25/26 Trendyol Süper Lig 17. Hafta Gençlerbirliği - Trabzonspor

25/26 Trendyol Süper Lig 17. Hafta
Gençlerbirliği - Trabzonspor
ERYAMAN STADYUMU
22.12.2025 - 20:00

(H) HALİL UMUT MELER
(G) YUNUS YILDIRIM
(Y) HÜSEYİN AYLAK
(T) TANSEL BAYDAR
(Y) MURAT ALTAN
(T) MEHMET ALİ YURTSEVER
(D) ÖMER FARUK TURTAY

Yeni yönetim üç büyütülmüş maçlarına göre uygun bir deplasman fiyatı belirlemiş bu sefer.

4 Beğeni

Kazanırsak 18 puana ulaşıp, sahamızdaki Antalya ve Konya yenilgileri ile Alanya beraberliğindeki puan kayıplarını telafi edeceğimiz maç… İnşallah kazanırız. Trabzon çok iyi bir sezon geçiriyor. Bu sezon deplasmanda sadece Fenerbahçe’ye yenilmiş. Liderle arasında 4 puan var. Çok zor bir maç oynayacağız. İyi oynamaya çalışmalı, iyi mücadele etmeli ama ikinci yarıdaki Samsun, Antalya ve Gaziantep maçlarını düşünerek, ciddi sakatlık yaşamamak ve gereksiz kart cezası yememek için azami çaba göstermeliyiz.

4 Beğeni

Eksiklere şöyle baktım:
Niang eksik bizde. Kimle çıkarız forvette bakmak gerek.
Trabzon’un çok eksiği var, ancak yerine kurulan kadro bile ürkütücü görünüyor. Zaten ligde bulundukları konumda bunu gösteriyor. Sessiz derinden gidiyorlar sanki.
Tüm bunlara rağmen nedense bir umut var içimde. Akşam ki Kasımpaşa maçına da bakmak lazım. Daha evvelinde dediğim gibi tüm senaryo: Kasımpaşa, Antalya, Kayseri, Eyüp ve Karagümrük üzerine kurulu. Bu takımlar arasında bu final haftasında Kayseri az da olsa kârlı çıktı. Umarım Trabzon’a karşı kazasız belasız güzel bir sonuç alırız. Yenileceksek de şampiyonluğa oynayan Trabzon’a karşı ezilmeden bükülmeden yenilelim.
Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

4 Beğeni

Akıllı oynarsak ligin sonu güzel biter bizim için.
Yıl sonu öngörüm:

16-Kasımpaşa
17-Eyüp
18-Karagümrük

5 Beğeni

Ahmakça son anda yenildiğimiz Antalya, Gaziantep, Rize (ve hatta Galatasaray) maçlarına ve iki puanı son anda bıraktığımız Kayseri maçına rağmen çalkantılı, tartışmalı ve öfkeli bu ilk yarıyı küme düşme hattının dışında bitiriyorsak, birlik, beraberlik ve sevgiyle mücadele edeceğimiz ikinci yarıyı da ligde kalarak tamamlayacağımızı umuyorum :black_heart::heart:

5 Beğeni

Rakibimiz olmayan ve bence de oldukça iyi bir takımla oynayacağız. deplasman karneleri de çok iyi sadece fb ve gs ye puan kaybetmişler. işin aslı yenilsekte üzülmeyeceğim , çok keyifli bir maç bekliyorum. bol gollu olacağını düşünüyorum diye yazmak isterdim ama Metin hocayı hepimiz biliyoruz. yine de 4.5 üstü diyorum ve diliyorum.
Eğer lig başlamadan su puan durumunu bana verseler direk kabul ederdim. lige yeni çıkmışsınız takımın neredeyse tamamamı değişmiş. hocası ve başkanı ligde yeni ve parasız. biz üstüne üstlük 2 başkan ve 2 hoca değiştirip bir darbe bir direniş bir kongre yaşayıp kayyuma gitme durumundanda son dakika kurtulduk. bence durumumuz hiç kötü değil yönetilmesi zor bir borç dışında.

bende son iki takımın eyüp ve karagümrük olacağını 3. takım içinse bizde dahil 6 takımın çekişeceğini düşünüyorum.

maç için tahminimse 90 +  7 de atacağımız golle 3-2 alacağımız.  haydi gençler
4 Beğeni

kadrolar açıklandı. aşağı yukarı beklenen isimler var. dizilim merak konusu

4 Beğeni

Trabzon’un kadrosu güzel. Ancak yedek kulübesi yeterli gelir mi, oyuna müdahalelerde meçhul. Umut var gibi?

