Transfer Beklentileri, Önerileri ve Haberleri

Devre arası, sezon başında yapılan transferler bana hiç heyecan vermiyor. Çoğunun adını bile takip edemiyorum artık.

1 Beğeni

Bizim yönetimin yaptığının adı transfer değil ki zaten Ateşoğul, bildiğin Yolunda A.Ş. :blush:

1 Beğeni

potansiyelli genç oyuncuların sözleşmesi uzatılıyordur umarım. abdullah durak boşa çıkmış, tecrübesi ve karakteri ile beğendiğim futbolcu. bizim için iyi olur. daha yeni yeni bakıyorum kim boşta değil, kim napıyor. genç oyunculara moral ve önlerini görebilecekleri toplantılar yapılmalı. şimdi nasılsa el mahkumlar bize diyemeyecekleri başka genç alternatifler çıkarılması gerek.

yuh. stancu eyüpspor da. noluyo ya. neyse izleriz canlı canlıda napıyosun abi ya

1 Beğeni

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Baki Mercimek, transfer çalışmaları ile ilgili Ankhaber’e konuştu.

Transfer döneminin kapanmasına 2 hafta kala Gençlerbirliği Sportif Direktörü Baki Mercimek, takıma katılması muhtemel transferlerle ilgili Ankhaber’e açıklamalarda bulundu.

Baki Mercimek’in açıklamaları şu şekilde:

“Geçen hafta önemli bir forvet oyuncusuyla anlaşma aşamasındaydık. Ancak oyuncunun kulübünden kira bedelinden indirim istememize karşın kulübün bazı maddi anlamda kabul edilemeyecek taleplerinden ötürü yönetim kurulu kararıyla bu transferi askıya aldık. Şimdi daha uygun bütçeli görüştüğümüz yabancı forvet oyuncuları var. Manisa FK maçından sonra bu transferi bitirmeyi düşünüyoruz. Forvet transferi dışında ise Süper Lig patentli bir yerli orta saha oyuncusu ile anlaşmaya çok yakınız.”

26/8/2021 Kalasspor

1 Beğeni

yapmayın. elinizdekilerle idare edin devre arası gözünüz kapalı stancu yu getirin. büyük hatadır takımda tutmamak ya da tutamamak.

1 Beğeni

Stancu bitik bence ama aynı kalitede ve tecrübede bir garanti golcü forvet şart.

1 Beğeni

En son Fatih Karagümrük forması giyen 99 doğumlu orta saha oyuncusu Aksel Aktaş’ı kadromuza katmışız.
Aksel Aktaş 2+1 yıllık sözleşmeye imza atmış. Aksel Aktaş

1 Beğeni

Belçika 1. Lig ekiplerinden Beerschot’un 25 yaşındaki Nijeryalı forveti Blessing Eleke’yi sezon sonuna kadar kiraladığımız resmen açıklandı. Hayırlı uğurlu olsun

1 Beğeni

Transfer dönemi bitti. Gelen geldi,giden gitti.
Umarım transferlerimiz hepsi hadi bilemedin 8-10 u, o da olmadi en az 5-6 tanesi takıma katkı sağlar da biz de şöyle göbeğimizi kaşıya karşıya maç izleriz.

Bu transfer donemi benim fosillestigimi, hicbir seyi dogru tahmin edemedigimi, elek satin alip duvara asmam gerektigini gosterdi. Benden gecmis.

Dönem baslarken yeni sezonda halil ibrahim’in abilik yapacagini, soner’in agir isleri kotaracagini, furman’in kendi disine gore bir ligde “cakma” bile olsa bir sese gorevi gorecegini, ubeyd’e bir yedek alinirken altyapidan 5-6, Baki M. araciligi ile Avrupa’dan 5-6 genc gurbetci gelecegini ongormus, bir de Diego Angelo baska bir takima kitlenirse tadindan yenmeyecegini ummustum.

Benden gecmis, Diego disinda tahminlerim sifir, sifir, sifir.

Ligue 1 artiklarini begenmeyen bizler artik ikinci, ucuncu kume artigi elemanlara kalmisiz. “8.olmamiz engellenemez” diye yonetime gonderme yaparken gecen sene Turkiye Ligleri siralamasinda 35.olan ve bu sene muhtemelen daha da kotuye gidecek Adanaspor ile kendimizi karsilastirip avunmaya baslamisiz (Askerligimi Adana’da Yedek Subay Ogretmen olarak yaptim, eski Genclerbirligi oyuncusu Eyup Tas ile cok Adana maci seyrettim, Adanaspor’u severim o baska da, Genclerbirligi’nin artik o seviyelere inmesi, ne bileyim?)

En iyisi 35 yil onceden Metin Akpinar repligi : “Basinizi onunuze egiiiin, hicbir sey yokmus gibi yapiiiiin”.

Klasspor hala Soner Dikmen’i kotuluyor mu acaba, onu da seyretmedigimden artik bilemiyorum. Serdar Taylan diye bir Genclerbirligi dusmani, C Blok gibi Bestepe mezunlari avcisi olusumlar varken en iyisi seyretmemek. Ya da onlar dogrusunu biliyor, soyluyor, devri, devrani donmus olan benim.

arda’nın payı korunması gerekiyor söylenen söylendi de. böyle bi yola girilecekse, fenerbahçe den u19 oyuncuları almak son derece yanlış olacaktır. nazım + lemos + çağatay yeterli olur. komisyonun %7-8 ini korursak öyle bi anlaşmaya gidilse.

kaleci için tecrübesi az biri yerine, eyüpspordan emrullah salk iyi kaleci.

ankaragücünden abdullah durak.

