2026-2027 Sezonu - Genel Konular, Transferler, Haberler

fena anlaşma değil.

2 Beğeni

Aslında anlaşma rezalet ama oyuncu o kadar paragöz ve vurdumduymaz ki sezon boyu oynamadan tam para alması (ölüm) yerine sıtmaya sevinir hale geldik. Bu arada kalede Akkan ile lige başlama konusu uykularımı kaçırıyor. Umarım bir önlem alınır…

3 Beğeni

metin hoca 4-5 transfer istemiş. bu sene lig zor demiş. büyük ihtimal en düşük büçeli ve kağıt üzerinde en zayıf takım olacağız. ancak ligde kalacağımızdan şüphem yok. metin hoca bizi ligde bırakır.

2 Beğeni

Hull City’den Enis Destan ve Akintola ile ilgileniyormuşuz. Akintola’nın ücretinin 900.000 euro olduğu söyleniyor. Bence bu rakam bizim için çok yüksek. Ne kadar katkı sağlayacağı meçhul. Niang ve Onyekuru’dan çok büyük zararlarla yeni kurtulduk. Yabancı transferinde çok dikkatli olmalıyız. Mutlaka Diabate gibi futbolcular bulmamız lazım.

2 Beğeni

kaleci irfancan ile anlaştığımız söyleniyor. yerli kaleci neredeyse yoktu, kaleci almak için de çok geç kaldık. irfancan iyi kaleci ancak uyum sorunu var. bu da artık bir şekilde halledilir diye umuyorum. çok geç kaldık çok.

2 Beğeni

metin hoca üç aşağı beş yukarı “oynayabilecek 14-15 oyuncu yeterli, geri kalanlar da oynayabilecek gençlerle kapatacağız” demiş. yani aslında nasıl denir bilemiyorum bal liginde bile bu kabul edilmez bir planlamadır, ama bizim ekonomik durumumuz bu ve doğru olan ve yapmamız gereken de bu. camianın iyi dinlemesi ve anlaması gereken çok kritik bir röportaj olmuş. camia artık -aslında epey oldu ve tecrübenildi- ekonomik gerçeklik, yönetimsel gereklik..vs konularına hakimleşti. ancak bunların detayları da var. örneğin bu oyuncu neden geldi, bu oyuncu mu bu neden transfer edildi..vs gibi bu yönlere kayacağını düşünüyorum düşüncelerin. (bu da aslında yüzsel ve tipik bir şeydir ancak buraları daha aşamadık, buraları da aşarız zamanla). her neyse, anladığım kadarıyla erzurumspor ile biz kağıt üstünde ligin en zayıf takımı olacağız. hatta en zayıf takımı biz olacağız. ancak tahminim en güçlü 12 takım arasına gireriz. ligi de gerekirse 15. bitirelim yeter. bu ve diğer sezonu atlatırsak ekonomik sorunların büyük bir kısmı ortadan kalkacağını düşünüyorum.

2 Beğeni

bu arada gelişmeleri yerel arada da ulusal medyadan takip edeceğim artık. şu yaştan sonra da twitter a bakmaktan bizi kurtaran engin bey kardeşimize teşekkür ediyorum :d keşke bir site açıp oradan haberler girse ya da bir yerel medyada çalışsa. gördüğüm en kaliteli kulüp muhabirliğini yaptı. hakkı ödenemez.

3 Beğeni