Bu arada ilginç bir olay oldu. Abim, Ulus taraflarında ıvır zıvır satan yerlerde gezinirken gençlerbirliği atkısı bulmuş çok ucuza, aradı beni alayım mı dedi, dedim al beş on tane. Alıp getirince atkının gençlerbirliği atkısı değil de, 2008 Türkiye Kupası finali için Alkaralar’ın yaptırdığı hatıra atkısıymış.
Twitter’i biraz canlandırmak için çekilişle üç dört takipçiye hediye edilebilir belki.
Ozan Abi zamanında bir Alkaralar forması yaptırmıştı, hayatımda öyle güzel forma giymedim. Ne yazık ki geçen sene bir arkadaşın gaspı sonucu formamı kaybettim. Kendisine ne orijinal formalar önerdim yine de geri alamadım.
Saracens bizim mahallenin takimi sayilir. St Albans da Cok guzel bir tesis uzerine 2000 e yakin 8 yastan baslayan bir Rugby ordusu kurdular. O altyapiyla buyudukce buyuduler.
Benim oglum Futbolda agir kalinca eglensin diye U12 Rugby ye yazdirmistim Adam dalga gecer gibi gitti Saracens in ulke genelinde sectigi 106 super yetenek arasina girdi. Turk cocugu Rugby oynayamaz diye kim demis? Takimda olmadimi surunurlerdi.
Aslinda ilk kupa finallerinde Twickenham da vardim Rugby nin diger hic bir Sporda olmayan bir taraftar yapisi vardir.
Kupa finalinde tribunde akliniza gelecek mahalli takimlara kadar tum takimlarin taraftarlari kendi formalariyla yer alir ve kimin kazandigi degil kim daha guzel hareketler yapacak yarismasi jurisi gibi iki takimida alkislarlar…
Yedigin Ictigin senin olsun Gorduklerini anlat abi…misali RUGBY HEP KAZANIR.
Mac sonrasi 100 binlik Twickenham bosalir Publarin onunde envayi renk Rugby formasi ile tek bir tartisma yasanmadan kazanan kaybeden birbirine sarilip sarkilarina devam ederler.
Swing Low Sweet Chariot ,Come and get me Carry me Home…
Bir zamanlar Yeni Zelanda milli rugby forması vardı bende. 15 yıl öncesinden bahsediyorum. Akıbetine dair en ufak bir fikrim yok.
Şimdi bu teklife hayır demem ama o zahmete girmene de gönlüm el vermez Coşkun abi. İki ara bir dere anlayacağın.
Böyle tişörtler çok güzel olur. Baskı yerine dikim yazılar olursa, ömürlük olur.
Arma dikimi için fiyat araştırması yapmaya başladım. Sorduğum ilk yer, kalıp çıkarmak için 50tl istiyor. Sonra da 100 adet ve üzeri için adet başına 5tl gibi bir fiyat çıkarıyor.
Mutlaka daha ucuzları vardır. Araştırmaya devam edeceğim
Bu arada, ikinci takımım Nk Čelik de bizimle aynı formayı giyiyormuş
Arkadaşlar bilmiyorum bunu buraya yazmam ne kadar doğru ama eski formalarım artık üzerime olmadığı için yeni bir forma almak istiyorum fakat yeni sezon formalarını zerre beğenmedim … elinde eski sezon forması olup satmak isteyen varsa benimle iletişime geçebilir mi? veya alkaralar olarak bir t shirt vs bastırma gibi bir girişim olacak mı?