaye tam bir felaket, Yeni alınan diğer yabancılar da uyum sağlayamamış görünüyorlar. Takımda şu ana kadar Rantie, Halil İbo biraz İssah oynuyor. Gerisi hikaye!

Bu kamp dönemi maçalarını da izledikten sonra kesin olarak diyebilirim ki Khalili’yi artık takımda görmek istemiyorum. Hiçbir yararı yok

1-0 yenildik maalesef.

Adını vermek istemeyen Gençlebirlikli bir sosyal medya hesabı Real Sociedad ve Grana da maçlarında da aynı kötü futbol oynanırsa Beştepe’de fırtınların kopacağını söylemiş. :smiley:

Bazı Gençlerbirliği sayfaları Özat gidici diye yazıyor.

Niye köstek oluyor bu sayfalar takıma? Özat neticede geçtiğimiz yıl çok başarılıydı. Takım böyle iyi bir sezon geçirmişken niye hocayı göndermek istiyorlar?

Bu takımın lideri yok. Selçuk şahin tarzında.

Aynı sayfalar başka insanları kulübü yönetmeye çalışmakla, lobi yapmakla suçluyorlar. İnsanın azıcık karakteri olur, bu sayfaları yönetenler de kim olduklarını sır gibi saklıyorlar ama, insan olduklarını düşünüyorum

Sociedad maçımıza tv yayını var mı?

herhalde yayın yok bu sefer. sociedad sayfalarında da göremedim.