25/26 Trendyol Süper Lig 31. Hafta: Gençlerbirliği - Kocaelispor

Galatasaray ilk yarıyı Fenerbahçe karşısında 1-0 önde tamamladı ve ikinci yarıda hata yapmazsa şampiyonluğa oldukça yaklaşacak; ama bence küme düşme mücadelesindeki asıl rakibimiz ne Galatasaray’ın son hafta oynayacağı Kasımpaşa, ne de Fenerbahçe’nin son hafta oynayacağı Eyüpspor olacak…

Bence bizim asıl rakiplerimiz Kayserispor ve Antalyaspor olacak. Galatasaray’ın şampiyonluğu garantilese bile seyircisinin önünde oynayacağı sezonun son maçında Antalyaspor’u yeneceğini düşünüyorum.

Kayserispor’un önce Eyüpspor’a kendi sahasında yenilerek moral bozukluğuna uğrayacağını, ardından Alanyaspor’a da kaybedeceğini ve son hafta Konyaspor’u yense bile ligi 31 puanla kapatacağını düşünüyorum.

Antalyaspor’un önce Alanyaspor’a, sonra Galatasaray’a yenileceğini ve Kocaelispor’u yense bile ligi 31 puanla tamamlayacağını düşünüyorum.

Eyüpspor’un ve Kasımpaşa’nın ise daha yüksek puanlarla ligin son haftasına rahat gireceklerini ve şampiyonluk mücadelesinin küme düşme hattını ilgilendirmeyeceğini tahmin ediyorum.

Biz de artık kalan her maça galibiyet amacıyla çıkalım, elimizden gelenin en iyisini yapalım, hakkımızda hayırlısı olsun :heart::black_heart:

3 Beğeni