Kulübümüzün olağan genel kurul toplantısı 14.06.2025 günü yapıldı. Başkan Osman Sungur 649 oyla üç yıl görev yapmak üzere yeniden başkanlığa seçildi. Divan başkanlığı seçiminden sonra başkan adaylığından çekilen Arif Ölmez ve Murat Şamil Şen’in ortak adayı Nilüfer Bircan ise 274 oy aldı.
Başkanımız Osman Sungur ve yönetimine bu zorlu görevlerinde başarılar diliyorum.
ortak hazırlanmış listedeki çoğu kişinin normal şartlarda kulübün kapısından içeri adım atamaması gerekirdi. benim garibime giden her zaman bir şans verilir denilen arda çakmak’ın böyle hareket etmesi oldu. gerçekten o isimlerle listeye girmeyi kabul ettikten sonra (hem de ilk listeye) camiadaki itibarının iyice düşeceğini hiç hesaba katmadı mı ya da artık başkanlık gibi bir düşüncesi kalmadı mı belli değil. zamanında da büyük stratejik hatalar yapmıştı yapmaya devam ediyor. bence hep junior başkan adayı olarak kalacak gibi görünüyor ki bence artık hep öyle kalsın şu saaten sonra.
Genel kurul bitti. Eleştiriler yapıldı. Görüşler açıklandı. Kararlar alındı. Şimdi de Süper Lig’e yeni çıkmış bir kulüp olarak çok zorlu bir sezona başlamak üzereyiz.
Ben, başkan Osman Sungur’un listesinde (Divan Kurulu) yer aldığım için görüşlerim okuyanlarca objektif bulunmayabilir. Onun için aday listeleriyle ilgili bir yorum yapmamam doğru olur diye düşünüyorum. Bununla birlikte elimden geldiğince objektif olmaya çalışarak şu husustaki görüşümü kısaca belirtmek istiyorum:
Sayın Osman Sungur, geçen yıl mart ayındaki seçimi bir oy farkla kazandı. Biz de Divan Kurulu listesindeydik. Bugüne kadar kulübe bağış olarak verilen para, kayıtlara göre 107 milyon lira… Beysukent’teki binanın Portaş’a satışından gelen ve önemli bir kısmı vergi ve SGK borçlarına kesildikten sonra kalan para, TFF ve diğer kurumlardan gelen paralar ve büyük bölümü özel ilişkilere dayanan sponsorluk gelirleriyle giderleri karşılamaya ve borçları ödemeye çalışarak sezonu tamamladık ve Süper Lig’e yükseldik. Çok mutluyuz ve gelecek için umutluyuz. Bu yüzden ben, Sayın Osman Sungur’un bir dönem daha yeni bir şansı hak ettiğini düşünüyorum. İnşallah güzel bir sezon geçiririz, ligde kalıcı oluruz ve bonservis geliri elde etmeye başlarız. Taraftar ve üyelerimizin, önümüzdeki dönemde yapılacak işleri doğru ve yanlışlarıyla, artı ve eksileriyle kişilere bağlı kalmadan objektif bir şekilde değerlendirmelerini bekliyor ve diliyorum. Ben de bir taraftar, bir üye ve Divan Kurulu üyesi olarak yasal ve etik kurallardan ayrılmadan, kendi doğrularımla kulüp menfaatleri doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalışacağım.