2019-2020 Sezonu A Takım Formalarımız

Bugünkü hazırlık maçında giydiğimiz kıpkırmızı forma muhtemelen antrenman forması olacak. Ama bence müsabaka formamızdan daha güzel.

Yönetime bir şekilde ulaşamaz mıyız ki, özellikle bu antrenman formasını satışa koymaları için?

4 Beğeni

Bence bu harika olmuş ya :smile:

2 Beğeni

Bu arada retro tasarım çok güzel olabilir düz siyah veya düz kırmızı

2 Beğeni

Forma guzel, evet.

Benim ayrica hosuma giden kaptanin verdigi poz oldu. Al kaptani, koy Sayin Polatlili, Serkan ve Yavuz’un daha once paylastigi 1968-69 kadrosu fotografinda Arap Cetin ve kaleci Selcuk arasina, 50 yil var bu oyuncularin arasinda de, bakalim inanan cikacak mi?

Sagolasin kaptan, bize bu gunde gecmisi yasattin.

2 Beğeni

Tamamen kırmızı bir görünüm de güzel olmuş.

Bu arada tüm takımların son dönemlerde yayınlanan fotoğraflarında öndeki futbolcuların duruşlarına taktım ben de… Eski fotoğraflarda öndeki futbolcular tamamen çökmüş durumda olurlardı. Şimdi ne bileyim bu pozlar bana biraz tuhaf geliyor. Sadece bana mı tuhaf geliyor, onu da bilemiyorum doğrusu… :blush:

1 Beğeni

Ben de formayı çok beğendim. Tamamen kırmızı takım, bence bizim içsaha formamız olmalı. Fark yaratırız.

Kaptanın duruşu güzel ama Necdet ağabey çok eskilerde kaldığı için, ön sıra dizilişini yadırgıyor :smiley: :stuck_out_tongue:

Ağabey, ben 34 yaşımdayım. 9-10 yaşlarında, futbol oynadığım ilk yıllara ait fotoğrafları hatırlıyorum; senin dediğin gibi diziliyorduk. Ön sıra çömelmiş olurdu. Ortada bir veya iki Mikasa.
Mevcut şekli garipsemiyorum ama…
Her şey değişiyor. Ve biz de alışıyoruz bir şekilde.

1 Beğeni

“Artık devir değişti” diyorsun yani Yavuz. Ahmet Abi’nin dediği gibi, “Ama Çelik de değişti.” :blush:

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/264/ahmet-abi-artik-devir-degisti

1 Beğeni

İlahi ağabey. Nereden geldi aklına? :smile: bak, şimdikileri geçtim; benim kuşaktan arkadaşların bile çoğu bilmez rahmetli Ahmet abi’yi. :slight_smile:

1 Beğeni

Ahmet Abi (Tilki Selim) yaman adamdı Yavuzcuğum. Televizyonda yayınlanan “Şok” programındaki videoları efsaneydi. Birçok görüntüsü de kayıp aslında… Bu da Ahmet Abi’nin futbolculuğuna ilişkin bir ses kaydı… 20 kaleciyi yan yana dizip gol atmış. :blush:

http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/267/ahmet-abi-20-kaleci-yan-yana-dizdim

2 Beğeni

Ağabey bir de Bruce Lee ile olan hikayesi vardı. :smiley: hatta fotoşopu da var yine Bruce Lee ile :slight_smile: ekliyorum;

images

2 Beğeni

Bruce Lee ile olan anısı… “Bir gün rahmetli Bruce Lee ile kahvede oturuyoruz… Çinliydi, Japondu ama iyi adamdı.” :blush:

2 Beğeni

İşte buydu ağabey. Çok iyi ya hu :smile:

1 Beğeni

Bunun bir de 15 kisiye saldiran versiyonu var:

3 Beğeni

Bunun da vardır en az bir on yılı.

1 Beğeni

Sportive internet sitesinde satışa sunulmuş. Çubuklu 120 TL, Kırmızı 130 TL.

Şahsım adına, hazırlık maçlarında giyilen tamamen kırmızı formayı belki alırım. Bu ikisini gözüm hiç tutmadı.

1 Beğeni

Rengi de tutturamamışlar gibi :disappointed:

İnternetteki standart görsellerin üzerine Gençlerbirliği logosunu dijital olarak koymuşlar gibi görünüyor. Hele çubuklunun renkleri kesinlikle böyle değil.

Bir mockup denemesi ekleyeyim :slight_smile:

Sağdaki formanı stokları tükenmiş. Kayıt olanlara özel 20tl indirim fırsatı var. Bu sene öğrenci olarak hem forma hem de kombine almaya çalışacağım. Sağdaki forma hoşuma gitti.

Tesislerdeki mağazaya gidip eski sezonu da ucuzdan alabilirsin. Bence bir bakmanda fayda var.

Önümüzdeki hafta arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum. Tavsiyen için teşekkür ederim ağabey.

1 Beğeni