2019-2020 Sezonu A Takım Formalarımız

Erzurum biraz soğuk herhalde, sweatshirt giymişler. Bence hiç fena değil. Biz de kırmızı Sweatshirt yaptırmayı düşünebiliriz bence.

1 Beğeni

1986-87 sezonu, tarihimizdeki ilk Türkiye Kupası’nı kazandıran kadro.
Fenerbahçe’nin Lefter forması diye piyasada nam salan retro çubuklusu gibi kumaşı var. Olmadı biz de böyle bir retro forma üzerinde çalışabiliriz. :slight_smile:

bunu sevdim. belli ki bu sezon tek renk kırmızı üzerine çalışmış Nike.

Antrenman ürünleri müsabaka formalarından çok daha iyi değil mi ya?

1 Beğeni

Retro tasarım fikrine kesinlikle katılıyorum. Hatta @Serkan_Gungordu abinin attığı fotoğraftaki gibi polo yaka bir şey de olabilir. Nedense polo yaka fikri çok hoşuma gidiyor şu aralar.

kışın siyah şort ve kırmızı uzun kollu antrenman üst ile kendimi bir halı saha maçında hayal ediyorum; hoş :slight_smile:

yakalı çok güzel olur. sadece GB yazan eski bir logo vardı. bulursam eklerim. bir göğse Alkaralar keçisi, diğer yakaya da öyle de bir şey ekleriz. tadından yenmez.

68-69 forması da öyleymiş ama benim bahsettiğim bu değil.

Kaleci ihtiyacınız olursa haberim olsun :smiley:

Gerçi yıllardır oynamıyorum, sigara falan, reflekslerim zayıflamış olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Alkaralar tişörtü ve sweatshirt’inden bağımsız olarak kendime ve bir kadın arkadaşa özel spor forması yaptırmaya karar verdik. Kendisine özel olarak böyle bir tişört yaptırmak isteyenler için fikir versin diye paylaşıyorum modelleri burada.

Kadın tişörtü: Puma Ignite Desenli Koşu Tişörtü

Erkek Tişörtü: Adidas Tan Antrenman Tişörtü

Bulabilirsem göğüs için Gençlerbirliği arması diktireceğim. Arka ense kısmı içinse boynuzlu arma tasarımını kullanmayı düşünüyorum.

Sürecin devamını da adım adım paylaşacağım sizinle :slight_smile:

Not: İki model de sezon sonu indiriminde şu an 100 lira civarına bulunabiliyor.

1 Beğeni

Alkaralar “Kara Şeytanlar” grubunun bir üyesi olarak görüşüm:

Güzel modeller… Siyahın güzelliği…

Peki kırmızıya karşı mıyım? Hayır. Onun da ayrı bir güzelliği var. :blush:

2 Beğeni

Ben tasarımlarımı hazırlayayım, üstüme giyeyim ve arkadaşıma giydireyim, bi podyuma çıkalım Necdet Abi :smile: Eminim bu fotoğraftakilerden daha güzel görünecekler :slight_smile:

2 Beğeni

Boynuzlu Logo Versiyon 3 :slight_smile:

“Boynuzlu” ifadesinin yerine baska bir sey bulsak. Ileride ozellkle yenildigimiz maclar sonrasi “boynuzlanmak” uzerine cok muhabbet doner.

Kecibasi gibi ama daha oturakli bir tanim bulalim.

“Boynuzlu”. Bak sesli okuyun. Olmuyor.

1 Beğeni

“Keçiboynuzu” diye söylersek kurtarır herhalde. :blush:

2 Beğeni

İyi isim, hatta ateşli bir taraftar grubuna uygun. " Keçiboynuzlari". Mor Menekşeler, Kızıl Gelincikler ( bayanlara -kadın değil bayan - uygun taraftar ismi) , Kara Gömlekliler ( yok bu olmadı, onlar Mussolini destekcileriydi) ve Keçiboynuzlari.

Transferden istediğim haberler gelmiyor, boynuzumuzda var, geyiğe vurdum ben de. En iyisi uzun bir transfer yazısı yazayım bu günlerde.

1 Beğeni

Şu futbolsuzlukta uzun bir yazı yazın da okuyalım Coşkun kardeş.

Kara Gömlekliler olmayınca, biz de iki kişilik dev taraftar topluluğumuzun adını “Kara Şeytanlar”
(Les diables noire) koyduk. Belçika Milli Takımının “Kırmızı Şeytanlar” lakabından esinlenme… Manchester United kulübü de “Kırmızı Şeytanlar” olarak anılıyormuş. Onu da çok sonraları öğrendik. :blush:

3 Beğeni

images%20(75)_20190713194921929
Merhaba Erdem bey. Böyle birşeymi kastettiniz. Biraz acemice oldu ama. Üzerinde çalışılabilir ve şahlanmış bir keçide olabilir. Tabii Beyazsaid arkadaşın logosunun altındaki keçi resmi silüet olarak tasvir edilebilirse daha iyi olabilir. Dedimya bizimki biraz acemice. Biraz kurbanlık gibi duruyor bu hali ile.

2 Beğeni

Nike iki Ankara takiminida bagladi bu sene …Iyide oldu.

Formalar aslinda Tum dunyadada ayni tasarim Nike veya kim olursa renkleri degistiriveriyor hepsi o.

Tottenham dahi ayni formayi giyecek sadece renkleri degisiyor.

1 Beğeni

Ankara keçisi dedik dedik, sonunda Keçiören armayı değiştirmiş.

Hem Ankara, hem de keçilerin ören yeri, yakışır onlara da, keçi çok sevimsiz maaşallah.

Sinirli bir apartman yöneticisi veya politikacı mı desem, boyun- ense motifleri ile dinozor veya ejderha mı desem, bilemedim.

Bu Ankara’da anlamsız ve sevimsiz bir dinozor tutkusu da peydahlandi son zamanlarda, o da ayrı mesele.

Sevimli keçi, tavşan yetmiyor millete memleketin tanıtımı için. İlla bir nefret, sinir, ateş çıkaran ejderha, beyinsiz dinozor lazım. 100 ton vücut, 100 gram beyin.

2 Beğeni

Sinirli olup, bir yandan itici olmayan yegane logo sanırım Bulls’unki olsa gerek.
Cidden az evvel K.Ören logosuna baktım da, keçi mi ejderha mı belli değil.
Sevimsiz.

2 Beğeni

Seytan sacini uzatir gibi boynuzunu uzatmis hain hain bakiyor…O logoyu goren cocuklar gece uyumaz.

2 Beğeni