25/26 Trendyol Süper Lig 32. Hafta - Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği

25/26 Trendyol Süper Lig 32. Hafta :red_circle::black_circle: Fatih Karagümrük - Gençlerbirliği :red_circle::black_circle:
:stadium: Atatürk Olimpiyat Stadı
:date: 03.05.2026 - 20:00 :clock8:

Hakem: Oğuzhan Çakır
Yardımcı Hakemler: Samet Çavuş, Özcan Sultanoğlu
Dördüncü Hakem: Erdem Mertoğlu

Bilet fiyatı: 1.000,00₺ (Biletix ve Taraftar Kart)

Maç öncesi Gençlerbirliği Haber Ajansı bilgilendirmesi

3 Beğeni

Tekrarlı ama güncelliğini koruyan yazım:
Kazanmamız gereken maç.
Karagümrük kalecisi Grbic çok güzel tanımlamıştı ilk yarı bu maçı. Şampiyonlar Ligi final maçı.
Ama bence yarı final tadında olması gerekir. Final olarak Trabzon maçına çıkamayız. Final maçımız Kasımpaşa maçı olmalı ve diğer takımların fişini çekmeliyiz.
Yenilen takımlar çok şey kaybedecek. Kazananlar korkuyu sanırım ligin sonuna kadar hissetmeye devam edecek ama soluklanmış olacak.

Ve istediğim sonuçlar şu:
Eyüp-Kayseri, hayırlısı hangisi bilmiyorum ama sanırım berabere.
Kocaeli-Kasımpaşa, Kocaeli.
Alanya-Antalya, Alanya.

Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

4 Beğeni

Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, Radyospor’da Salim Manav’a açıklamada bulunmuş. Uzun açıklamanın sadece teknik direktörle ilgili bölümünün ekran görüntüsünü aldım.

Bence bizim için çok tehlikeli bir rakip. Beşiktaş’a yenilmemeleri de bunun bir göstergesi… Çok zor bir maç olacak. İnşallah sahaya maçın önemini kavrayarak çıkarız ve ona göre oynayıp galip geliriz.

4 Beğeni

Rakip kesinlikle çok tehlikeli. Fenerbahçe’yi yendiler, Beşiktaş’a yenilmediler, bizi de kendileriyle birlikte aşağıya çekmeye çalışacaklar.

Dört maç aynı anda oynanacak, ekranın dörde bölündüğü bir kanal olsa keşke Bein’de, TRT’nin 1. Lig için yaptığı gibi…

4 Beğeni

bi “dağ başını duman almış” gençlik marşı gelir mi tribünlerden :d eski türkiyeyi de çok özlemişiz. aklıma geldi de yazdım.

3 Beğeni

Maçın hakemi, bu sezon dört maçımızı yönetmiş: Beşiktaş’ı 2-1 yendiğimiz, Kocaelispor’a 1-0 yenildiğimiz ve Kasımpaşa’yla 0-0 ve Eyüpspor’la 2-2 berabere kaldığımız maçları da yönetmiş. Bu maçların hiçbirisinde hakemin ciddi bir hatası olduğunu anımsamıyorum, umarım yine aynı izlenimle tamamlarız bu maçı da…

Bizim maçla aynı anda oynanacak diğer maçlarda gözler muhtemelen bizde olacak. Eğer biz galipsek, onlar da risk alıp galip gelmeye çalışacaklar; ama galip gelemeyecek gibiysek, beraberliği de riske atmamaya çalışacaklar…

3 Beğeni