TFF 1.Lig Gelişmeleri

CIA bile instagram fotoğrafında nazar boncuğu paylaştığına göre, bu nazar boncuğunda bir iş var Coşkun kardeş. Adamlar boş yere paylaşım yapmaz. Ama bunda benim bir dahlim yok tabii… Ben responsabl değilim. :blush:

Adana Demirspor - Boluspor: 4-1
Osmanlıspor - Ümraniyespor: 0-0

Osmanlıspor’u öve öve nazar değdirdik. Adamların ilk 6 hedefi bile tehlikeye girdi gibi… Hatayspor’u da övüyoruz ama hâlâ nazar değdirebilmiş değiliz. :blush:

Anneciğim sağ olsaydı, bu hafta tesislara götürerek hoca ve topçulara kurşun döktürüp nazar duaları okutacaktım. :blush:

Bu arada Beşiktaş - Ankaragücü maçının ilk yarısı bitti. Beşiktaş Burak Yılmaz’ın 8. dakikada attığı golle 1-0 önde… Bizim geçen hafta İstanbulspor ile oynadığımız maç gibi… Bizim yerimizde Beşiktaş, İstanbulspor’un yerinde de Ankaragücü var. Ankaragücü adeta tek kale oynadı ve birçok fırsattan yararlanamadı.

1 Beğeni

Nazar boncugu Turk Islam degil %500 garantili Yahudi Kabala inancina ait bir semboldur…hatta Meshur Fatma eli dedikleri elde Yahudi inancinda HAMSA dedikleri el dir ortasinda GOZ ve yaziyla HAY yani hayat anlaminda iki sey vardir.

Turk kulturune ise once Judea Land denilen bolgeden Anadoluya gecen Selcuklular sonrasinda Kabalanin buyuklerinden Shabatai Tzevi be muridlerince sokulmustur.

Mavi negatif enerjiyi defeder Goz ise Yahve Elohim ( Allah) seni izliyor gunahtan kacin manasindadir.

Aranizda Israil bayragi niye Mavi diye dusunen varsa Allah nazardan saklasin seytan kulagina kursun diye tukurup cevabini buldunuz:)

Bosuna "Mavi Umudun Rengidir"demiyor …Tabi Biraz daha derine inerek…Umudun Ibranice HaTikva demek oldugu Israil milli marsinin ismininde Umut ( HaTikva) oldugunu bilince bircok sey gokte bir YILDIZ gibi aydinlaniyor:):slight_smile:

Ne demisler Necdet abi …onda bunda sundadir sunda bunda ondadir mavi boncuk GENCLERBIRLIGI ndeyse benim gonlum ondadir.

Nazar falan degmez tabi…Cikar sahada catir catir yenersin olur biter.

Yalniz dikkat son 3 mactaki 3 rakipten Denizli disindaki Gazisehir ve ADS nin kalan maclarini kazanmalari play off icin mecburi oldu bugunku sonuclardan sonra.

O yuzden hep son 3 maca kalmadan bu isi bitirmemiz gerekir demistim.

Çıkıp sahada çatır çatır yenebilsek bu kadar strese girmeyiz zaten Kadirciğim. Sıkıntı orada… :blush:

Cuma akşamı Hatayspor, Boluspor deplasmanında puan kaybetmezse son üç maça kalmadan bitirememiş olacağız.

Abalı Denizlispor - Balıkesirspor Baltok maçı 0-0 bitti. Yarın akşam Kardemir karabükspor’u yenersek ikinciyle aramızdaki puan farkı 4’e çıkacak ama Denizlispor’un iki puan kaybetmesi iyi mi oldu, kötü mü oldu bilemiyorum Altan… :blush:

3 Beğeni

Puan kaybetmese bizim maçta her iki takıma beraberlik yetiyordu…
Biraz Almanya-Avusturya maçını hatırlatırdı ama her iki takım da Süper lige el ele çıkardı

1 Beğeni

Bir de şu var;
İbrahim Üzülmez geldiğinden beri maç kaybetmedik. İstatistik olarak güzel bir nokta.
Zor gol yiyoruz bu güzel. Ancak İstanbulspor maçında dokuz doğurduk bu da ayrı mesele.
Aslında biz Açık oynayan takımlara karşı daha güzel oynuyoruz. Deplasmanda Gazişehir’i de yeneceğimizi düşünüyorum.

2 Beğeni

Simdi Denizli dusunsun. Hatay gecen hafta puan kaybetmese Gencler’in Denizli’yi yenmesinden sonra yakalayacakti onlari. Biraz Zenon paradoksu gibi bir durumdalar ama olsun, belki yine de yakalarlar.

