Coşkun kardeş, Cumali Bişi benim adamım. Tam 1. Lig topçusu, 1. Ligde onun üzerine futbolcu tanımam. Formasının arkasında da “Cumali” değil, “Bişi” yazar. Balkes’le oynadığımız maçta kazandığımız penaltıdan sonra Ahmet Oğuz’la tartışma yaşayıp ikisi de sarı kart gördüklerinde Cumali Bişi’yi oyundan düşürmek için bayağı bir bağırdık. Maçın sonlarına doğru Ahmet Oğuz ikinci sarıyı görüp oyundan atıldı ve ertesi hafta İstanbulspor ile oynadığımız maçta forma giyemedi. Sağbekte onun yerine oynayan Erdem Özgenç, maçın başlarında İstanbulspor ceza sahasının yanında güzel bir yerden bir serbest vuruş kullandı ve nefis bir orta yaptı; Selçuk kafayı vurdu ve 1-0… Maç da bu golle bitti. Kısaca özet geçersek; Ahmet Oğuz ile Cumali Bişi tartışması ve ikisine de sarı kart, maçın sonlarında Ahmet Oğuz ikinci sarıdan kırmızıyla oyun dışı, ertesi hafta Erdem Özgenç sağbek, Erdem Özgenç’ten güzel bir orta, Selçuk’tan nefis bir kafa vuruşu ve maçın skorunu getiren gol… Bence bu golde Cumali Bişi’nin de dolaylı bir katkısı var. Şimdi soruyorum, kader ağlarını nasıl da örmüş; bu gol futbol tanrılarının işi değil de nedir?
Süper Lige çıkarsak, Recep Niyaz’ı da alabilirsek ben şahsen bizde oynamasını isterim. En azından geniş kadroda iyi bir alternatif olabilir.
Emre Güral Süper Ligde Eskişehirspor’da oynarken benim de beğendiğim bir futbolcuydu… Genç sanıyordum ama yaşı 30 olmuş. Atabey, Başakşehir tarafından Ümraniyespor’a kiralanmış. Marko Paşa ve Mehmet Akyüz yaşlı…
Emrullah’a gelince… Bakın burası çogomelli… Emrullah şu anda formunun zirvesinde… Ama sözleşmesi bu sezon sona eriyor. Takımda kalmasını çok isterim. Hakan Arıkan’ın ise bir yıllık daha sözleşmesi var.
Eyyorlamam bu kadar…