adil’i geniş kadroya almaması ilginç gelmiş. gerçi düşününce adil de kamera karşısına geçip mesaj yollamıştı. sanki ulaşamıyor teknik ekibe. ya da izlemiyorlar seni. kameraya çıkıp neden konuşuyorsun. oradan ben de not kırdım. gene de çakılı stoper kontenjanından alınabilirdi. gerçi orada samet var. bu istanbul takımlılarda sameti hiç sevmiyor. bence gayet sağlam oyuncu ve sanırım elimizdeki en iyi çakılı stoper kendisi.
2002 Dünya Kupası’nda hiçbir Avrupalı’yla oynamadan üçüncü olmuştuk…
2026’da da Avustralya, ABD ve Paraguay ile aynı gruptayız. Bu grubu birinci veya üçüncü bitirince kiminle karşılaşacağımız belirsiz, ama ikinci bitirirsek Belçika-Mısır-İran-Yeni Zelanda grubunun ikincisiyle (büyük olasılıkla Avrupalı olmayan bir ülkeyle) oynayacağımız kesin. Orayı geçersek de 1/8 finaldeki rakibimiz büyük olasılıkla Arjantin olacak.
Eğer Arjantin bizi geçerse, çeyrek finaldeki rakibi büyük olasılikla Portekiz olacak. Tarihin son Messi-Ronaldo eşleşmesine tanıklık edecegiz, sakatlık veya kart cezası olmazsa…
o dünya kupasında sanıyorum tarihin en iyi brezilyasına karşı iki kere oynadık. ikisinde de çok zorladık. kendileri de brezilyadan sonra kupanın hakkı türkiyenin derler. almanyayı finalde tokatlarlarken bize eleniyorlardı. hatta hiç unutmuyorum -hatta kızgınım- ronaldo gibi bir futbolcu bize ancak pis burunla tam mahale golü atabilmişti.