Gençlerbirliği tarihinde çok önemli bir iz bıraktı bence.
Yolu açık olsun.
Kalbinizde hep yeri olacak
Yazdığı mesaj çok güzel ve duygusal
Eğer 36 değil de 33 yaşında olsaydı, kalmasını çok isterdim; ama Süper Lig’de çok az maçta yararlı olabilirdi; yolu açık olsun
Fikstür çekimine bir hafta kaldı:
Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonu fikstür çekimi 4 Temmuz Cuma günü, 1. Lig fikstürü ise 7 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Her iki ligde de yeni sezon 8-11 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek fikstür çekimi, saat 15.00’te başlayacak.
Gençlerbirliği’nde yeni yönetimin 10 günde 100 milyon TL ödeme yaptığı öğrenildi.
GHA’nın haberine göre; Gençlerbirliği’nde yeni yönetimin 10 günlük süreçte yaklaşık 100 milyon TL’lik ödeme yaptığı öğrenildi.
14 Haziran’da göreve seçilen yönetim kurulu, 19 Haziran’da ilk toplantısını yaparak göreve başlamıştı. Yeni yönetim ilk etapta hızlıca ödenmesi gereken borçları ödeyerek elini rahatlattı.
Kırmızı-siyahlı yönetimin geçmiş aylardan kalan futbolcu maaşlarını ödediği bildirildi.
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun sözleşmesinde iyileştirme yapılırken, bekleyen maaşları ile Süper Lig priminin de dün ödendiği öğrenildi.
Yeni yönetim, SGK ve vergi borcuyla ilgili de somut çalışmalar yaparken yeni bir yapılandırmanın gündemde olduğu kaydedildi.
Gençlerbirliği’nin Aosman’a ödenmesi gereken para ile ilgili FIFA’ya başvurduğu ve gerekçeli kararı beklediği, sonrasında ise bu ödemenin yapılacağı bildirildi.
Her Şey İçin Teşekkürler Efsane!
Obrigado Por Tudo Lenda!
https://x.com/kirmizikara/status/1938908039597187213
2 sene önce Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nin kapısından sadece bir futbolcu girmedi. Bir karakter, kaptan, lider girdi…
— Gençlerbirliği SK (@kirmizikara) June 28, 2025
Azmin ve profesyonelliğin ile herkesin sevgisini kazandın.
Şimdi veda vakti…
Şampiyonluk sana çok yakıştı AMİLTON!
Obrigado Por Tudo Lenda 🙌🏻❤️🖤… pic.twitter.com/mPg1QMSrh6