25/26 Trendyol Süper Lig 20. Hafta
![]()
Gençlerbirliği - Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.
Eryaman Stadyumu
01.02.2026 - 17:00 ![]()
GEN değil, GB olacak Beinsports!
#GBvGFK
25/26 Trendyol Süper Lig 20. Hafta
![]()
Gençlerbirliği - Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş.
Eryaman Stadyumu
01.02.2026 - 17:00 ![]()
GEN değil, GB olacak Beinsports!
#GBvGFK
Kulüp paylaşmış:
Eroğlu ilk yarı çok ezik oynatarak elimizdeki maçı Antepe hediye etmişti.
Bu yarı 3 puana çok daha fazla ihtiyacımız var.
Maç saati ailecek gelmeye çok uygun.
Dolu tribünlerle hak ettiğimiz bir 3 puan ile sahadan ayrılacağımıza inanıyorum.
Eyüpspor’un Alanya’dan üç puanla dönmesi, küme düşme hattını 16 puana yükseltti. Bizim ise şu anda 19 puanımız var.
Bugün iki farklı yenersek 10., bir farklı yenersek veya berabere kalırsak 11., yenilirsek 13. sırada tamamlayacağız haftayı…
Geçen hafta galip gelebilseydik, bu hafta alınacak bir galibiyetle sekizincilik gibi iddialı bir hedefimiz olabilecekti…
Haydi Gençler ![]()
![]()
Tongya yedek, Niang ilk onbirde. Acaba bu Niang’da benim bütün çabama rağmen göremediğim neyi görüyor Metin Hoca?
Tam da Niang’ın gayretkeşliği sayesinde korner kazandık yazarken, golü bulduk ![]()
![]()
![]()
Hakemler üç haftadır bütün takdir haklarını rakiplerden yana mı kullanıyor, yoksa ben mi taraflı izlediğim için mantıklı düşünemiyorum? Özellikle orta saha mücadelelerinde bütün takdir hakları rakipten yana ya…
hem erhana hem kulübe çok yazık oluyor. bir anlaşma şartı yüzünden ligin en iyi performans gösteren kalecilerinden birini oynatamıyoruz, üstüne üstlük geleceğimiz acısından oturması gereken bir yapıyı oturtamıyoruz. bilmiyorum artık o şartta anlaşılır mı edilir mi artık erhanın oynaması gerekiyor. hem yazık hem günah
zuzek çok sağlam duruyor, gutası baya dağınık buldum, konsatrasyonu çok düşük. talison her zamanki gibi defansın gizli ve gerçek kahramanı.
Son dakikalarda etkiliyiz, ama atamıyoruz bir türlü. Haydi Koita…
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo hahahahahaa
Harikasın Tongya, mükemmelsin Metehan…
Dele Bashiru, Messi-Ronaldo karışımı bir performans sergiliyor bugün…
delebaşiru da çok iyi oynuyor. ısınmış takıma. böyle giderse 6’yı bulduk.
oğulcan bazen sanki silah zoruyla oynatıyormuşuz gibi enerji veriyor takıma.
Az daha yiyorduk, arka direği bomboş bırakmışız adamlara…
Neyse ki üç puanı aldık, ama oyun olarak çok saçmaladığımız anlar oldu, ucuz yırttık…
Haftaya Fenerbahçe’den de puan alabilsek keşke ![]()
![]()
veresanovic girer girmez yedirecekti
Kalan 14 maçımızın yedisi içeride, yedisi dışarıda…
İçerideki maçlardan Rizespor, Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarını kazanmamız, dışarıdaki maçlardan da Eyüpspor, Alanyaspor, Konyaspor ve Başakşehir maçlarını kaybetmememiz hâlinde, diğer maçlardan da toplayacağımız puanlarla ligde kalırız ![]()
![]()
İçeride Göztepe ve Kocaelispor maçları çekişmeli geçer, Beşiktaş ve Galatasaray karşısında da iyi oynarız diye umuyorum…
Dışarıdaki maçlardan da Fenerbahçe maçı zor elbette, ama Trabzonspor maçımız son maç, konsantrasyonları düşük olabilir. Bizim maça kadar küme düşmesi büyük ihtimalle kesinleşecek Karagümrük’ü yeneriz diye düşünüyorum…
Son iki haftaki savunma hatalarımızdan ders almalı ve dikkatli olmalıyız, Antalya’ya yaptığımız gibi rakiplerimize cömerçe puan dağıtmamalıyız…
Kalan maçların dördünü kazansak, dördünü kaybetsek, altısını da berabere bitirsek, ligi kırk puanla tamamlarız. Küme düşme hattındaki hiçbir takımın 36+ puan alabileceğini sanmıyorum.
Bu yılı kazasız belasız bir atlatalım, yazın kadroyu ciddi bir şekilde toparlayıp, gelecek sezonu küme düşme korkusu duymadan ortanın üstü (6-8 arası) bir yerlerde geçirmemiz gerek ![]()
![]()
Futbol şansının yanımızda olduğu bir maçı kazanıp 3 puan aldık. Mutluyuz. Düşme hattıyla aramızda 6 puan var. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı bizim için ekstra… Sonraki Rize, Eyüp ve Kayseri maçları ise 6 puanlık maçlar… Bu maçlara eksiksiz çıkmamız için Fenerbahçe maçında sakatlık ve kart nedeniyle oyuncu kaybetmememiz lazım.
Hafta içi bir de Eyüpspor ile Türkiye Kupası maçımız var. Aliağa FK ile oynayacağımız son maçı kazanıp, Eyüpspor’a da yenilmezsek çeyrek finali garantiliyoruz. O nedenle, hafta içi de sakatlıksız ve kırmızı kartsız bir Eyüpspor beraberliğine razıyım. Galibiyeti lig maçına saklayalım ![]()
![]()