Ligin en iyi kadrosu olabiliriz ancak Bolu macindan onceki mini seri bizleri yaniltmasin derim.
Unuttugunuz bir sey var o da Emrullahin o maclardaki performansi…Hakan oynasa o maclardan 3 puan yerine avuclarimizda bir tomar sac ile ayrilirdik.
O yuzden bence her ne kadar futbol bir sonuc oyunu olsada Emrullahda her macta ayni biyonik Adam performansini gosteremez.
Bu yuzden umutsuz kotumser degil genel mantiga dayali olarak gercekciyim.
1 Beğeni
Sağ olun arkadaşlar, var olun. Takımı sahada gördükten ve maç sonuçlandıktan sonra, üstelik bir de peşimizdeki rakiplerin net galibiyetlerle doludizgin gelmekte olduğunu görünce beni bir karamsarlık basıyor ki sormayın. Sonra yazılanları okuyunca karamsarlığım geçiyor, daha iyimser düşünmeye başlıyorum. Ta ki yeni maç başlayıp da takımı görünceye kadar. Sonra sahadaki oyun ve sonuç… Rakiplerin aldıkları sonuçlar… Ardından yeniden bir karamsarlık… Balıkesirspor’a yenildiğimizden beri böyle devam ediyoruz. Balıkesirspor yenilgisiyle başlayan 16 maçlık süreçteki istatistiklerimiz çok kötü. 16 maçta 7 galibiyet, 6 yenilgi ve 3 beraberlikle alınan 24 puan… 16 maçın ortalaması 1,5 puan. Bu ortalama ancak bir orta sıra takımına ait olabilir. İlk 11 maçta topladığımız 31 puan olmasaydı şu anda ilk 6’ya girebilir miyiz acaba diye düşünüyor ve tartışıyor olacaktık. Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız hesap falan yapıyorlar mı bilmiyorum ama özellikle peşimizdeki Osmanlıspor ve Hatayspor’un maçlarına iyi bakıp hesaplama yapmalarını öneriyorum. Bu takımlar önümüzdeki yedi maçta hangi maçları kaybedebilirler ki… Örneğin geçen hafta çok güvendiğim Altınordu, kendi sahasında Osmanlıspor’la berabere bile kalamadı ve 3-0 yenildi. Osmanlıspor’un oynayacağı üç maç Eskişehirspor (İ), İstanbulspor (D) ve Bir Evim Elazığspor (D)… Bu maçlarda puan kaybı yaşayacağını sanmıyorum. Hatayspor’un oynayacağı üç takım ise Ümraniyespor (D), Afjet Afyonspor (İ) ve Altay (D)… Hatayspor’un üç maçından ikisi zor ve inşallah bu iki maçta en az dört puan kaybeder. Ama bu maçları kazanırsa kalan dört haftadaki son düzlükte puan kaybetmez ve 71 puana ulaşabilir diye düşünüyorum. Süper Lige çıkma puanı birçok kişinin geçmiş sezonlara bakarak dillendirdiği gibi 64-65 olmayacak gibi gözüküyor. Osmanlıspor’un alabileceği azami puan 72, Hatayspor’un alabileceği azami puan 71, Gazişehir’in alabileceği azami puan ise 69… Yaptığımız hatalarla tüm kredilerimizi tükettik, artık puan kaybetme lüksümüz yok. Bugün için tüm hesaplarımızı 73 puan üzerinden yapmalıyız. Önümüzdeki maçlarda rakiplerimizin alacakları sonuçlarla hedef puanımız inşallah biraz düşer. Ama biz yine de sağlam hücum, sağlam savunma ve doğru oyunla en az 73 puana odaklanmalıyız.
HAYDİ GENÇLER!
1 Beğeni
Hedef puan 72ye düştü bile