2018-19 TFF 1. Lig 11. Hafta / Gençlerbirliği - Akın Çorap Giresunspor

5 Kasım Pazartesi, 2018
Saat: 19:00

Stat: Yenikent Stadyumu

  • Kazanırız
  • Berabere kalırız
  • Kaybederiz

0 oylayanlar

Gençlerbirliği taraftarlığımızın son 15 yıldaki en güzel günlerini geçiriyoruz. Bozulmasın bu mutluluk :slight_smile: tek dileğimiz bu… ruh halimizi yansıtması açısından, oğlumun en sevdiği kliplerden birini paylaşıyorum:) sen de bu çocuklar gibi mutlu olmak istiyorsan Gençlerbirliğini tutmalısın!

Giresun maçından sonra da böyle olacağız :smiley:

4 Beğeni

Eğer Yenikentte zemin biraz düzeldiyse rahat kazanmamız gereken bir maç.

1 Beğeni

Boluspor maçı ile üzerimdeki totem baskısını yendiğime göre, bu seneki ilk iç saha maçım için Giresunspor maçında tribünde olacağım. Dün Balıkesir karşısındaki Giresun pek tat vermedi. Ortalama bir performansla, hele bir de Nobre dönerse, kazanacağımızı düşünüyorum.

1 Beğeni

Orman kanunlarının geçerli olduğu Sincan yolunda, özellikle mesai sonu trafiğinde beyin hücreleriminden bir kısmını kaybetmeyi göze alırsam tribünde olacağım. Şıhahmetlispor taraftarlarının dediği gibi; sakin olup, şuurlu oynarsak ligde karşımızda yenilmeyecek takım olmadığını düşünüyorum.

2 Beğeni

Maksutçuğum, bu maçla bir ilgisi yok ama ne yapayım, bir yerde "Şıhahmetlispor"un adı geçince hiç dayanamam. “Köyden Esen Fırtına” Şıhahmetlispor’un bir fotoğrafını paylaşmadan olmaz. Fotoğrafta, resmi geçitte arkadan gelen “Tatlıkuyu Spor Kulübü” futbolcuları da kareyi tamamlıyor. :blush:

K%C3%B6yden%20Esen%20F%C4%B1rt%C4%B1na%20-%20%C5%9E%C4%B1hahmetlispor

4 Beğeni

Maksut, “Giresunspor” değil “Akın Çorap Giresunspor” olacak. Geçen sefer de "Afjet Afyonspor"u “Afyonspor” olarak yazmıştın. Neden böyle yapıyorsun Maksut? Neden söz dinlemiyorsun? Sen nasıl bir çocuk oldun böyle? :blush:

Sayın Polatlılı’nın uyarısı üzerine başlık düzeltildi :slight_smile:

1 Beğeni

Necdet Abi’cim, “sadece Gençlerbirliği bize yeter” sloganından yola çıkarak ön ekleri eklemiyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu adamlari bu sortlarla 2018 de tutuklarlardi kesin…

1 Beğeni

Pazartesi günü maça gelip gelemeyeceğim henüz netlik kazanmamış durumda… Şu anda büyük bir ihtimalle gelemeyeceğim gibi görünüyor :frowning: Ancak maç ile ilgili hissiyatım çok olumlu… Bir defa Nobre’nin bu maçla beraber dönecek olması şahane. Takımda en azından herkes bölgesinde görev alacak. Forvetsiz günlere son. Giresunspor ilk üç haftayı galibiyetle kapattıktan sonra bir düşüş içerisine girdi. Moral olarak da dipteler. Bence maçı yine gol yemeden bitiririz, olur da maçın başında bir gol bulduğumuz taktirde hiç zorlanmadan güle oynaya kazanarak yolumuza devam ederiz.

1 Beğeni

Serkan, nedense ben de böyle maçlarda çok endişeli oluyorum. İnşallah dediğin gibi olur. Şu maçı da bir kazansak…

Şortlar, formalar, arkadaki duvar, yerdeki otlar, her şey tamamen organik Kadir. Arkadaki duvar Polatlı Şehir Stadı’nın duvarı… Köylerarası turnuvaların açılış törenlerinde takımlar stat dışında sıraya dizilir, fotoğrafta gözükmeyen yerdeki demir kapıdan giriş yapıp yarım tur attıktan sonra "Şeref Tribünü"nün önünden geçerek alkışlar arasında sahadaki yerlerini alırlardı. :blush:

Maksutçuğum, onlara yetmemiş ki ön ekleri koymuşlar. İsimlerini ön ekleriyle birlikte tam olarak yazmak onlara en büyük ceza bence… :blush:

Teşekkürler Özgür…

1 Beğeni

giresun bu ligin ağır topu, ağababası gibi.
ama bu sene kadroları gerçekten yetersiz görünüyor.
landel bile iyi olarak göze çarpıyor ve ona bile umut bağlamış durumdalar.
ben kolay maç olacağını sanmıyorum.
nobre ve nadir sakatken bile deniz forma şansı bulamıyorsa bu adam bunu hiçmi kendine gurur yapmıyor diye düşünüyordum.
yapmadığını diyarbekir maçında gördük…

1 Beğeni

Özletmiştin kendini Mehmetçiğim, dönüşün güzel oldu, başlıklara bir anda hareket getirdin. :blush:

Ben de kolay maç olacağını sanmıyorum. Akın Çorap Giresunspor’u hafife almaya gelmez, faturayı keser hemen. Ama hocamız ve futbolcularımız da hafife almayacak ve sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklardır diye düşünüyorum.

Abi Beraberlik Totemine sarildik bir 3 puan daha gelsin.Giresun bir sicak bir soguk ufleyen takim ama Genclerbirliginde ozellikle 2 stoper tam anlamiyla super sezon geciriyorlar.Benim asil korkum Claro ve Ahmet Oguzun nun devre arasinda Super ligden teklif almasi.

1 Beğeni

Giresun her sene dişli bir takım görüntüsü veriyor, ama sonunu getiremiyor.
Gol yollarında sıkıntı yaşıyoruz, umarım Nobre yetişir.

1 Beğeni

Ankara’ya salı günü dönüyorum, dolayısıyla bu maçta aranızda olamayacağım. Eksikliğimin farkedileceğini hiç sanmam. Teyzemin oğlu, Tanıl ve Ateş aynı anda Hayyyydi Gençler ! diye bir bağırdı mı çekirdekçilerin hepsi yerinden fırlar.
Maça gelecek olursak; 8 maçlık yeni bir galibiyet serisine başladık. Bu serinin 2. galibiyetini alacağımızı düşünüyorum.
Oyuncularımızda bireysel yeteneklerini göstermenin ötesinde takım oyunu oynama ve takımdaşlık bilinci ve havası yüksek. Beni her maç öncesi olumlu düşünmeye sevk eden budur. Bu duygu ve düşüncelerle alkaralar ahalisine sevgi saygı ve selamlarımı gönderiyorum.

3 Beğeni