Sesenin 34 yasinda POTANSIYEL olmasi fikri biraz anlayisima ters gelmesine ve bu adami 23 yasindan beri izledigim ve benim futbol anlayisimda Sunderland da olsun West Bromwich Albion da olsun ZIHNIYET ve KARAKTER bakimindan bir futbol sahtekarindan otede minimal bir potansiyel gostermis olduguna taniklik etmis olmama ragmen dusunceye saygiliyim. Aslina bakarsaniz gencliginde dahi kendisi icin odenmis her kurus bonservis bedeli cöpe atilmis muhasebe defterlerinde amortisman degeri dahi kazanmamis ucretlerdir. Biz 34 luk bir karakter sahtekarina 1.5 milton EURO yillik ucret oduyoruz farkindaysaniz.
Takimin yasli ayaklari ligin ilk 15 haftasinda en basarili olanlardi yalniz sezonun ilk macinda beri fiziksel yorgunlugun ozellikle ligin ikinci yarisinda bu oyunculara daha fazla etki yapacaginida belirtmistim nitekim buyrun Altinordu Hatay maclarinda yasli bacaklarin etrafinda daireler cizen genc ve kondusyonlu bacaklarin bize yasattigi uzuntuler ortada.
Selcuk Sahin Goztepeden once bize 1 milyona imza atacakken 2.5 milyon veren Goztepeye kosarak gitti en buyuk kosusuda bence o oldu.
Serdar Gurler bir ornek degil cunku bu sistematik olarak Genclerbirligi kulubunun surekli olarak basardigi birsey degil…Bir defaya mahsus ve cokda basarili bir transfer hikayesi o kadar. Her defasindada ise yarayacagi supheli. Serdar Gurler oz guven sorunu yasadi agir sakatliklar degil.
Bunlari Ercument beyin tarafi vs olarak yazmiyorum kendisini tanimiyorum ve körü körüne ihtilafida asla tasdik etmem.
Sadece bu kulup yonetimi mukemmeli gectim henuz tatmin edici bir performans gostermis degil hatta gecen yilki Umit Ozat Mesut Bakkal ve menejerler traji komedileri ile hala o unvan be makamlari isgal etmeleri benim fikrimce bu nadir kulubun ayibindan baska birseyde degil.