Afiyet olsun
![]()
Bu sezon ligde ilk kez; i. üç gol attık, ii. birden daha yüksek bir farkla kazandık, iii. maç içinde 2-0 (ve akabinde 3-0) öne geçtik.
Şimdi disiplini bozmadan, Cuma akşamki Kasımpaşa deplasmanına konsantre olma zamanı…
Afiyet olsun
![]()
Bu sezon ligde ilk kez; i. üç gol attık, ii. birden daha yüksek bir farkla kazandık, iii. maç içinde 2-0 (ve akabinde 3-0) öne geçtik.
Şimdi disiplini bozmadan, Cuma akşamki Kasımpaşa deplasmanına konsantre olma zamanı…
Çok önemli bir 6 puanlık maçı farklı kazandık. Çok mutluyuz. Takımımızı kutluyorum. Bu galibiyet önümüzdeki 6 puanlık Kasımpaşa maçını da kazanırsak çok daha değerli olacak.
Gelecek haftaki rakibimiz Kasımpaşa, geçen hafta bizi 1-0 yenen Kocaelispor ile 0-0 berabere kaldı ve 14 puana yükseldi. Gelecek hafta onları yenerek 17 puana yükselebilirsek, geçen haftaki yenilgiyi telafi etmiş sayabiliriz kendimizi…
Ne güzel tutturuyoduk yahu maçları. Başakşehir bozdu tüm ruhu ![]()
![]()
Çok önemli bir galibiyet. Çeyrek final maçını kazandık. Yarı finaldeyiz. Bence diğer maçlarda hemen hemen güzel skorlarla bitti.
Haftaya Rize-Eyüp, Kayseri-Alanya, Karagümrük-Kocaeli maçları önemli bizim için.
Başakşehir gibi sürpriz skor olmamasını temenni ettiğim maç Antalya-Gassay maçı. Berabere bile bitmemeli. Konya-Fener maçına da göz atsak iyi olur ama Konya’yı sanırım aşağı çekemeyiz.
Sanki tüm kurguyu Eyüp, Kasımpaşa, Kayseri, Antalya, Karagümrük üzerine kurmalıyız gibi. İkinci yarı maçlarına gidenler, kalanları iyi ayarlayıp güzel giriş yapmalıyız. Artık rakiplerle oynanacak tüm maçlar final tadında olacak, Kasımpaşa’yı yenersek.
Her zaman her yerde en büyük GENÇLER diyerek yazacaklarıma son veriyorum ![]()
Maçın ilk yarısını onu da online olarak havaalanında uçmadan önce izleyebildim.
Tribünlerde bir düşüş olmuş:
olabildiğince düşsün. bence hiç gerek yok kalabalığa. karagümrük’ün yaptırdığı gibi küçük bir stad yapabilsek tadından yenmez tribünler. umarım bir gün bir kaç oyuncumuzun transfer parayısa bu bütçeye ulaşırız.