İlk puan(lar)ımızı altıncı haftada alabildik, çok şükür.
Antalya-Gaziantep-Rize maçlarındaki ahmakça hatalarımızı tekrarlamayıp Kayseri-Alanya maçlarından dört puan alırız inşallah
İlk puan(lar)ımızı altıncı haftada alabildik, çok şükür.
Antalya-Gaziantep-Rize maçlarındaki ahmakça hatalarımızı tekrarlamayıp Kayseri-Alanya maçlarından dört puan alırız inşallah
. Ben halen oturmuş bir takım varken Erhan, Sinan veya Nalepa’dan vazgeçildiğine mantıklı bir açıklama bulamiyorum
0 kadar yüksek para verdiğimiz 2 kaleci onyekluru ile ilk 11 e giremiyor bile!
bir çok insan demiştir erhan oynasın diye zaten. neyse olan oldu da, ben popa içinde aynısını düşünüyordum. çok yazık oldu. bu ligde çok iş yapardı. göremeyeceğiz. en azından zuzek ve erhan’ı görürüz. sinan hala daha iş yapabilir, nöbetçi golcu/asistcimiz olarak duruyor. açıkcası nalepa olmasa da olur. geçen sene en az katkı verenlerden biriydi zaten. 5 gol 5 asist gibi duruyor da 3 asist zaten son haftalar da 5 er 0 yendiğimiz malatya ve adanaya, 2 gol de malatyaya. yani 3 gol 2 asist de sen ona. he istatistikleri hiç sevmem de insanlar istatistiklere baktığı için yazdım. genel olarak kötü oynuyordu. hüseyin hoca da saçma sapan bir kadroda koştur koştur görevini gördürüyordu. yönetimle de olaylı ayrılınca insanlar yönetime sallayacağım diye böyle bir futbolcuyu öne çıkartarak salladı. oysa popa var amilton var mücadelesiyle leo vardı. geçen sene senin çıkmana %51 pay sahibi olan erhan vardı. nalepa gitmesine en son üzüldüğüm oyuncuydu. sezon başı gönderilmeliydi.
amilton’un gönderilmesi gibi bir saçmalığa kim onay verdiyse onları çok merak ediyorum. yani koca yönetimde kimse “amilton gönderilmez” demedi mi. hala daha geçen düzenlenen basın toplantısını izlemedim, yarın izleyeceğim.
(gerçekten merak ediyorum kim amilton gitsin dedi.)
selçuk inan’ın hala görevde olması inanılmaz bi şey. kocaeli kötü takım değil aslında