Genclerin bu yil icin esin kaynagi da Ziya Pasa imis:

“Erisir menzil-i maksuda aheste giden
Tiz-i reftar olanin payine damen dolasir”

Demek kaderde Denizli’yi yenip 32.haftada sampiyon olmak varmis :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de aynı görüşteyim.
Gerek Denizlispor gerek Gazişehir FK ile oynayacağımız maçları kazanma olasılığımız yüksek.

2 Beğeni

Denizli 0-0 Dan sonra bizi yenmek zorunda zaten bizden sonra yanilmiyorsam Karabuk maclari var bu bir…

Gazisehir play off bolgesinde kalmak icin yenmek zorunda son maclari Karabuk olmasi lazim bu iki…

ADS kapagi play off bolgesine atti butun maclarini kazanmak zorunda buda üc…

Butun bastan beri soyledigim senaryo aynen bu olursa son 3 mactaki atmosferler tamamiyla degisir idi…Birde Ankarayi kaybetmis AKP siyaseti bulasacak bu ise korkum buyuk.

O yuzden 3. Hatay Ile aramiz son 3 macta 9+ puan degilse Hatayin iki takim arasindaki maclarda bize ustunlugu var puan esitliginde uzerimize cikacaklar.

Gazisehir ve ADS butun varini yogunu koyacak bu maclara…Ozellikle kadro olarak ADS biraz Arap ati misali kalitesini sonradan konusturmaya basladi ligin sonuna dogru form tuttular.

Ibrahim hoca gerekirse Canakkale gecilmez oynatacak 0-0 a Denizli macini kilitleyecek bu kadar basit…

Son 2 macta sahaya formalite icin cikmamiz gerek…

1 Beğeni

Denizlinin dusunecegi tek birsey kaldi…Ya bizi Yenecekler yada Yenecekler baska opsiyonlari kalmadi…

Yenerlerse iste o zaman GRAND FINALE yi izle…

1 Beğeni

Kadirciğim, bence Denizlispor’un opsiyonu hâlâ çok. Hatayspor’un kalan üç maçını da kazanıp puanını 67’ye yükselttiğini varsayarsak, 63 puanlı Denizlispor bizim maçta bir puan alırsa, kendi sahasında Karabükspor’u yenip, deplasmanda İstanbulspor’dan en az bir puan aldığı takdirde puanını 68’e yükseltir ve Süper Lige çıkar. Kalan üç maçta 4 puan kaybetme lüksü var. Cuma akşamı Hatayspor’un Boluspor deplasmanında berabere kalması halinde hedef puanı 65’e düşeceğinden Denizlispor’a sadece Karabükspor galibiyeti yeter. Yani hâlâ avantajlı.

Bize gelince… Şöyle döşümüzü kaşıya kaşıya rahat bir maç izlemek istiyorum. İnşallah Denizlispor ile oynayacağımız maç öyle bir maç olur. :blush:

1 Beğeni

Abi hepimiz sayende ya Matematik dehasi olup cikacagiz yada Sizofren…

Kendimi Zihni Sinir gibi hissetmeye basladim valla…

1 Beğeni

Denizli’yi kendi silahıyla vuracağız: Geride dur, hedef 1 puan, fırsat bulursan golü at, olur sana 3 puan…
Bu şartlar altında dahi Denizli’nin bize saldıracağını sanmıyorum.ligin ilk yarısında, kendi evlerinde bile aynı oyun disiplini ile oynadılar.

1 Beğeni

Dünya tarihinde hiç bir döş kaşınmayı bu kadar beklememiştir :slight_smile:

2 Beğeni

Denizli macindan sonra Necdet abi bu ligin heyecani falan kalmadi arkadas Boyle iki kere iki ,bes kere sekiz insana hesap yaptirmayan bir ligi kiniyorum der adim gibi biliyorum.

1 Beğeni

Eskaza yenemezsek siz o zaman gorun Necdet Agabey’deki sampiyonluk hesaplarini :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar, bu hesap yapma işi alışkanlık haline gelmeye başladı. Lig bitince ne yapacağız bilemiyorum. Bu sefer de transfer döneminde topçulara ödenecek paraları hesaplamaya başlarız herhalde… :blush:

2 Beğeni

Baktim hesap kitap icin egitimim yeterli gelmiyor, yarin baslayan 3 aylik Ekonomi kursuna baslamaya karar verdim.

Kurs bitince ligde baslar zaten, hazir kita olurum Sayin Polatlili’nin salvolarina :))

Yaktin beni agabey, bu yastan sonra tekrar ogrencilige dondurdun beni.

1 Beğeni

Boluspor’un bize bir diyet borcu var. Bizden aldığı 1 puanı Hatay’dan da alarak telafi edebilir.

1 Beğeni