Transfer Beklentileri, Önerileri ve Haberleri

kesin bilgi veriyorum:

Yasin de Nadir de daha önce Türk oyuncu statüsü kazandıkları için, yabancı milli takımda oynuyor olmalarına rağmen türk oyuncu statüsünde oynayacaklar.

1 Beğeni

Tff 1. Lig futbol anlaminda gorsel olarak hicbirsey beklememeniz gereken bir lig. Rakibi oynatmayip surekli pres yapan takimlar basarili.Siyasi destekli sehir takimlari kadar devlet destekli Proje takimlari ile mucadele etmek zorunda Genclerbirligi. Ligin en iyi atak futbolunu oynayan Boluspor Giresun Balikesir Umraniye cikamadilar ama kadrolarini guclendirdiler. Altay Eski Ankaragucluler toplulugu olmaya devam ediyor, Adana Demirspor sessiz ama iyi takviyeler yapti. Osmanli defansindan 3 kayip verdi geri kalan takimi son dakikada kayiplari olmazsa korudular. 1. Lig bin tane katakullinin dondugu bir lig. Su kadroyla Genclerbirligi Sampiyonluk kovalayamaz. KEMAL ISSAH bu arada Eskisehire gonderildi. Ya orta sahaya yeni bir kaliteli isim gelecek ya da Genclerbirligi yonetimi tam bu ligin oyuncusu Issah I gondererek buyuk bir hata yapti.

1 Beğeni

Stoper istiyordunuz alın size Kari Arnason,
Golcü istiyordunuz alın size Mert (Marsio) Nobre

Söyleyin yönetim daha ne yapsın?

İşler yolunda mı arkadaşlar?

1 Beğeni

Bu transferler yetmez. Taraftar takımda Polates ve Ozannio Gullerieos’u görmek istiyor!

1. Lig’deki yerimizi garantiledik daha ne olsun. En azından 2. düşüşe bir dur dedik. Romario’yu da alırsa Süper Lig’e çıkarız.

Khalili artik Yok bence Polates den yana bu yil umutlu olmayin.

Burhan eşer de gelebilirmiş takım yaşımız akıl almaz bi şekil alıyor 55 yaşında amcam var söylesem onuda alırlarmı acaba

Sol Açık mevkinde ihtiyaç var gibi Burhan veya başka oyuncu olmalı.

Az önce Kulübü aradım bu sene kombine çıkmıcak dediler
Hiçbişey anlamadım bu işten

Gelmeyin demenin bir baska yolu…Yonetim istifa seslerini istemiyorlar anlasilan. Taraftar yoksa Hersey Yolunda.

İlk lig maçımıza 11 gün kala hala KAYDADEĞER takımın eksiklerini kapatacak bizi bir üst lige taşıyacak transferler yapılmıyorsa bu zaten gelmeyin demek. Adına yakışır altyapısıyla değil de 40’a dayanan kadrosuyla haber oluyor, teknik direktör-futbolcu menajeri ilişkileri herkes tarafından dillendiriliyor, başkan koltuğu bırakmamak adına olmayacak tarihlerde seçim yapmaya kalkıyorsa bu alenen gelme demektir.

Yurtspor haberine göre zeki ile yollar ayrılmış
Sesenin kalmasından sonra aldığım en güzel haber inşallah herşey çok daha güzel olacak
Artık olan oldu herşeyi bi kenara bırakıp takımımıza sahip çıkalım ve layık olduğu yerlere getirelim bu sezon buna her sezondan daha çok ihtiyaç var

Zeki’nin ayrılması geç kalınmış, olması gereken bir durumdu. Son kredisini Kayseri hazırlık maçında tüketti.
Trabzon taraftarı tepki gösterdi, Trabzon’ada gidemedi.

Zeki icin uzgunum diyemiyorum.Kulup yonetimin yapamadigini kendisi yaparak iltifatlarimiza layik olmustur.Tesekkurler Zeki.

Beni dusunduren sey yanlis anlasilmasin Ankaragucu transferlerine bakiyorum. Gecen sezon Genclerbirligine alinan isimlere dokulen para ile yaptiklari transferleri kiyasliyorum gercekten akillara zarar.

Bonservis bedelsiz Cerci, Heurtaux,Bifouma, Moukhtar, Faty, Pinto, Yalcin Ayhan derken almaya deger oyunculari topladilar. Iclerinde 20 kere italya formasi giymis oyuncu var. Cerci senelik 1 milyon Euroya anlasmis mesela.

Genclerbirligi gecen sezon su oyunculari bedelsiz almis olsa kumeyi birakin ligi ilk 6 da bitirirdi.

Elvis Manu Zeki Yavru vs ile yukaridaki isimleri kiyaslayinca Genclerbirliginde gercekten hersey oldukca yolundaymis gecen sezon.

Demekki niyet uzum yemek olunca akibette uzumun iyisi olabiliyormus.

Seneye Super ligde Genclerbirligindede umarim bu kalitede transferlere sahit olur birlikte umutlanabiliriz.

1 Beğeni

Yönetim bu kadro bizi sezon sonuna kadar ■■■ürür diye düşünüyorsa bence çok yanılıyor tamam şu andaki onbir çıkabilecek en iyi onbir belki ama kenarda alternatif olacak girince oyunun seyrini değiştirecek takviye şart gibi duruyor işler iyi gidiyor gibi görünürken bu gerçeği es geçmemek lazım

Adana maçında Nobre yoktu.
İşler çok iyi gitmedi?
:sweat:
Bir de orta yapmayı kim öğretecek bizim topçulara?
Örtmen mi tutmak lazım bizim kantlardaki bebelere?
:stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Beğeni

İlker Hacettepe’de yedek. Dünkü Adana maçında neden gönderildi diye çok düşündüm.

2 Beğeni

Çok haklısın.
Umarım seneye süper ligte bizde olur…

Devre arasında stancu gibi bir oyuncu alsak şahane olur

2 Beğeni