25/26 Trendyol Süper Lig 29. Hafta ![]()
Rams Başakşehir Futbol Kulübü - Natura Dünyası Gençlerbirliği ![]()
![]()
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
11.04.2026 - 14:30 ![]()
Bu hafta kazanan takımlar çok kazanır.
Göreceli rakipleri zor. Bu kötü gidişattan nasıl kurtuluruz bilmiyorum. Bana Haydi Gençler demek düşer.
Haydi Gençler!
Kayseri-Fenerbahçe: Kayseri 23’te kalabilir veya 24 olabilir.
Eyüp-Samsun: Samsun rahat… Eyüp 23 veya 25 olabilir.
Konya-Karagümrük: Konya rahatladı. Karagümrük 21 veya 23 olabilir.
Göztepe-Kasımpaşa: Göztepe’nin Avrupa şansı azaldı. Kasımpaşa 28 veya 30 olabilir.
Beşiktaş-Antalya: Antalya 28’de kalabilir.
Takım ve hoca yönünden sıkıntımız çok büyük. Takıma ve hocaya birazcık güvenebilsem olumlu bir beklentiye girmeye hazırım. Başakşehir ve Galatasaray maçlarından çok fazla bir beklentim yok. İnşallah Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarını kazanırız ve son hafta Trabzon ile oynayacağımız maçta mutlak galibiyete ya da beraberliğe ihtiyacımız olmaz.
Necdet abi eğer kupayı istanbul takımlarından biri alırsa lig 5. avrupaya gidecek o yuzden ne başak ne göztepe salmazlar. iki takımda bu hafta çok ciddi oynarlar maalesef. Ama samsun konya arasında ki takımlar artık prestij maçlarına çıkıyorlar . ve neyazık ki bu gruptan bir tek kocaeli ile oynayacağız. Muhtemel rakibimiz kayserinin yine ne yazık ki bu takımlarla 4 maçı var. o yuzden bir puan ile sıfır puan arasında nerdeyse hiç fark yok artık. haftaya GS ile oynayıp 0 çekeceğimizi düşünürsek bu hafta mutlaka 3 almalıyız.
Ancak Enseyi de karartmamak lazım. bu maçta alınacak 3 puan bir anda rakiple mesafeyi 5 puana çıkartıp son düzlükte psikolojik bir üstünlük verebilir bizlere.
Teknik taktik kısmına gelirsek. forvette mutlaka koita olmalı naiangın ancak son 15 dakika eğer öndeysek girmeli. onyekuru geçen hafta bazı pozitif sinyaller verdi umarım oynar( bunu yazacağımı hiç düşünmezdim). 2. yarı ilk 15 dk hanusekin girmesiyle bi parlama olmustu takımda onunda mutlaka oynaması gerektiğini düşünüyorum. onun metehanla uyumu bence çok değerli. geçen hafta bir arkadaşımızın yorumu kanatlar iyide onlara top indirecek kimse yok demişti. kesinlikle katılıyorum. eger 2. yarıdaki bu formatta oynar ve orta sahamız yeterince hızlı davranırsa bize karşı sabırsız bir top oynayacağını düşündüğüm başak sehiri yenebiliriz.
Haftanın süprizini yapmamız dileğiyle Haydi gençler
Başakşehir son 3 maçta GS’ye kaybedip Antalya ve Kocaeli ile berabere kaldı. Bu ne biçim bir Avrupa hedefi… Gelecek maçta GS karşısında hakem tarafından doğranacağımız için yarınki maçın hakemleri takdir haklarını bizden yana kullanır ve en azından bir puanla, hatta sürpriz bir 3 puanla döneriz diye tahmin ediyorum. Göztepe maçında gördük, berabere bitebilecek bir maç hakem etkisiyle mağlubiyete döndü. Ortada olan maçlarda hakem etkisi büyük oluyor. Başakşehir gibi bir camianın Avrupa’ya gidişi ölüm kalım maçı olarak görüp oynayacağını düşünmüyorum. Göztepe’de bile öyle dişe diş bir mücadele göremedim. Bizim Kasımpaşa ve Karagümrük maçları kana kan, dişe diş olacak. En çok o maçlardan korkuyorum. 8 maçtır kazanamıyoruz. Şu maçtan ve Kocaeli’den üçer puan alıp Karagümrük deplasmanına elimiz kuvvetli gidebilmeyi temenni ediyorum…
Başakşehir deplasmanında beraberliğe razıyım. Kayseri yenilip 23’te kalırsa, Eyüp Samsun’u yenemeyip en fazla 23, Karagümrük de en fazla 21 veya 23 olursa aramızda en az 3 puan fark olur. Bu da önümüzdeki hafta olası Galatasaray yenilgisini telafi eder. Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçlarını kazanırsak Trabzon maçı öncesi ligde kalmayı garantilemiş oluruz. Bu takım ve hoca ile Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa’yı yenebilir miyiz? İnşallah!