Arda konusunda doğru yapıldığını düşünüyorum. Ancak transfer konusunda acele edilmemesini eğer son 3 maçta 12 13 puana ulaşamazsak kesinlikle transfer yapılmamasını hatta elimizde en çok ucret alan oyuncuların hızlıca mümkünse satılmasını değilse gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. geçen yılki gibi düşme barajı 45 olacagını varsayarsak 2 . yarı 13 galibiyete ihtiyacımız olur. hiç bir transferle bu rakama ulaşabileceğimizi sanmıyorum. düşmeyi de bilmek lazım. o yuzden gelecek yıl sorun olacak her şeyi bu yıldan halletmek lazım. umarım son 3 maçtan 9 puan alırız da bu yazdıklarım boşa düşer.

transfer politikası yanlış. hem zarar verici. ihtiyacımız olan 4-6 net transfer. genç oyuncu almak nedir. olması gerektiğinde altyapıdan, gözlemcilikten yapmıyoruz, şimdi potansiyel kaynayan bir kadroya genç oyuncu transfer ediyoruz. etmiyoruz da kiralıyoruz.

bu takıma net;

bandırma madem aksel’i aldı. bandırmadan oğuz kaan iyi oyuncu

Erdem Gökce - Oyuncu profili 22/23 | Transfermarkt altınordu neden oynatmadı anlamadım. özellikle sakarya maçında izlemiştim, mental olarak çok güçlü. eğer kariyerini doğru yönlendirebilirse milli takım potansiyeli var

Tomislav Glumac - Oyuncu profili 22/23 | Transfermarkt ümraniyenin bırakacağını hiç sanmasam da kulusicten sonra defans’a böyle bir başkan gerek.

Rahmetullah Berisbek - Oyuncu profili | Transfermarkt

alperen’in kardeşi atalay. patlamasını gösterememiş (bi çok etken vardı) önemli bi yetenek.

rahmetullah yeni irfan kahveci olur bizde, kesinlikle almaliyiz kulubu taniyan adam daha ne ariyorsunuz acaba

Efecan Barlik - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt bu çocuk başakşehirden kurtulabilirse önemli bir potansiyel. hem kadroda uzun süre tutulabilecek hem iyi fiyata satılabilecek bir oyuncu. o takımdan kurtulması gerekiyor.

Ahmethan Köse - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt hem karakter hem futbolcu.

ligden çıkmayacaksak ki çıkmamamız gerek. hatta en az 2-3 sene burada kalırsak iyi olur. (aslında daha fazla olması gerek, çünkü düzen bozulmuş, düzeltmek yerine daha da bozuldu ve ekonomi iyice çöktü artık insnaların eline bakıyo külüp oyuncundan gelecek bir para umudu bile kalmadı.) 30 yaş oyunculara para vermek, zaman kaybetmek yerine (ki mühendislik sanırım 2 senelik yapılıyor, bu bizim ihtiyacımız olan şey değil. olması gereken de değil. olması gereken genç potansiyeli yüksek oyuncular almak ya da altyapıdan bunları oldurmak. altyapıda oyuncu var sadece güvenilmiyor. bu kadro zaten ligden düşmez ve sinan hoca gibi bir değer geçmiş özellikle bu oyuncuları oynatabilecek bir hoca. (tabi kendisi hızla üst ligde boy göstermek istemiyorsa) tabii yukardaki oyuncuları almakta kolay değil. efecan pek göze batmayan bi oyuncu, fark edilmiyordur. hem hiç haz etmesem de başakşehirle sanki gizli anlaşmamız var gibi hareket ediyoruz. bu oyuncu kiralık değil bonservisiyle gelmezse gereksiz olacak gene bi yer de. bi de burada para değil, marka ve planlama devreye giriyor. b yönetimdeki eksikse burada başlıyor. potansiyelleri olan oyuncular yerine, potansiyelleri meçhul (en azından genel izleyici açısından) oyunculara yöneliniyor. söyle bir baktım gelen genç oyunculara üsteki oyuncuların yanından geçemezler yanından pek geçemezler. ancak dediğim gibi gelen oyuncuları bilmiyorum. belki de çok iyi transferlerdir. net ortada olan potansiyeller var, 2.ligde de çok fazla futbolcu var. kadroda zaten oynayabilecek genç oyuncular var. anlaşılan planlama buna göre yapılmamış. baştan hatalı (hatalı demeyelim bize uymayan, olması gerekenin dışında) bir planlama çizilmiş.

rami neden geri çağrılmadı. arda neden getirilmiyor. bunlar ilginç şeyler. bu çocuklar iyi oyunculardı. metehan oynatılmayacaksa getirilemez mi? abdullahın durumu nedir bilmiyorum. kaan özkan ben topçuyum diye bağrıyordu. rotasyona hazırlanabilinir. arda var. göktuğda ışık vermişti. musanın önünün kapanması kötü olmuş. sağ ve sol bek yer değiştirebilse keşke.

parayı harcamamak gerek. kim para verecekse veriyordur ancak bunlar bi şekilde külübün borçu oluyor.