25/26 Trendyol Süper Lig 30. Hafta
![]()
Natura Dünyası Gençlerbirliği - Galatasaray Anonim Şirketi
![]()
Eryaman Stadyumu
18.04.2026 - 20:00 ![]()
Hakem: Batuhan Kolak
Yardımcı Hakemler: Furkan Ürün, Osman Gökhan Bilir
Dördüncü Hakem: Ayberk Demirbaş
25/26 Trendyol Süper Lig 30. Hafta
![]()
Natura Dünyası Gençlerbirliği - Galatasaray Anonim Şirketi
![]()
Eryaman Stadyumu
18.04.2026 - 20:00 ![]()
Hakem: Batuhan Kolak
Yardımcı Hakemler: Furkan Ürün, Osman Gökhan Bilir
Dördüncü Hakem: Ayberk Demirbaş
Öğleden sonra Karagümrük-Eyüp maçı sonucu bizimkileri nasıl etkiler acaba?
Bu duruma halen nasıl geldik anlamış değilim!
Bir takım beceriksizliğin olduğunu anlamamak cahilliktir.
Sadece sezon sonunu görmek istiyorum. Biliyorum o güne kadar her gün bize ızdırap.
Pazartesi akşam günü bizi bağlayan diğer maçı takip etmek zorunda kalmak acı verici.
Ne diyelim, Haydi Gençler!
Ben ve sevgili arkadaşım Emre’nin Babası (Ozan Güler) bu maç için kombinelerimizi kulübe devrettik. Bu takımın maçlarını izleyemez hale geldik. Güvenmiyoruz ve tahammül edemiyoruz. Geçtiğimiz maçlarda ilk 10-15 dakika televizyonu açıp gidişata bakıyor, sonra bizimkiler saçmasapan işler yapmaya ve %28-30 topla oynama oranıyla kendi sahasından çıkamamaya başlayınca ekranı kapatıyordum. Başakşehir maçında hiç açmadım ve dışarıda yürüyüşe çıktım. Belki uğur olur da inşallah yanılırım dedim ama yine korktuğum başıma geldi. Bakıyorum Galatasaray maçının vitrininde başkan, yöneticiler, hoca hepsi bir taraftan demeç verme peşinde. Bu takım neden oynamıyor, neden uyumsuz, nasıl top oynayacak, nasıl galip gelecek, nasıl puan alacak? Bunun cevaplarının peşinde olmamız lazım. Biz izleyemiyoruz ama yine de kalbimiz kazanmayı istiyor ve heyecanla kazanmayı bekliyoruz. İnşallah kazanırız ve biraz olsun rahat bir nefes alırız. Bu arada çok kritik Kocaeli, Karagümrük ve Kasımpaşa maçları öncesinde inşallah ağır bir sakatlık ve kart cezası olayı yaşamayız. Aman dikkat!
İstanbul’daki Galatasaray maçında, Tongya’nın beceriksizliği olmasa, ikinci golü bulur ve yenilmezdik…
Thalisson budalaca gördüğü ikinci sarıdan kırmızı kart yüzünden, Kocaelispor deplasmanında oynayamamıştı, gerçi saha içinde ne kadar faydalı olduğu da tartışmalı. Bu sefer de benzer bir sıkıntı oluşabilir, ama dediğim gibi, kimin ne kadar faydalı olduğunu anlayamıyorum.
Hayırlısı olsun bakalım ![]()
![]()