2018-19 TFF 1. Lig 10. Hafta / Boluspor - Gençlerbirliği

27 Ekim Cumartesi, 2018
Saat: 19:30

Stat: Bolu Atatürk Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Boluspor evinde baskin oynamayi seven takim Genclerbirligi ise yuklenen rakibi cabuk acabilen bir takim. Boluspor stadi zemini gecen sezon iyi degildi cok yumusakti adamlar zemine haliyle alisik deplasman takimlari o zeminde zorluk cekebiliyor. Bence 3 puan dusunuldugu kadar zor degil.

Normalde kolay kazanacağımız bir maç diyeceğim ama Nadir son maçta çok formsuzdu, Nobre’nin durumu nedir bilmiyorum. Bence golsüz beraberlik gibi duruyor maç

1 Beğeni

Özellikle son iki maçta topa sahip olma becerimiz ve savunmadaki üstün performansımız gösterdi ki bu ligde en iyi biziz. Ben Boluspor gibi oynamaya çalışan takımlara karşı daha başarılı olacağımıza inanamıyorum. Kesin üç puan

1 Beğeni

Boluspor evinde olsa bile bize karşı kapanacaktır. Balıkesir maçında kapandılar ve 3 puan aldılar. Biz ise baskı yapıyoruz ve maalesef son maçta baskı sonuç vermedi. Hal böyle olunca kısır bir sonuç olasılığı büyük…

1 Beğeni

Balikesir deplasmandi Bolu evinde cok agresif oynayan bir takim. Kanatlari iyi kullaniyorlar.

1 Beğeni

Aynen özellikle sağ kanatları çok iyi işliyor.Uğur Akdemir, bizim Alper’den sonra ligin en iyi kanat beki …

Cumartesi akşamı Boluspor’la deplasmanda oynayacağımız maç öncesi, Boluspor’la 8 Ekim 2011 günü tesislarda oynadığımız dostluk maçını hatırladım. 1-1 ya da 0-0 berabere kalmıştık. O maçta Boluspor taraftarları da vardı. Maçı dostça bir ortamda birlikte keyifle izlemiş, birkaç tane de hatıra fotoğrafı çektirmiştik. Bilgisayarda o maçtan iki fotoğraf buldum.

Bolusporlu taraftarlarla hatıra fotoğrafı (08.10.2011)

Boluspor’un minik taraftarı Sefa ve babası ile hatıra fotoğrafı (08.102011)

Aradan tam yedi yıl geçmiş. Yedi yaş gençmişiz.

İlk fotoğrafta Gençlerbirliği taraftarı olarak Maksut, Mahir, Nedim ve ben varız. Sağ baştaki Gençlerli arkadaşı ise hatırlayamadım.

İkinci fotoğraftaki minik Bolusporlu Sefa şimdi genç bir taraftardır muhtemelen. Umarım Boluspor’u bırakıp "■■■■■■■■■■■"den birine gönül vermemiştir.

Vay be! Yedi yıl önceki dostluk maçından 1. Ligdeki liderlik maçına… Boluspor’la cumartesi akşamı yapacağımız liderlik maçının da yedi yıl önceki maç gibi dostluk ortamı içinde oynanmasını diliyorum.

1 Beğeni

Bizim de Boluspor ile ilgili bir anımız var. Sanırım 2005/06 sezonuydu, Gençlerbirliği Asaş’ın Yenikent’te Boluspor ile oynayacağı, 2. Lig B Kategorisi maçı için Yenikent Stadı’nın kapalı tribünündeki yerimizi almıştık. Boluspor taraftarları da aynı tribünde yerlerini almışlardı, arada sadece bir metreden kısa bir duvar vardı. Son dakikaya kadar sahada gerilimin olduğu bir maç oynanıyordu, 1-0 öndeydik ancak sahadaki gerilim tribüne de yansımış, Boluspor taraftarları bize ve Gençlerbirliği’ne karşı baya sinkaflı tezahüratlar yapmaya başlamışlardı. Son dakikada buldukları golle maçı 1-1’e getirdikten sonra da tribün baya karışmıştı. Bugüne kadar gördüğüm en şuursuz taraftar topluluğu, o gün o maçta tribünde olan Bolusporlulardı. Geçen zamanda umarım bu düzelmiştir.

