25/26 Trendyol Süper Lig 25. Hafta Corendon Alanyaspor - Natura Dünyası Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 25. Hafta :orange_circle::green_circle: Corendon Alanyaspor - Natura Dünyası Gençlerbirliği :red_circle::black_circle:
:stadium: Alanya Oba Stadyumu
:date: 09.03.2026 - 20:00 :clock8:

Hakem: Reşat Onur Coşkunses
Yan Hakemler: Esat Sancaktar, Mert Bulut

2 Beğeni

Evet, işlerin düzgün gitmediği günlerde kritik bir maç daha. Yazılıp çizilecek çok şey vardır elbet ama benim kalemim yetmez. Eminim ki Tanıl Bora yazacaktır bu günleri.

Bende şimdilik sadece bu var: Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

2 Beğeni

Yeni hoca gazıyla beraberlik koparabilmemiz şahane olur, ama koparabilir miyiz, emin değilim. Volkan Demirel ile ilk maçımızda Göztepe’ye yenilmiştik bu arada, takım yeni hoca gazına pek gelmemişti. Volkan Demirelli ilk dönemimizde hiç beraberliğimiz yoktu, üç galibiyet (Başakşehir, Sakaryaspor, Karagümrük) ve üç yenilgi (Göztepe, Galatasaray, Kocaelispor) almıştık…

2 Beğeni

Daha eski hoca ile ilgili yazı yazamadan hoca gitti. yönetimin hoca değiştirme hızı benim tembellikle birleşince böyle oluyor. iyiki de olmuş çünkü yazsaydım hoş şeyler yazmazdım hoca hakkında da yönetim hakkında da. şu noktada yönetim için iyi bir şey yazmak içimden gelmiyor. hak ettiklerini de düşünmüyorum. ancak getirilebilecek hocalar arasında mevcut şartlar düşünüldüğünde iyi oldu diyorum. en azından oyuncuları tanıma adapte olma süresi olmayacak ligin boyu adaptasyonu kaldırmayacak kadar kısaldı. oyuncularında bir ön yargısı yok sanırım. Ancak yönetime sormadan geçemiyeceğim. madem eski hoca gelebiliyor neden metin hoca gelmedi. volkan hoca ya da sormak isterim. niye gittin niye geldin.
yazılcak çok sey var ama yeri burası değil. Tamerin dediği gibi kalemimiz yetmez. maça gelirsek gerçekten alınabilecek 9 puanlık dönemden 2 puanla çıktık maalesef. önümüzde telafi maçı var. sakin kalabilip son pas tercihlerini düzgün yaparsak maçı alabileceğimizi düşünüyorum. yeni hoca gazının etkili olacağını düşünüyorum. 1 0 oldun bizim olsun.

2 Beğeni

Her birini final gibi oynamamız gereken Rize, Eyüp ve Kayseri maçlarını tam bir kriz ortamında başarısız sonuçlarla sadece 2 puan alarak tamamladık. Bu futbolcu topluluğuna maalesef takım diyemiyorum. Ortada bir takım olsaydı, biraz abartarak yazayım bu maçlara hocasız da çıksalar doğaçlama da olsa, karadüzen de olsa kazanmak için her şeylerini ortaya koyarlardı. Maçlara hocayla çıkıp taktikle oynadılar da ne oldu? Suratları bir karış, heyecansız ve sahada ne yaptığını bilmeyen, kalecinin kurtarışlarıyla ayakta kalmış bir topluluk. Şimdi sıkıntılı ve zorlu maçlar başlıyor. Karagümrük ve Kasımpaşa maçına kadar en az 6-7 puan almamız lazım. Bu futbolcu topluluğuyla alabilir miyiz? İnşallah alırız.

2 Beğeni

Gelecek haftaki rakibimiz Beşiktaş, Galatasaray’a kendi sahasında yenildi. Dördüncülük mücadelesi kapsamında, gelecek hafta bizim maça olanca güçleriyle asılırlar. Biz şu Alanya’dan muhakkak puanla dönelim ki Konya’ya daha az stresli gidelim. Her hafta alt taraf bize biraz daha yaklaşacak, üç puan almadığımız sürece :frowning:

2 Beğeni