Ömer kardeşimizin tribünde büyüdüğünün kanıtıdır.
Tebrikler Ömer
Bu çocuk da benim evladım. Bir zamanlar 19 Mayısın gediklisi idi. Şehrinin takımını hep bilsin istemiştim.
Maratonda maçı seyreder giderdik hep biraderle.O sene maratonda kombine bulamadık kale arkasından aldık. Sanırım gezi olaylarının olduğu zamanlardı. Bir pankart asma olayında kale arkasında sorun yaşadım. Güzel bir pankart yaptırmıştık biraderle. Republic off team Gençlerbirliği 1923 yazıyordu galiba. Kocaman görkemli bir pankart. Orda ki ceval gözü açık bebeler birilerinin talimatı ile pankartı sökmek istedi. Yanımda bu gördüğünüz evlat vardı. Epey bi mücadele ettik birader ben ve kucağımda ki oğlum ile. Pankartı söktürmedik ama bir daha da getirmedik. Rüzgarlı sokakta koca pankartı hırsımdan ağlaya ağlaya kestim bıçakla. Ertesi hafta tekrar gittim bu sefer oğlumu götürmedim maça. O grubun ićine girdim emri veren çocukla atıştım epey. Sonra yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip özür dilediler. Hatta pankartı Kayseri deplasmanına götürelim ver dediler. Ben yırttığımı söyleyince daha da çok üzülüp tekrar özür dilediler. Meğer başka bir grup kurduğumu sanmışlar ulan zaten kale arkasında 60 kişi var kursan neee kurmasan ne?
Benim de böyle bir anım oldu anlayacağınız. Şimdi benim oğlan 15 yaşında biraderin oğlu ile beraber Nedimlerin, Berkelerin grubunun ateşli kale arkası çocukları😊 Abilerini de çok seviyorlar. Ben de Vipde oturup keyifle onları seyredip gururlanıyorum.