26/27 Trendyol Süper Lig 6. Hafta: Başakşehir - Gençlerbirliği

zor maç.

• Başakşehir FK
  • Beraberlik
  • Gençlerbirliği
0 oylayan
2 Beğeni

Tam konu başlığı açsam mı açmasam mı diye düşünürken açılmış olduğunu gördüm. İyi oldu.

Rakip, bizim doğal rakibimiz değil. Alınabilecek puan ya da puanlar olduğuna inanıyorum. Kaleci Muhammed sanırım olmayacak maçta. Tek artısı bu görünüyor bizim takımın. Metin Hocaya güveniyorum, gerisi teferruat. Kaybettiğimiz puanları böyle sürpriz takımlardan alalım. Ama almamız gereken maçları kaçırmayalım!

Yoksa geçen sene ki kabusu görmeye devam ederiz.

Haydi Gençler! :red_circle::black_circle:

2 Beğeni

katılırım ve eklemek isterim ki; başakşehirspor’u en güçsüz haliyle ve kaos içinde yakalamıştık ki, yönetim çıktı hocalarının arkasında olduklarını, birlik ve beraberlik v.s, v.d, v.g. falan..
bu meseleyi bizim maçtan sonra halletselerdi iyi olurdu.. şimdi extra motivasyon çekemeyiz..

dün bir maç izledik beşiktaşspor fizik kondisyonun ne işe yaradığını kısa yoldan gösterdi.. başa baş giden bir ilk yarıdan sonra 60.dk dan sonra rakibi boğdu attı resmen..
lütfen tikat: biz de 60 dan sonra cebimize koyduğumuz puanlarımızı geri veriyoruz.. fizik kondisyonumuzu üst düzeye çıkarmalıyız -bunu yapabiliriz- rizikosuz garanti, ayağa paslarla çıkmayı biraz daha çabuklaştırmalıyız.. -bu çalışmayla olur-..

maça gelince..
zuzek varken defanstan ayağa toplarla çıkıyorduk, orta sahamızdan topa gelen oyuncularla top bölgesinde kalabalıklaşıp ayağa oynayarak rakibi orta sıçan biçiminde uyutuyorduk.. rakip uyandığında ise biz işimizi halletmiş oluyorduk.. ne iş yapıyorsak artık..
şimdi zuzek olmadığı geri dörtlüden top almak için, orta saha defansa yaklaşmak zorunda.. orta alanın boyu uzuyor..
ileride koita gibi 18 dışında da oyuna katılan aralara depar atan, orta sahamıza yaklaşıp top alan bir oyuncuyu da biz kesiyoruz.. yerine pivot santrafor koyuyoruz.. yan orta yapıyormuşuz gibi.. orta sahanın boyu gene uzadı.. bunu da biz uzattık..

dümdüz oyunculardan oluşan orta sahamız topu koşturacak tekniğe ve kapasiteye sahip olmadıkları için top bölgesinde kalabalıklaşıp, ayağa garantili paslarla dayanışma içinde çıkarsa başarılı olabiliyoruz.. e bu da ciğer ister..

trabzonspor maçındaki gibi olmasa da aynı şey bu maçta da geçerli..
ilk yarıda gol yememeliyiz.. rakip çok çabalayacaktır ama direneceğiz.. ilk yarıyı gol yemeden bitirirsek, ikinci yarının başlarında bir gol bulacağımızdan eminim.. son dakikalarda da bunu korumaya çalışacağız..
hadi bakalım..