4 Beğeni

açıkcası trabzon iyi takım. fatih hoca yobazlığı biraz esnetip iyi top oynatıyor. belirli oyun şablonları olsa da bir şekilde maçları kazanıyor. çok sevdiğim bir teknik direktördür kendisi. eksiklikler çok fazla abartılarak lanse edilmiş(oysa trabzon takım oynu oynayan bir ekip) yani çokta favori değillermiş gibi gösterildi. bir nevi manipüle edildi. maçın ezici favorisi trabzonspor.

tabiiki umut olmaz mı :d iyi bi maç çıkaracağımızı düşünüyorum

4 Beğeni

4-5-1 ya da 4-6-0 oynayacağız dedi metin hoca.

4 Beğeni

hoşgeldin metin hocam. sadece bizim değil türk futbolunun senin gibi bir futbol insanına ihtiyacı vardı.

4 Beğeni

Uzatmada gol yeme hastalığımız nedir ama ya :frowning:

4 Beğeni

canları sağolsun. çok fazla gol kaçırdık. biraz bencillik biraz da şansızlık vardı. delebaşiru’nun zuzekten topu alıp çıkarması lazım diyeceğim de çıkarabliyor mu :d

3 Beğeni

Abi, azıcık akıllı olursak, 60 olmadan üçüncü golü bulur ve rahatça maç izleriz; ama kısmetimizde ne var bakalım…

4 Beğeni

çok fazla bencillik yanlış tercihler var. takımın R yapmaması müthiş. 6-2 filan olabilirdi.

4 Beğeni

İşte bu be! Eksik yakalamışken üç puanı kaptık :heart::black_heart:

4 Beğeni

sadece tek diyeceğim yıllardan sonra ilk defa kendi kendime “gençlerbirliğini izliyorum” diyebildim

4 Beğeni

Bu sezon, Karagümrük ve Başakşehir maçlarından sonra üçüncü kez takır takır oynadığımız maçtı. Herkesin emeğine sağlık :heart::black_heart:

4 Beğeni

Umut hiç bir zaman bitmez değerli arkadaşlar. Kazandık! Haydi Gençler :red_circle::black_circle:

3 Beğeni

göktan’ın eksik yanlarını metin hoca törpülemeye başlamış. metin hoca’nın elinde çok iyi futbolcu olabilir. önce o kontratı bi atsın :stuck_out_tongue:

geçen maç analizinde adeta destan yazmışım. yarın vaktim olduğunda maçtaki olaylarda aklımdan çıkmadan analiz etmek istiyorum.

koitaya boşuna uzun uzun yer vermemişim. metehan çok etkiliydi. zuzek çok iyi başladığı maçı biraz öz güven kaybıyla sallantıya düşürdü. yoksa kimseye hava topu bırakmıyordu. delabaşiru adamsın. kaptan zaten güvenin tillahı. talison paşa çok iyi giderken bir penaltı yaptırdı. oğulcan da çok iyiydi. kaleci velyo’nun bonservisi bizde mi?

pereyla daha sağlam durdu.

tongya’ua gelince bir yöneticimiz "ben iş insanıyım " diye başlayıp “bakın tongya’yı bedavaya aldık” diyordu. (adamlar %50 bonservis bırakmış hem de potansiyel oyuncuya) belki de iyi iş adamıdır ancak futboldan ve anlaşmalardan anlamadığı için en azından bizden uzak olması dileği ile. şu an en az 5 milyon euro bonservisi var bu oyuncunun. hadi 15 etti diyelim? 7.5 m-i-l-y-o-n e-u-r-o zarar yazdırdın?

neyse metin hocam müthiş detaysın

4 Beğeni