Sohbet alanı

trabzonspor u19 barselona ile avrupa şampiyonluğu maçına çıkıyor. maç trtsporda

1 Beğeni

manisa fk’nın düşüp manisaspor’un tekrar gelmesini isterim. bi de ankarada oynanacak amed maçı çok sıkıntılı geçecek gibi.

1 Beğeni

Pendik’in kadrosu oldukça güçlü ama nedense kümede kalma mücadelesi veriyor. İlk yarıda Karagümrük’ü deplasmanda yenmiş olan 45 puanlı Pendik şu anda rahat olmadığı için kendi sahasında gevşemez ve puan almak için oynar diye düşünüyorum. Son hafta ise Bandırma ile deplasmanda oynayacak. Pendik bu iki maçtan 3 puan alamazsa 42 puanlı Ankaragücü’nün 6 puan, 44 puanlı Manisa’nın da 4 puan alması halinde küme düşer. Manisa da Bandırma ve Ümraniye maçlarında 4 puan alamazsa 48 puana ulaşamaz ve küme düşebilir. Pendik ve Manisa’nın bu hafta oynayacakları maçlar bizi de doğrudan etkileyeceği için heyecanla bekliyoruz. :blush:

3 Beğeni

son haaftaların en güzel yanıda bu. yurdun dört köşesinden gol haberi beklemek :slight_smile:

1 Beğeni

niyazı akdaş’ın protokole alınmadığını şimdi gördüm. sanırım şimdilerin niyazi akdaş muhalifi olanlar dahil herkes “akdaş” isimde birleşirken dahi karşı çıkmış biri olarak söyleyeyim, o yaşta insan adanaya gelmiş, etmiş, tribüne göndermek cidden hoş olmamış.

2 Beğeni

Bizde Michal Nalepa, Sakaryaspor’da Serkan Yavuz ve Oğuzhan Çapar, Karagümrük’te Atakan Çankaya, Bandırmaspor’da Hikmet Çiftçi, Manisa FK’da Oğuz Gürbulak ve Dani Ramirez, Iğdır FK’da Adrien Regattin kart cezalısı…

Iğdır FK bu hafta Kocaeli maçını inşallah kayıpsız atlatırsa, ertesi hafta Karagümrük’le oynayacağı hedef maçında Regattin’e çok iş düşecek.

2 Beğeni

gençlerin potansiyelleri çok iyi.

2 Beğeni

Gençlerimize tebrikler. Takım oyunu ve başarısının yanında genç futbolcuların her birinin gelişim yönünün ayrı ayrı değerlendirilmesi, varsa sorunların tespiti ve çözümüne çalışılması ve her anlamda profesyonelliğe hazırlanması çok önemli. Bizde maalesef belli bir noktadan sonra çeşitli sebeplerle çocukların gelişimleri duruyor ve bir türlü A takım seviyesine çıkamıyorlar.

3 Beğeni

Kapalı ve Maraton’da biletler tükenmiş. Kale arkasında devam ediyormuş. Takım yine dolu bir statta oynayacak. Futbolcularımız inşallah bu sefer güzel bir galibiyet hediye ederler.

2 Beğeni

@umityasar Doktorum Sakarya maçı konu başlığı bekleniyor :slight_smile:

2 Beğeni

dün ergin ataman’In yaşadıklarını umarım bir gün gençlerbirliği tribünlerinde yaşamayız. kendi kulüp efsanesine bunu yapanlar efesliler değil fenerbahçeli ve beşiktaşlılardı. yani bir gün olur da gençlerbirliği tribünlerinde olan istanbul takımcılar, öbür istanbul takımıyla oynarken provakasyon yapabilirler. “tribünler dolsun” fantezisinin büyük zararları olabilir. bu nedenle dikkat edilmesi gerekir.

