TSL (1.LİG) Rakiplerimizden Haberler

böylede bir başlık olsa mı olmamasa mı.

genel konular, transferler, haberler kısmına yazacaktım ancak şu 3 mesaj hakkın nedeniyle kitlendi orası. rakipler için ayrıca bir başlıkta fena olmaz diye düşündüm.

2 Beğeni

beşiktaş türkiyede futbolu bilgisi çok yüksek olan az sayıdaki insandan birisini sportif direktör olarak getirdi. sadece futbol bilgisi değil, aynı zamanda yönetim kabiliyeti, kriz çözme kabiliyetini de eşantiyon olarak almış bulundu. açıkcası önder özen görevi kabul ettiğinde üzülmedim değil. çünkü böyle bir ortamda hem de istanbulda hem de basının ve kültürün bu kadar çöktüğü bir dönemde bu görevi üstlenmek gerçekten zordur. yoksa benim potansdiyel tff başkanı adayım önder özendir. şimdi yıpranacak, o olacak bu olacak. umarım olmaz. umarım başarılı olur ya da arsızlık yükselmeden görevi bırakır. kurduğu ve kuracağı kaburganın çok sağlam olacağını, -eğer dağıtmazlarsa- beşiktaşın buradan uzun süre ekmek yiyeceğini düşünüyorum. aşağıdaki basın toplantısında da tam bir spor adamı izlemiş olduk. özellikle duruş çok önemli bir şeydir. duruşu 10 numara 5 yıldız bir galaksilikti. kendisine başarılar.

2 Beğeni

gaziantep 3 gün önce transfer şov yapmış. 7 imza birden.

1 Beğeni

erdoğan salah gibi nufuzu çok yüksek bir oyuncuyu türkiyede bir kulübe yerleştirmek istiyordu.hatta transfer için devreye de girdi. kimin elinde patlayacak derken trabzonda patladı. beşiktaş iyi yırttı.

1 Beğeni