1 Beğeni

Boluspor’u severim. Yıllardır liglerde mücadele eden ve kimseden yardım istemeden kendi yağıyla kavrulmaya çalışan bir kulüptür. Amatör kümelerden ve alt liglerden bulup transfer ettiği birçok futbolcuyu futbolumuza kazandırmıştır. Bu sezon Süper Lige bizimle beraber doğrudan çıkmasını istediğim kulüp de Boluspor’dur. İki kulübün yönetimleri arasında bir dostluk olduğu anlaşılıyor. Boluspor başkanı Necip Çarıkçı’nın maç öncesi açıklamasında bu net bir şekilde gözüküyor. Boluspor taraftarı ise geçen sezonun sonunda kendi sahalarında Gazişehir ile oynadıkları yükselme maçında yüksek gerilimi kaldıramadı ve çıkan olaylar sonucunda büyük ceza aldı. Oysa çok güzel bir kulüpleri, iyi futbol oynayan, güçlü, pırıl pırıl bir takımları var. Yüksek gerilime kapılarak sıkıntı çekmek yerine futbolu öncelikle bir oyun olarak görüp ligde böyle bir takımla zirve mücadelesi yapmanın keyfini çıkarmalarını diliyorum.

1 Beğeni

Sevgili @Polatlili abi bu şekilde internette Alkaralar sayfasından sonra da tüm 1. lig ve anadolu klüp sosyal medya sayfalarından paylaşılabilir Bolu maçı öncesi.

Benim çok hoşuma gitti:

Abi 7 yılda sen ve Nedim aynı kalmış ama diğer dostların saçlar sanki :sunglasses:

1 Beğeni

Güzel fikir Ümitçiğim. Site yöneticisi arkadaşlar bu görseli Alkaralar ana sayfasına taşısalar ve ayrıca Alkaralar’ın Facebook ve Twitter sayfasında paylaşsalar, futbolun dostluk, kardeşlik, centilmenlik yönünü vurgulayan güzel mesajlar vermek bakımından iyi olur diye düşünüyorum.

Bu arada 7 yılda ben ve Nedim’in aynı kaldığını yazınca sevindim tabii. Ama gene de yaşlanıyoruz be Ümit. :blush:

Necdet abi, o günü dün gibi hatırlıyorum. Bolu’yla olan hazırlık maçına geç kalmıştım. Maçı izlemeyip, store’dan üstümdeki formayı almıştım. Maçın anca sonlarına yetiştim. Akabinde bu grupla tanışmış ve fotoğraf çektirmiştik. Alttaki fotoğrafı da ben çekmiştim. :slight_smile: Sonrasında Fuat hocayla da fotoğraflar çektirmiştik ama onları hemen bulamadım. Bulunca buraya eklerim.

1 Beğeni

Fuat hocayla çektirdiğimiz fotoğraf vardı ama onu paylaşmadım Maksut. O zaman sen zahmet etme onu da paylaşayım. Fuat hoca o zaman bizim teknik direktörümüzdü. Sonra geçen sezonun bir kısmı dahil olmak üzere birkaç sezon Boluspor’da görev yaptı. Beğendiğim teknik adamlardan biri olan Sait Karafırtınalar da Fuat hocadan sonra göreve geldi ve geçen sezon çok başarılı oldu, takımı yükselme maçlarına taşıdı. Bu sezonda da başarı çıtasını iyice yükseltti.

1 Beğeni

Maçın Hakemleri:

TUGAY KAAN NUMANOĞLU(Hakem)
ATA YILDIRIM(1. Yardımcı Hakem)
DENİZ CANER ÖZARAL(2. Yardımcı Hakem)
CANER AK(Dördüncü Hakem)

TUGAY KAAN NUMANOĞLU Geçen sene bizim her iki Göztepe maçımızın da Dördüncü Hakemiymiş.

İnşallah temiz bir maç yönetir de maçtan sonra hakem konuşulmaz.

Özellikle geçen maçta yan hekemin kolundaki zımbırtının bozulması,
Hakemin maçın sabote edilmesine göz yumması sonucu
hakem kimdi diye maç boyu merakım etmiştim.
Her maç öncesi kimmiş kimlerdenmiş bakmaya karar verdim. :rage:
Selçuk un kırmızı alması gerekirdi denilen bir pozisyon da varmış Facebook ta Adanalı arkadaşlar yazıyordu. O pozisyon hangisiydi onu da merak etmedim değil yeri gelmişken söyleyeyim :smiley:

1 Beğeni

Alkaralar ana sayfaya postun tamamı taşınmıştır. Sosyal medyadan sorumlu arkadaşlarımız isterlerse paylaşabilirler.
@AhmetAy

1 Beğeni

Boluspor maçına taraftarlar özel olarak hazırlanıyor

Haber Kaynağı:
bolugundem.com linki

1 Beğeni

Kalecinin sakatlandığı pozisyon sanırım

2 Beğeni