2026 Dünya Kupası İletişim

yunusu almış hoca oyuna. ortasahayı nihayet düzeltmiş. mert + yunus aşırı ofans bir sağ taraf olacak. kerem 11 de.

iki şey var.

birincisi topu ara ara rakibe bırakırsak keremle birlikte ileri hattımız çok ama çok güçlü olacak. (tabii bırakırsak ki bırakmalıyız)

• teknik ve hız katmış olacağız (barış bu nedenle yok sanırım)

ikincisi ise aralara giren, özel yeteneği olan oyuncularla top bizdeyken de pozisyon üreteceğiz.

kazanalım bakalım.

1 Beğeni

geçen maç olduğu gibi bu ilk golde ardaya yazar. paraguayı kendimize çekmeye çalıştık (ki yukarda dediğim gibi 11 bunun üzerine kurulmuştu) ancak arda napıyordu acaba? şu haliyle kesinlikle 11 e yazılmaması lazım. umarım yeteneği ile döndürmemize yardım eder.

1 Beğeni

Arda ilk yarının ilk yarısında takımın en kötüsü ya da bana mı öyle geliyor, bilmiyorum. Geçen maçta da hiç beğenmemiştim sergilediği oyunu; sadece yakınındakilere basit paslar, uzaktan isabetsiz şutlar vs…

1 Beğeni

Rakibin ikinci yarıyı on kişi oynayacak olması çok iyi oldu, su molasından sonra iyice yorulmuş olurlar, golleri buluruz diye tahmin ediyorum…

1 Beğeni

İlk iki maçını puansız kapatmayarak şanslarını üçüncü maça taşıyan iki ülkeyi destekleyeceğim artık…
İkisinin de kaptanının Iğdır FK’da oynaması ayrıca ilginç…

Cabo Verde :cape_verde:
Curaçao :curacao:

1 Beğeni