3 Beğeni

Kaç gündür bir şey yapacağım bir şey yapacağım bir şey yapacağım diyerek dönüp duruyor.
Neden buymuş :sweat_smile:
Yetiştim :joy:

3 Beğeni

Kulübümüz, bana çok güzel bir ellinci yaş hediyesi verdi; başta Osman Sungur’a, Hüseyin Eroğlu’na, tüm yöneticilerimize, tüm futbolcularımıza, tüm emekçilerimize ve bu başarıda emeği geçen bütün Gençlerbirliklere, bu forumda emek verip yazı yazan, bilgi veren, görüşünü paylaşan tüm arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum :heart::black_heart:

Süper Lig’e yükseldiğimiz için sevindiklerimi sıralıyorum.

1. Keçiörengücü’yle maç yapmayacağız.
  2. Marco Paixão bize gol atamayacak.
  3. İstanbul, Kocaeli ve İzmir deplasmanlarında tribünde olacağım, programım uygun oldukça Ankara’daki maçlarımıza da geleceğim, inşallah. (Passolig tekeli bitiyor artık, degil mi?)
  4. Etraftakilerin, “Gençlerbirligi hangi ligdeydi?” sorusunu duymayacağız.

Başkentin en üst ligde mücadele eden takımı olarak, tribündeki koltukların sarı-lacivert olmamasını da talep etmeliyiz diye düşünüyorum. Ya da tribünleri öyle doldurmalıyız ki koltukların renkleri belli olmamalı. (Bugün bile kale arkası bomboştu.)

Hepimize hayırlı, uğurlu olsun :heart::black_heart:

4 Beğeni

necdet abi polatlısporun hali nolacak. sal dan düşmüşler.

2 Beğeni

Polatlı’da, 3. Ligdeki Polatlı 1926 SK’ya ağırlık ve destek veriyorlar. Polatlıspor’a pek ilgi göstermiyorlar maalesef. Mahallemizde kurulan ve mahallemizin adını taşıyan Esentepespor’un adı önce Polatlı Belediyespor, sonra da Polatlı 1926 olarak değiştirildi. Böylece Esentepespor da yok oldu. Elden bir şey gelmiyor ne yazık ki…

3 Beğeni

Bir ara iyi gidiyordu Polatlı. Benim kadroyu da taşıyınca merkeze ben de boşlamışım bakmamışım. Kötü olmuş. :pensive:

1 Beğeni

Günaydın Gençler :heart::black_heart:

Malatyaspor maçımız, Pazar değil de Cumartesi günüymüş; adı “Süper” olan lig, bizimle gerçekten süper olmaya biraz daha yaklaşacağı için oradakiler de sevinçlidir bence.

Son sezonumuzda, hem Dolmabahçe’de (4 Ekim) hem de Söğütlüçeşme’de (14 Mart) kazanan tek deplasman takımıydık; yine de küme düşmekten kurtulamamıştık. Bu yaz, ligde ilk beşi hedefleyen, Türkiye Kupası’ndan hemen elenmeyen bir takım kurabilmemizi dilerim.

2 Beğeni

bence hiç öyle bir hayale kapılmamamız gerekir. mevcut kadroya en fazla 2-3 transfer ve altyapıdan takviyeler gereklidir. gerisi bizi aşar. ligden düşmek sorun değildir. bu sene başarı kriteri ekonomi ve gelir getirecek işler olmalıdır. taraftar başarı ile zehirlenmemeli. bu konular dikkat ve özen ile anlatılmalıdır. küme düşmekte benim için sorun yok. ancak bu kadronun takımı kümede tutacağına inancım tamdır. ancak yetmez, gençler oynayacak ve gelir kazanılacak. yoksa kuru kuru kümede kalmayı kabul etmem.

bütçeli takım kurarsak sonumuz 1 sene sonra olmasa 2 sene sonra olmasa 3. sene tepetaklak olur.

3 Beğeni

Bence de kontrollü davranmakta yarar var. Bütçedeki gelir gider dengesi çok önemli. Gelir fazlası olması lazım. Yoksa hazıra dağ, bu sıcağa kar dayanmaz.

4 Beğeni

sosyal medyaya baktım da herkes şu gitsin bu kalsına başlamış. eee biz de döndürsek böyle bi muhabbet :slight_smile: bu arada çoğunluk takımı boşaltıyor. kulüp öyle bi şey yaparsa düşeriz hem de sonuncu olarak

3 Beğeni